Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Too Vaso Edited 2 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Micić gooooool !!!!! Ajmo breee Edited 2 hours ago by realno *w
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nikole Jovica nema na klupi?Samo da nije povreda neka, uhvatio se za ledja nakon one izbijene lopte u kontri 1
Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Ledd said: Koja je poenta da Jokić igra protiv Češke 7 i po minuta u prvoj četvrtini? Da se Aleksa isto kida, evo sad ga prikazaše na klupi i on je sjebo nešto. Jokic moze da odigra 2 cele zaredom, i to one od 48 minuta. Za njega je to samo dan u ofisu. A idealna je prilika da petorka koja ce nam biti startna do kraja turnira odigra zajedno minute i proba neke setove. 1
Shonewizard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Konačno laki poeni za Vasu, ajde! Protivnik nedorastao, ali skroz solidna energija u odbrani i skoku.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Česi trojke 1/12, iz igre 2/17. To više nije ni sramota, to je bezobrazluk FIBA.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja mislim da je ovakva Ceska najgora ekipa na evrobasketu, dobili bi ih i Kipar i Britanci, ovo je bas sramotno za sad.
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajde jebote 4 napada 4 izgubljene lopte za redom protiv ovih jadnika.
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Maksim said: Ajde jebote 4 napada 4 izgubljene lopte za redom protiv ovih jadnika. 5 napada za redom 5 izgubljenih lopti.
holden c. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iskreno, deluje da nas second unit nije u stanju ni protiv Ceske da stvori neku ozbiljniju prednost. 1
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas bas bas tanko je ovo od nas. Na momente i tuzno.
YAO Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Micic bas fizicki u kanalu. I kad je dao onaj ulaz,kao neki deda se dovukao do kosa
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je ovo sok iskreno, ja nisam mogao zamislit da je ova ekipa u stanju odigrati ovako ocajnih 4-5 minuta?Jebote mi nismo uputili sut protiv ovih ceha, kako je ovo uopste moguce?
KlakerBoza Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne bih da kukam, ali šut baš brine. Edited 1 hour ago by KlakerBoza Typo
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Turci će puniti reket i mislim da je razumljivo.
Recommended Posts