Prijatelj Mitar Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, K.Dot said: Da mi život zavisi od promašene trojke birao bih Dobrica da šutira. A Gundura?
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Jakob Aman said: Si lud Iskamenjario je pošteno, čim sam ga prozvao napravi 2+1...
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ognjen je jedini ušao sa energijom i stavom da se bori, to nam je donelo čvrstinu posle mlohavi kurci početka. Ne treba da ga vadi uopšte. 4 1
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, K.Dot said: Da mi život zavisi od promašene trojke birao bih Dobrica da šutira. Idi u qrac. 1
K.Dot Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: A Gundura? Da mi život zavisi od neuspešne finte šuta. 1 5
quentin Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Naši izgledaju permanentno iznenađeni što protivnici daju sve od sebe protiv nas. Izgleda očekuju da svi igraju kao Slovenci u Areni na pripremama. 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Ognjen je jedini ušao sa energijom i stavom da se bori, to nam je donelo čvrstinu posle mlohavi kurci početka. Ne treba da ga vadi uopšte. Uh, kako ovo zvuči, svaka mi čast. Da ne kažem nešto drugo 4 2
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dobrić koji nije u 15 u Zvezdi uzeo više šuteva od Jokića. 1
Prijatelj Mitar Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, K.Dot said: Da mi život zavisi od neuspešne finte šuta. Ne brt, svaka finta mu je izuzetno uspesna 🙂
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kao da nas je neki pritisak pojeo, pa čak i Jokića... Baš čudne kretnje, loše odluke...
Guru Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Neophodna nam je penetracija!! 4 minutes ago, DameTime said: to nam je donelo čvrstinu posle mlohavi kurci početka. 4 minutes ago, DameTime said: Ne treba da ga vadi uopšte. 7
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakva faulčina na Jokiću. Odakle vade ove sudije govnjive?
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako ga ovo ne raspizdi da sad odigra kao najbolji igrač na svetu, onda ništa ne može.
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jebote, udarac po laktu najboljeg igrača sveta, sudija ćuti. A onda Ataman tehnička, samo je trebao Kari, a ne Jokić.
Recommended Posts