Jump to content

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Kenozoik said:

Haj'mo ljudi, prva zvanicna, prijateljska. Ima jos valjda 6 pripremnih, pa toliko i vremena da se izostri okamova britva. 

Meni je najzalije sro nisam video svih 14 na terenu. Brine me minutaza za Kobru, moglo bi da se desi da to znaci da je jednom nogom van 12-  osim ako nije u pitanju neka laka povreda.

Ima još 4, a 1 od tih utakmica je protiv Kipra. 

Posted
51 minutes ago, Kenozoik said:

Brine me minutaza za Kobru, moglo bi da se desi da to znaci da je jednom nogom van 12-  osim ako nije u pitanju neka laka povreda.

Одиграо је 15 од 20 минута у другом полувремену.

У првом је играо Вања у другом Добрић.

Posted

Ja sam dodise gledao sa rasutom paznjom, ali mi je utisak da kobra nije sastsvio vise od 5 mins. 

Jovic je igrao dosta na 3. 

Naravno, super ako gresim .

Posted

Čovek je ladno imao 23/19/4, što je jedna od najboljih partija u istoriji naše reprezentacije, a to je uradio bez da je zapinjao, oznojio se, forsirao tu nešto 😁

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Darko said:

Kada je sledeća utakmica repke i protiv koga? Hvala.

Danas u 16h protiv Kipra. Vreme "po naški", ne znam koliko je kod tebe u Australiji :classic_smile:

Inače, danas je u Somboru konjički Derbi. Kolika je kvota da će Jokara danas da odmara od košarke (ako već nije i u avionu za Srbiju)? :s_d:

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Pre tačno godinu dana, uzeli smo bronzu pobedom protiv Nemačke.

Do te utakmice, 22 godine nismo turnir završili pobedom, a da smo na poslednjem meču borili za medalju.

Ekipa je pokazala i kvalitet i mentalnu snagu.

Veliki uspeh naše košarke i velika pobeda.

• Like 6
Posted
1 hour ago, Poenter said:

Pre tačno godinu dana, uzeli smo bronzu pobedom protiv Nemačke.

Do te utakmice, 22 godine nismo turnir završili pobedom, a da smo na poslednjem meču borili za medalju.

Ekipa je pokazala i kvalitet i mentalnu snagu.

Veliki uspeh naše košarke i velika pobeda.

40min smo kontrolisali sve. Bili smo bolji za plus 15. Za sve smo imali rešenje. Izuzetno dobra utakmica.

• Like 2
  • Don Dusko locked and pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...