Kooineeperk Posted August 8 Posted August 8 Idemo sa kladionicarskim pametovanjima, fleksom nad dobitnim tiketima i zalopojkama nad palim. p.s. Budite odgovorni u kladjenju, kao sto nas selektor kaze. Mozzart da me kontaktira da dostavim broj racuna da mi plate za reklamu... 1
Predator93 Posted August 16 Posted August 16 Da se malo izjadam ovde. Odigram Avramovića 8.5+ i u poslednjoj četvrtini daje trojku za prolaz i kažem to je to. Na kraju odem na sajt piše 7 poena. Ladno upisali greškom Petrusevu poene u trećoj četvrtini koje je Avram dao...
Predator93 Posted August 16 Posted August 16 Dešava se. U sezoni me bar 10x zakinu na poene, asistencije, skokove. Pustio sam mejl Nemačkom košarkaškom savezu, pa ćemo videti šta će biti...
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jokara 17,5- Jasno je da nema ko da ga čuva, ali iskreno očekujem brzih 15ak razlike, pa samim tim i manjak potrebe da forsira. Sutra Gruzija Španija minus, sa nekom pomerenom granicom. Da otvorimo sezonu 😄
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam Jokica uzeo dok je bio 16.5 i to plus. Mislim da lagano dolazi. Jokic minus pa makar ne igrao ne bih igrao nikad, pa da je granica 35.5.
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Meni deluje Franc skokovi 4.5 bas lagan plus. Odigrao sam i Jantunena skokove 4.5+ i Porzingisa 18.5 minus. Ima u mozzartu specijal da ce Markanen na tom mecu dati najvise poena sa slobodnih bacanja. Nije neka kvota (1.65) ali mi se cini kao zicer 😀 Jokubaitis skokovi 2.5 je bio poklon - bukvalno je sakupio 3 za 4:30 Edited 56 minutes ago by m0k1
Recommended Posts