Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, drgnk said: Meni se Topić uopšte ne sviđa kao igrač, a vi kako hoćete... For d rekord, ni meni.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Može da vam se sviđa ili ne, ali dečko ima već sada sve što plej treba da ima, plus ima telo da igra dobru odbranu. A tek ima 20 godina 💪
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 4 hours ago, Dzo23 said: Jović je uvijek igrao bolje od Micića za reprezentaciju. Jović: Finale SP 23: 0 indeks, 7-1 iz igre Polufinale SP 23: 0 indeks, 8-1 iz igre Četvrtfinale 2019. kad smo ispali od Argentine, njegov igrač konstantno udvajao Jokića, Nikola mu vrati, ovaj ne sme da šutne. -10 smo imali sa njime na parketu, drugi najgori po tome u timu. Finale protiv Slovenije 2017: 2 indeks, -10 sa njime na parketu. Ajde mi sad reci, kad je to Jović igrao dobro za preprezentaciju? U grupnim fazama, pobedama od po 30-40 razlike protiv Sudana i sličnih? Slažem se da Micić nije igrao sjajno za reprezentaciju, ali eto na primer sa ovih 19 poena u meču za treće mesto na Olimpijadi, je uradio više nego ovaj na svim bitnim mečevima koje je odigrao za reprezentaciju, zbirno. I to pričam o prime Joviću, u najboljim godinama, a ne o ovoj oronuloj, presporoj verziji istog. Edited 1 hour ago by realno *w 5
drperce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Igrace Vasa na EP, ne bi ga vodali po Kipru I Nemackoj nego bi sedeo kod kuce kao Smajli i Trifa 3 1
Prijatelj Mitar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nase standardno "kukanje" i preuvelicavanje nekih sitnih povreda cega ima pred svako veliko takmicenje. 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako ništa drugo, makar bi u tom slučaju Kari morao da povede Topića, pa možda i skonta da treba njega više da koristi.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, realno *w said: Jović: Finale SP 23: 0 indeks, 7-1 iz igre Polufinale SP 23: 0 indeks, 8-1 iz igre Četvrtfinale 2019. kad smo ispali od Argentine, njegov igrač konstantno udvajao Jokića, Nikola mu vrati, ovaj ne sme da šutne. -10 smo imali sa njime na parketu, drugi najgori po tome u timu. Finale protiv Slovenije 2017: 2 indeks, -10 sa njime na parketu. Ajde mi sad reci, kad je to Jović igrao dobro za preprezentaciju? U grupnim fazama, pobedama od po 30-40 razlike protiv Sudana i sličnih? Slažem se da Micić nije igrao sjajno za reprezentaciju, ali eto na primer sa ovih 19 poena u meču za treće mesto na Olimpijadu, je uradio više nego ovaj na svim bitnim mečevima koje je odigrao za reprezentaciju, zbirno. I to pričam o prime Joviću, u najboljim godinama, a ne o ovoj oronuloj, presporoj verziji istog. Kao prvo, mala digresija, pošto vidim da si gledao boxscore da izvučeš šut iz igre kako bi dobio na argumentaciji... FG je ukupan šut iz igre. Ne sabiraš FG sa šutem za 3p. Tako da je imao u oba ova meča što si izdvojio 1/5 iz igre. Drugo, ne želim da kažem da je Jović bolji igrač od Vasilija niti da je imao bolju karijeru, ali je uvijek bio bolji u toj ulozi bekap pleja u reprezentaciji od Micića u ulozi prve opcije. Kao drugo, šut jeste bitna kategorija ali za pleja je bitnije da ima glavu i da kontroliše tempo, da je svjestan situacije u svakom momentu, da ne paniči. Kome i kad ide lopta, kad on sam treba da rješava, kao i da nije rupa pozadi. Na primjer Spisu nas je upropastio preko Vase u 1/8 finala prošlog EP, što si na primjer (nadam se slučajno) preskočio da spomeneš. S druge strane naši su se propisno iskamenjali (Lučić, Kalina, Gudura). Ubio nas je pritisak. Treće, zaboravio si Litvaniju da spomeneš takođe ili možda 1/4 SP nije toliko važna utakmica? 🤔 Četvrto, taj +,- indeks apsolutno ništa ne govori. Ti kao poznavalac košarke bi to trebao da znaš.
DameTime Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Bez svih igrača možemo, sem Jokića i Bogdanovića. Što ne znači da Vasin izostanak ne bi imao baš nikakav uticaj. Ali, da sačekamo malo s tim avansnim kukanjem. ☺️ 5
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Dzo23 said: Kao prvo, mala digresija, pošto vidim da si gledao boxscore da izvučeš šut iz igre kako bi dobio na argumentaciji... FG je ukupan šut iz igre. Ne sabiraš FG sa šutem za 3p. Tako da je imao u oba ova meča što si izdvojio 1/5 iz igre. Drugo, ne želim da kažem da je Jović bolji igrač od Vasilija niti da je imao bolju karijeru, ali je uvijek bio bolji u toj ulozi bekap pleja u reprezentaciji od Micića u ulozi prve opcije. Kao drugo, šut jeste bitna kategorija ali za pleja je bitnije da ima glavu i da kontroliše tempo, da je svjestan situacije u svakom momentu, da ne paniči. Kome i kad ide lopta, kad on sam treba da rješava, kao i da nije rupa pozadi. Na primjer Spisu nas je upropastio preko Vase u 1/8 finala prošlog EP, što si na primjer (nadam se slučajno) preskočio da spomeneš. S druge strane naši su se propisno iskamenjali (Lučić, Kalina, Gudura). Ubio nas je pritisak. Treće, zaboravio si Litvaniju da spomeneš takođe ili možda 1/4 SP nije toliko važna utakmica? 🤔 Četvrto, taj +,- indeks apsolutno ništa ne govori. Ti kao poznavalac košarke bi to trebao da znaš. Da ali je Micić bek ap plej kad su tu Jokić i Bogdan (OI prošle godine), i tu se snašao odlično jer je imao punu slobodu da igra svoju igru. Tako da treba porediti Jovića kao bek apa sa Micićem na OI i videćeš ko je bolji.
HAMMER Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Eto rešeno i pitanje pleja. Kljakavi drkos lopte mora na rehabilitaciju od staranja po amerikama tako da brat stef 💪
albatros Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Apsolutno nikakav hendikep nije sto ce Micic propustiti EP, cak sto vise sansa za Topica da dobije koje minute treba ce nam u buduce 1
Utopista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da su šmekeri rekli bi - nećemo da igramo Evropsko prvenstvo dok režim uništava državu. To bi odjeknulo kao bomba... 1 2
Stiletto87 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) To bi samo obradovalo one što svakako ne navijaju za Srbiju, koji god režim bio na vlasti. Mnogo bi veći efekat imalo da uzmu zlato, pa odbiju da se rukuju i grle sa Vučićem. Btw. ne videh nigde koju to povredu ima Micić. Zna li neko? Edited 2 hours ago by Stiletto87
Utopista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A odbiće sigurno. Sećam se posle olimpijade da se Avramović grlio i tapšao zlikovca po ramenu... Neka, neka, neka svako radi kako misli da treba. Ja znam kako bi i kako radim... Kao i šta su mi prioriteti a to sigurno u ovom trenutku nije košarka.
Stiletto87 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nisam ni rekao da će odbiti, nego da bi to imalo veći efekat nego da ne igraju. U svakom slučaju borba protiv režima nije njihov posao i od sveg srca želim da nam donesu najveći košarkaški uspeh posle 20 i kusur godina. Ko neće da navija, ne mora. Edited 1 hour ago by Stiletto87 2
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Naprotiv, najefektnije bi bilo da dominantno osvoje zlato pa posle odbiju bilo kakvu opštenarodnu proslavu, a naročito prijem kod monstruma. 4 1
Utopista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sigurno će da odbiju... Nemojte posle samo da kao najveći licemeri plačete što nam ne pomažu EU, Rusija Kina, Marsovci...jer ako našim reprezentativcima ne smetaju ovakve scene što bi smetale bilo kome sa strane...
MarkoKep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neko ceo život trenira i igra tu košarku i ima veliku priliku da osvoji evropsko zlato sa svojom reprezentacijom možda jedini put u karijeri i sad treba da odbije da igra zbog trenutnog stanja u zemlji. Ništa drugačija retorika od SNSa. 1 1
Utopista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ahahaha sns retoroka. Kada bih ti sada napisao šta zaslužuješ banovali bi me sa interneta. Tako da sam zamisli...
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vučić nije Srbija. Ne vidim nijedan rezon zašto bi to radili. Taj čin svakako ne bi uticao da se preobrazi u normalnog čovjeka, niti bi zbog toga dao ostavku. Ljudi su mnogo nerealni. Na prijem svakako ne treba niti će da odu, ubjedjen sam 100%. 1
Utopista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Možda i neće biti dočeka jer će zateći ovde zgarište. Na ivici smo gradjanskog rata ako ne primećujete? Ali dobro važna je zlatna medalja. Kako neko reče odavno - grobari bi i Čovića prihvatili za evro titulu. A cigani su prihvatili i za manje. E to ti je današnji Srbin, pa posle otkud ovoliko Čacija, botova, a očigledno je sve samo pitanje cene.. Edited 1 hour ago by Utopista 1 1
MarkoKep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pritom ne znam kakve veze imaju EU, Rusija i Kina sa Eurobasketom koji pratimo samo mi, Grci i Litvanci.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa otpao je Vasa kao SNSovac a ni to nije dovoljno. 😄
Utopista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za sve se nadje opravdanje. I za to što se posle prvenstva navija za klubove koje vode SNS tajkuni Ostoja i Drčela... Ma nema frke, samo sam hteo da napišem šta bih ja uradio, a mogao sam da pretpostavim reakcije jer znam već ko smo i šta smo i kakvi smo... Toliko ovaj put od mene ostajete mi dobro i praštajte - ako možete Jokiću možete valjda i meni...ja makar ne podržavam mafiju i ne reklamiram kladionice. 1 1 2 1
Recommended Posts