blade runner Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Deda deluje fizicki nikad bolje...Nije za ovu temu ali jeste bio sa repstacijom. 3
Poenter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobar je Dedica, ali Nikola Jović, Tristan, Petrušev, Bogoljub Marković, Filip Jović... jebigica.
СтелаРоса Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da li je Nikola Jovic igrao na 3 na ovim prijateljskim utakmicama?
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 14 minutes ago, Poenter said: Dobar je Dedica, ali Nikola Jović, Tristan, Petrušev, Bogoljub Marković, Filip Jović... jebigica. Nije dobar i ništa nam ne treba. 1
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 11 minutes ago, СтелаРоса said: Da li je Nikola Jovic igrao na 3 na ovim prijateljskim utakmicama? Da. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Micić - Nemačka - 19 p 2 asistencije 20 minuta Amerika - 8 poena 3 asistencije 22 minuta Australija 14 poena 6 asistencije 24 minuta Južni sudan - 15 poena 7 asistencija 22 minuta Portoriko 13 poena 7 asistencija 22 minuta Amerika - 11 poena 2 asistencije (OI) Svakako poenterski bitan igrač, nema udvajanja Jokića kad je na parketu, kazniće ih odmah. ne mora da bude prvi plej , on i ovako nije igrao puno a isporučivao je dosta.. 2
Wook Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 hours ago, Darko said: Nije plejmejker iako igra na kecu, čemu takav ton? Sa Jokićem i Bogdanom u timu taj na kecu uglavnom treba da prenese loptu i da bude u stanju da pogadja otvorene trojke. Naravno da su Marinković (ili Dobrić) potrebniji od Topića. Pored ove trojice sa spiska pleja može da zakrpi i Gudura. 1
Wingwalker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 13 hours ago, Darko said: Meni je malo rizično ići samo sa Micićem i Jovićem na kecu zbog povrede Vase. Zar nije neko ovde provuk'o da je Vasa došao na pripreme sa ozbiljnim viškom kilograma? Ima smisla da je ona nedifinisanoa objava ,,svi gledamo da pomognemo Vasiliju" samo težnja da se dobije na vremenu. Ne sećam se ni da su negde pojasnili koja je povreda u pitanju. Lepo neko već napisa: pozicija debelog je već popunjena...tako da... Edited 5 hours ago by Wingwalker
mladirutiner Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Poenter said: Davidovac zabio trojku Dončiću u lice, sve uz osmeh i otišao, zauvek... Šalu i dobru fotografiju na stranu, Jović je 90. godište, a DeDa 95. Omladinac, karijera je pred njim, zvaće ga opet kada zapne za kvalifikacije, kakav vid licemerstva.
Stiletto87 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, mladirutiner said: Omladinac, karijera je pred njim, zvaće ga opet kada zapne za kvalifikacije, kakav vid licemerstva. Umesto koga je po tebi DeDa trebao da ide na prvenstvo? Ili kvalitet i izbalansiranost tima nisu bitni, nego samo klubaštvo i lične simpatije? Edited 4 hours ago by Stiletto87
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 54 minutes ago, Wingwalker said: Zar nije neko ovde provuk'o da je Vasa došao na pripreme sa ozbiljnim viškom kilograma? Ima smisla da je ona nedifinisanoa objava ,,svi gledamo da pomognemo Vasiliju" samo težnja da se dobije na vremenu. Ne sećam se ni da su negde pojasnili koja je povreda u pitanju. Lepo neko već napisa: pozicija debelog je već popunjena...tako da... Ovo nije istina, zna se još odavno da ima problema sa zglobom. Pešić je u emisiji izjavio da plejmejker reprezentacije Vasilije Micića radi poslednja testiranja kako bi se utvrdilo da li i dalje ima problema sa povredom zgloba. "Evo sada kada smo mi ovde u studiju, on radi taj definitivan test. Nije nijednom radio timski trening pet na pet, videćemo sutra koliko on to može da izdrži i koliko njegov zglob može da izdrži", rekao je Pešić gostujući na RTS.
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 31 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ovo nije istina, zna se još odavno da ima problema sa zglobom. Pešić je u emisiji izjavio da plejmejker reprezentacije Vasilije Micića radi poslednja testiranja kako bi se utvrdilo da li i dalje ima problema sa povredom zgloba. "Evo sada kada smo mi ovde u studiju, on radi taj definitivan test. Nije nijednom radio timski trening pet na pet, videćemo sutra koliko on to može da izdrži i koliko njegov zglob može da izdrži", rekao je Pešić gostujući na RTS. Višak kilograma je očigledan po meni. Pored povrede. 3
Poenter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ladno dres nema da se kupi u KSS šopu, niti bilo šta od opreme. Samo neke majice sa bezveznim karikaturama na kojima su Boban i Bjelica i neki Peak duksevi 😬 Edited 3 hours ago by Poenter
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago To je odlicno, valjda su shvatili koliko su ocajni i povukli sve, pa cemo nositi ove dresove sa priprema. 1
mladirutiner Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Stiletto87 said: Umesto koga je po tebi DeDa trebao da ide na prvenstvo? Ili kvalitet i izbalansiranost tima nisu bitni, nego samo klubaštvo i lične simpatije? Napisao sam već da je selektor znao ko ce ici, samo su povrede mogle nesto uticati. Malo mi je to ponižavajuce za igraca koji koji je imao zavidnu ulogu u reprezentaciji. To se najbolje vidi u ovoj poslednjoj utakmici, za par minuta sta je napravio, a nema ga ni u protokolu utakmice. Nemam problem sa klubaštvom slabije to pratim, jer koliki vidim dosta tih ostrascenih gledaju samo nase klubove, a pitas ko je osvojio Evroligu oni pojma nemaju. Edited 3 hours ago by mladirutiner
Stiletto87 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 10 minutes ago, mladirutiner said: Napisao sam već da je selektor znao ko ce ici, samo su povrede mogle nesto uticati. Malo mi je to ponižavajuce za igraca koji koji je imao zavidnu ulogu u reprezentaciji. To se najbolje vidi u ovoj poslednjoj utakmici, za par minuta sta je napravio, a nema ga ni u protokolu utakmice. Nemam problem sa klubaštvom slabije to pratim, jer koliki vidim dosta tih ostrascenih gledaju samo nase klubove, a pitas ko je osvojio Evroligu oni pojma nemaju. Potpuno je logično da se zovu i igrači koji će biti tu “za ne daj Bože”. A da ga nije zvao uopšte, verujem da bi se ti još više bunio. Tačno je da je imao dobru rolu protiv Slovenije, kao i to da na OI nismo imali mnogo koristi od njega I ja sam zvezdaš i gotivim Davidovca, ali je očigledno da trenutno na njegovoj poziciji ima boljih i spremnijih igrača i da je ovakav konačan spisak najrealniji. Edited 3 hours ago by Stiletto87 1
drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tolika rasprava oko igrača koji bi bio negde na dnu klupe da je ušao na konačan spisak. Na SP je ulazio pred kraj utakmica, ukoliko bi ostvarili veliku prednost, a što se tiče OI, ne mogu ni da se setim njegovih minuta na terenu. 2
Poenter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, McLeod said: To je odlicno, valjda su shvatili koliko su ocajni i povukli sve, pa cemo nositi ove dresove sa priprema. Igrali su u novim dresovima protiv Slovenije. Mada, što se mene tiče, ni ne tražim dres, kupio bih neku majicu. Možda ovu Ili ovu sa zagrevanja, ako ima da ne piše Triglav
Poenter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, mladirutiner said: Napisao sam već da je selektor znao ko ce ici, samo su povrede mogle nesto uticati. Malo mi je to ponižavajuce za igraca koji koji je imao zavidnu ulogu u reprezentaciji. To se najbolje vidi u ovoj poslednjoj utakmici, za par minuta sta je napravio, a nema ga ni u protokolu utakmice. Nemam problem sa klubaštvom slabije to pratim, jer koliki vidim dosta tih ostrascenih gledaju samo nase klubove, a pitas ko je osvojio Evroligu oni pojma nemaju. Ništa nije ponižavajuće, Dejan nije za 12 i to je to. Svakom navijaču treba da bude želja da ne može kvalitetom da upadne ni u 20. To nije ništa protiv DeDe nego je valjda cilj što jača reprezentacija. I Davidovac bi trebao biti fan reprezentacije i da isto razmišlja. Ako ima problem sa tim, ima sad ostatak priprema, pa sezonu, pa ako bude dobar naći će se na spisku pa onda opet ima pripreme pa nek se dokaže. Inače, potpuno je smešno reći da je Pešić od početka znao 12, a ostali su tu da statiraju. Evo, ja sam fan Tristana pa otkud sam znao kako će sve ovo izgledati. Klinac kome je ovo prvi nastup. Apsolutno je zaslužio svojim partijama, da nije zaslužio, a moglo se desiti da se ne snađe i nije još zreo, išao bi Davidovac. Bio je prošle godine Pokuševski kao klinac talenat debitant i poslat je kući jer se nije dokazao, a Davidovac je išao na prvenstvo.
mladirutiner Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zato i pišem, kako da se pokaze kada nije ni dobio priliku. Mali je od samog početka guran da uđe, Grcka, Srbija ovo ono, a nista posebno kao igrač, limitiran sa takvom fizikom na pripljivanje trica. Odbrana, post-leđna igra, igra pod kosem, ulaz, sve je to na nivou Davidovca, a nesto i losije. 2
Poenter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa šta je fora, objasni nam. Pešić Grobar gura Tristana koji je bio u Partizanu, a neće Davidovca iz Zvezde? Pošto je ili isti ili gori u nekim stvarima od Davidovca, što znači da je sveukupno gori igrač, zašto ga Pešić vodi? Koja je logika iza toga, objasni, molim te. Pešić sam sebi seče granu na kojoj sedi i sad ima gori tim nego da je vodio Davidovca, pa zbog čega? 1
mladirutiner Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo sam napisao da to nije fer prema ranije pruženom za reprezentaciju i zaslugama, da je tu neka razlika u kvalitetu pa bi imalo smisla, ovako ne znam, šta selektor sprema najbolje on zna.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tristan Vukcevic je u ovom trenutku bolji u skoro svakom elementu kosarkaske igre od Dejana Davidovca. Kosarkaski IQ i pregled igre je na strani Davidovca, bukvalno sve ostalo je na strani Vukcevica. Brzi je, jaci je, visi je, gabaritniji pa samim tim potencijalno i bolji odbrambeni jedan na jedan, ima bolji spot up sut, bukvalno sve sto ce biti bitno na prvenstvu. To da li Davidovac ima bolji sut iz driblinga, bolji dribling, ball handling i igru ledjima ce manje uticati na nas plasman na prvenstvu od toga da li Kari narucuje gorcu ili sladju kafu ujutru. Jer ni jedan ni drugi ne igraju sa drustvom ispred zgrade i nece lopta biti stalno u njihovim rukama da bi to dolazilo do izrazaja. I jedan i drugi imace specificnu ulogu (cak ako Tristan izgura i Petruseva i postane starter) i imace priliku da poentiraju iz nekog backdoor protrcavanja, kontre ili spot up suta. Sigurno ne iz driblinga i sigurno nece oni zidati i igrati na postu, ima ko ce. A za ove situacije je Tristan jasno bolji. 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 49 minutes ago, mladirutiner said: Samo sam napisao da to nije fer prema ranije pruženom za reprezentaciju i zaslugama, da je tu neka razlika u kvalitetu pa bi imalo smisla, ovako ne znam, šta selektor sprema najbolje on zna. Tako je, trebalo je povesti Dedu, Simanića, probati nagovoriti Tea da se spremi. Raduljica je igrao završnicu sezone za Marusi, on je maltene već bio spreman. Može i Bobi Marjanović pomalo da uđe. Posvetiti jedno prvenstvo tome da se ti igrači oproste od reprezentacije. Edited 1 hour ago by realno *w 4
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, realno *w said: Tako je, trebalo je povesti Dedu, Simanića, probati nagovoriti Tea da se spremi. Raduljica je igrao završnicu sezone za Marusi, on je maltene već bio spreman. Može i Bobi Marjanović pomalo da uđe. Posvetiti jedno prvenstvo tome da se ti igrači oproste od reprezentacije. Kariju treba spomenik dići, kad majstor radi svoj posao, onda sve izgleda lako. Mogli smo da pljujemo ove momke i vičemo kako nemaju pojma. Avramović je postao jedan od najboljih i najpouzdanijih igrača, prvi plej reprezentacije, dobijao pozive za NBA posle Olimpijskih igara ... a ko kaže da je to tako moralo da bude? On je bio tek tamo neka rezerva u Partizanu. Mali Jović je još neko ko tek započinje NBA karijeru i nameće se, kod nas je već ozbiljna haubica. Itd. Sve funkcioniše kao podmazano. Kad spominješ te starije igrače, baš sam razmišljao da je to stvarno i moglo tako da izgleda i da vučemo neke matorce i budemo prosek reprezentacija. Kari je opet ponovio ono iz 2001. godine, a da to nije tako lako i normalno pokazalo se i 2000. i 2003. godine pa i svih narednih godina. Odjednom neka nova reprezentacija i svi razbijaju. Plus nema otkaza, nema nekom klub ne da igra... sve sa Jokićem je savršeno ishendlovao... Nije uopšte nemoguće u nekom paralelnom univerzumu da bi igrali neku mrtvačku košarku, imali gomilu otkaza, pričali kako nemamo igrače i kako ništa ne valjaju, izvlačili razne neke Nedoviće i molili ih da odigraju neku svoju indijanštinu jer nemamo koga drugog... Neću pljuvati po Davidovcu, svaka i njemu čast, ali da samo počnemo od toga da Tristan ima 10 centimetara više od Dejana. DESET. I odmah mu je nađena i uloga i igra dobro i ima neuporedivo veći potencijal od Davidovca koji kod Pešića odmah i pokazuje. Dobili smo reprezentaciju gde svi kidaju, igrači poput Davidovca otpadaju zbog NBA talenata koji su već sad bolji, dok igrači poput Ristića, Jagodić-Kuridže... više nisu ni blizu da budu u 12. 1
Recommended Posts