MrTripleDouble Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago dobro je, samo minus 2! u kolko pare da Finci trojkom otvaraju poslednju cetvrtinu?
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bas lose. Ako prodjemo ovo bice povuci potegni u cetvrtfinalu. 2 1
La mano de Dios Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Finci duplo vise ofanzivnih skokova 🤣🤣Zamislite sad da igramo protiv Francuza ciji se bekovi zalecu na skok, smejurija.
Issey Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Saće Kari da zaboravi Jokića na klupi do 4 minuta pre kraja...
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kao da gledam Zvezdu u EL, patiš se u napadu održavaš neki egal i priključak i onda poslednja 3 minuta 4/4 ne daš koš i izgubiš 2 razlike.
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Odvratni smo, ali nek se provucemo bilo kako, pa da se nadam da cemo za 48h da se preporodimo...jbg, ne mogu da nam zelim poraz iz nekog zadrtog principa. Svi imamo lose dane na poslu, pa ne mislimo da zbog toga zasluzujemo otkaze... 1
PatrickStar Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Vanja nakon reakcije koja je postala viralna tačno 4 sekunde na terenu...
McLeod Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ovo je gora utakmica od one protiv Italije. A da samo ne dopustamo off skokove, vodili bi 10. Smejurija 1
Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Milutinov, ajde jednom dostojno odmeni Jokica, ili je to sf?
dunaj95 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kakve su prevare od igrača Gudurić i Petrušev... Muda bez...a ovo što igra Vasa je teški bezobrazluk... Jedino Dobrić i Aleksa igraju odbranu...ostali glume Jokića.. i da skoro da zaboravim...EL je smješno takmičenje kad je Milutinov jedan od najboljih centara...
cabke Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Mater mu jebem...da nasi barem naprave konkretan faul ili sjekiru. Edited 17 hours ago by cabke
Drug Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Ovo je gora utakmica od one protiv Italije. A da samo ne dopustamo off skokove, vodili bi 10. Smejurija Ništa gore ne igramo nego protiv Letonije, Portugala, pa čak i nedostojne Češke 1
KlakerBoza Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 7 minutes ago, Issey said: Vanja mi je baš misterija... Ako nije povreda... Miriše na direktivu, posebno nakon onog klipa. I moj post o smrduckanju ide u tom pravcu... Nadam se da nije, al' svašta viđamo. 2
No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sunce ti poljubim kad je nama najbolji defanzivno Dobric, onda znaj šta rade ostali ..
Issey Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, KlakerBoza said: Miriše na direktivu, posebno nakon onog klipa. I moj post o smrduckanju ide u tom pravcu... Nadam se da nije, al' svašta viđamo. Onda i bolje da izgubimo... 1
Saxon01 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Kakve trojke mi primamo.. hihi, pojedincima fali ona stvar , igramo kao p. Ne moze Pesic, jednostavno ne moze. Edited 17 hours ago by Saxon01
Maksim Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Hahah i opet ne mozemo jebeni skok da uhvatimo pa sram vas bilo vise
dunaj95 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jbt jel moguće sa dvije utakmice ne možemo uhvatiti defanzivni skok....u pm
vladi Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nerealno je da se mi bojimo jedne Finske, dusa mi se raspada
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Na silu i Jokica gurati loptu u reket, najbolja post igra na svetu, za sta je cuvamo?
Recommended Posts