Kooineeperk Posted August 8 Posted August 8 Idemo sa kladionicarskim pametovanjima, fleksom nad dobitnim tiketima i zalopojkama nad palim. p.s. Budite odgovorni u kladjenju, kao sto nas selektor kaze. Mozzart da me kontaktira da dostavim broj racuna da mi plate za reklamu... 1
Predator93 Posted August 16 Posted August 16 Da se malo izjadam ovde. Odigram Avramovića 8.5+ i u poslednjoj četvrtini daje trojku za prolaz i kažem to je to. Na kraju odem na sajt piše 7 poena. Ladno upisali greškom Petrusevu poene u trećoj četvrtini koje je Avram dao...
Predator93 Posted August 16 Posted August 16 Dešava se. U sezoni me bar 10x zakinu na poene, asistencije, skokove. Pustio sam mejl Nemačkom košarkaškom savezu, pa ćemo videti šta će biti...
realno *w Posted Wednesday at 07:31 AM Posted Wednesday at 07:31 AM Jokara 17,5- Jasno je da nema ko da ga čuva, ali iskreno očekujem brzih 15ak razlike, pa samim tim i manjak potrebe da forsira. Sutra Gruzija Španija minus, sa nekom pomerenom granicom. Da otvorimo sezonu 😄
Miskooo Posted Wednesday at 08:56 AM Posted Wednesday at 08:56 AM Ja imam Jokica minus i Markanena plus.
McLeod Posted Wednesday at 10:05 AM Posted Wednesday at 10:05 AM Ja sam Jokica uzeo dok je bio 16.5 i to plus. Mislim da lagano dolazi. Jokic minus pa makar ne igrao ne bih igrao nikad, pa da je granica 35.5.
m0k1 Posted Wednesday at 10:31 AM Posted Wednesday at 10:31 AM (edited) Meni deluje Franc skokovi 4.5 bas lagan plus. Odigrao sam i Jantunena skokove 4.5+ i Porzingisa 18.5 minus. Ima u mozzartu specijal da ce Markanen na tom mecu dati najvise poena sa slobodnih bacanja. Nije neka kvota (1.65) ali mi se cini kao zicer 😀 Jokubaitis skokovi 2.5 je bio poklon - bukvalno je sakupio 3 za 4:30 Edited Wednesday at 10:43 AM by m0k1
realno *w Posted Wednesday at 11:52 AM Posted Wednesday at 11:52 AM 1 hour ago, McLeod said: Ja sam Jokica uzeo dok je bio 16.5 i to plus. Mislim da lagano dolazi. Jokic minus pa makar ne igrao ne bih igrao nikad, pa da je granica 35.5. jbg, protiv Slovenije je dao 10, protiv Češke 12, ne očekujem puno teži meč od toga. Jasno je i meni da može da poluvreme da ode u + ako hoće. 2
m0k1 Posted Thursday at 10:28 AM Posted Thursday at 10:28 AM Pogodih juce Jokubaitisa (skokovi 2.5+), Porzingisa (18.5 -), Vagnera (skokovi 4.5+), Petruseva (skokovi 4.5 -) i Tristana 9.5 -), ali me je Jantunen zajebao - nije bio ni blizu 5 skokova. Preterao sam sa 7 igraca na jednom tiketu (odigrao sam i Mihailovica 7.5 + ali nije ulazio u igru zbog povrede, pa se ne racuna). Steta jer su svi sem Tristana usli bas prelako. Specijal sa Markanenom dosao, naravno - mislim da je ubacio 10+ bacanja. Za danas sam samo Italijane odigrao - jeste Grcka favorit ali nesto imam osecaj da bi moglo da bude iznenadjenje tu a za igrace bas nemam nikakvu ideju tako da cu preskociti...
realno *w Posted Thursday at 12:05 PM Posted Thursday at 12:05 PM 1 hour ago, m0k1 said: Specijal sa Markanenom dosao, naravno - mislim da je ubacio 10+ bacanja. Ovo je predobar tip bio. U trećoj minuti prve četvrtine je imao 8 bacanja, mislim 14 na kraju.
m0k1 Posted Thursday at 12:30 PM Posted Thursday at 12:30 PM 24 minutes ago, realno *w said: Ovo je predobar tip bio. U trećoj minuti prve četvrtine je imao 8 bacanja, mislim 14 na kraju. Da, on ubacio 12 a sledeci iza njega 4 bacanja. Bas ni blizu 1
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mogao bi danas neki minus na Španija Bosna, verovatno sa malo pomerenom granicom. 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Mogao bi danas neki minus na Španija Bosna, verovatno sa malo pomerenom granicom. Slazem se, to je i meni fiks dana
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) A moglo bi to i na Turska Portugal. Čak bih to singlirao jače, samo kad bi mi neko garantovao da će Portugalci ući u meč sa istom energijom kao protiv nas. Za neki tiket sa manjim kvotama, recimo Letonija +17,5 na 1,35 je sasvim ok. Edited 5 hours ago by realno *w
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Galinari 12,5 na 1.40 minus. Baš je loše izgledao u prvom meču i iznenadio bi me da prebaci tu granicu protiv Gruzina koji su tu sasvim dobri. Tu dodajem Maodo Loa -9,5 ili -4,5 as, to ću još videti. Edited 5 hours ago by realno *w
Romantik Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, realno *w said: A moglo bi to i na Turska Portugal. Čak bih to singlirao jače, samo kad bi mi neko garantovao da će Portugalci ući u meč sa istom energijom kao protiv nas. Za neki tiket sa manjim kvotama, recimo Letonija +17,5 na 1,35 je sasvim ok. Letonci u oba meča raspad teški, mi posle jako loše utakmice sinoć i mora se poparavit utisak, na ovako malo kvotu igrati meč koji lako može otići na plus 30 za nas meni baš nema smisla, Juče sam ućario nešto sitno na igračima, ali glavni tiket mi obori Jeboa iz Britanije. Ne verujm da je mnogo ljudi gledalo taj meč, ali brat kupi skokove, deli lopte, baca se na parket, a u napadu niko da mu doda loptu ko da je gubav, kao da je nešto na ličnom nivou. Na tom tiketu su mi bil Markanen i Šengun plu, to su mi ujedno bila najveća dva fiksa koja će biti na ovom prvenstvu, ali sam za trećeg većao između dva Britanca (drugi Heson, došao iako je bio mnogo neubedljiviji od Jeboe, Porzingisa, Jokića). Ovo mi je pad koji ću bez dileme doživotno pamtiti, ne zbog iznosa novca, već što dve tako velike sigurice nisam naplatio, pogotovo što verovatno nikad više u životu mi neće doći igrać sa granicom 20+ još u prvom poluvremenu, a Markane je to učinio sinoć na granicu od 28,5. Glavni tip za ostatak grupne faze su mi visoki igrači tima koji igra protiv Češke, jedino što ih Estonci nemaju, pa danas to nije za igru, ali ostaće još dve runde.
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Galinari 12,5 na 1.40 minus. Baš je loše izgledao u prvom meču i iznenadio bi me da prebaci tu granicu protiv Gruzina koji su tu sasvim dobri. Tu dodajem Maodo Loa -9,5 ili -4,5 as, to ću još videti. Ja sam odigrao Galinarija minus na 10.5, Loa 9.5 - i Hermansona 13.5 +. Galinari uzasno izgledao prosli mec iako je imao neke poene, kontam da ce Sruder imati veliku minutazu danas a Hermanson je imao tipa 1/12 fg u prvom mecu - sigurno ce odigrati bolje. I dodao sam pobedu Portugala uz hendikep 19.5 na to.
Recommended Posts