Kooineeperk Posted August 8 Posted August 8 Idemo sa kladionicarskim pametovanjima, fleksom nad dobitnim tiketima i zalopojkama nad palim. p.s. Budite odgovorni u kladjenju, kao sto nas selektor kaze. Mozzart da me kontaktira da dostavim broj racuna da mi plate za reklamu... 1
Predator93 Posted August 16 Posted August 16 Da se malo izjadam ovde. Odigram Avramovića 8.5+ i u poslednjoj četvrtini daje trojku za prolaz i kažem to je to. Na kraju odem na sajt piše 7 poena. Ladno upisali greškom Petrusevu poene u trećoj četvrtini koje je Avram dao...
Predator93 Posted August 16 Posted August 16 Dešava se. U sezoni me bar 10x zakinu na poene, asistencije, skokove. Pustio sam mejl Nemačkom košarkaškom savezu, pa ćemo videti šta će biti...
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jokara 17,5- Jasno je da nema ko da ga čuva, ali iskreno očekujem brzih 15ak razlike, pa samim tim i manjak potrebe da forsira. Sutra Gruzija Španija minus, sa nekom pomerenom granicom. Da otvorimo sezonu 😄
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam Jokica uzeo dok je bio 16.5 i to plus. Mislim da lagano dolazi. Jokic minus pa makar ne igrao ne bih igrao nikad, pa da je granica 35.5.
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Meni deluje Franc skokovi 4.5 bas lagan plus. Odigrao sam i Jantunena skokove 4.5+ i Porzingisa 18.5 minus. Ima u mozzartu specijal da ce Markanen na tom mecu dati najvise poena sa slobodnih bacanja. Nije neka kvota (1.65) ali mi se cini kao zicer 😀 Jokubaitis skokovi 2.5 je bio poklon - bukvalno je sakupio 3 za 4:30 Edited 2 hours ago by m0k1
realno *w Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 1 hour ago, McLeod said: Ja sam Jokica uzeo dok je bio 16.5 i to plus. Mislim da lagano dolazi. Jokic minus pa makar ne igrao ne bih igrao nikad, pa da je granica 35.5. jbg, protiv Slovenije je dao 10, protiv Češke 12, ne očekujem puno teži meč od toga. Jasno je i meni da može da poluvreme da ode u + ako hoće. 1
Recommended Posts