MrTripleDouble Posted Sunday at 11:11 PM Posted Sunday at 11:11 PM Ko ce kod Spanaca igrati pleja uz Diaza, sada kada je i Abalde koji moze da pomogne otpao zbog povrede. Brizuela vise gleda ka kosu, a ovaj De Larrea nema mnogo minuta u seniorskoj kosarci. Da ga jebem ako doguraju vise od cetvrtfinala sa ovim krs timom.
McLeod Posted Monday at 10:46 AM Posted Monday at 10:46 AM I prosli put su imali krs tim pa osvojise.
Darko Posted Monday at 11:43 AM Posted Monday at 11:43 AM 57 minutes ago, McLeod said: I prosli put su imali krs tim pa osvojise. To je najviše zahvaljujući tebi
MrTripleDouble Posted Monday at 12:44 PM Posted Monday at 12:44 PM 1 hour ago, McLeod said: I prosli put su imali krs tim pa osvojise. Jasta, s tim sto su imali Lorenza koji je bio mozak ekipe. 1
Predator93 Posted yesterday at 02:01 PM Posted yesterday at 02:01 PM Za Bosnu otpali Musa i Kastanjeda zbog povreda. Pozvan Roberson kao zamena.
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 02:21 PM Posted yesterday at 02:21 PM Šteta za Bosnu. Žao mi je. Jako su tvrdi a Musa ipak dsje određeni poenterski kvalitet koji će sada nedostajati.
Pero_Cameron Posted yesterday at 03:31 PM Posted yesterday at 03:31 PM Bosna je pre ovih povreda i otkaza na papiru i teoriji možda i bila najbolja u istoriji. Ali svakako bi u 1/8 igrali protiv Francuske ili Slovenije i tu bi bio kraj.
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 03:57 PM Posted yesterday at 03:57 PM Italija objavila konacni spisak: Даријус Томпсон, Марко Спису, Данило Галинари, Николо Мели, Симоне Фонтекио, Ђампаоло Ричи, Матео Спањоло, Габријеле Проћида, Салију Нијанг, Момо Дијуф, Никола Акеле и Алесандро Пајола. 2
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 04:32 PM Posted yesterday at 04:32 PM (edited) .https://cdn.livetv860.me/webplayer.php?t=ifr&c=2802199&lang=en&eid=292081315&lid=2802199&ci=6247&si=3 Link za Litvanija - Turska, krenulo upravo. Edited 23 hours ago by Problem sa licnim greskama
Problem sa licnim greskama Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Šengun deluje zaista impresivno, doduše pored raspalih Blaževića i JVa.
Pero_Cameron Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Italija objavila konacni spisak: Даријус Томпсон, Марко Спису, Данило Галинари, Николо Мели, Симоне Фонтекио, Ђампаоло Ричи, Матео Спањоло, Габријеле Проћида, Салију Нијанг, Момо Дијуф, Никола Акеле и Алесандро Пајола. Galinari je do pre neki dan igrao i osvojio ligu Portorika 😁 2
drgnk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 hours ago, Predator93 said: Za Bosnu otpali Musa i Kastanjeda zbog povreda. Pozvan Roberson kao zamena. Zar je moguće na širi spisak naknadno dodavati igrače koji prvobitno nisu bili na istom? 17 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Šengun deluje zaista impresivno, doduše pored raspalih Blaževića i JVa. Litvanski komentator Šenguna zove Šengunas. 🤣 2
MrTripleDouble Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ratko Nikolic raznosi Letonce, blamantno je koliko nista ne mogu da odbrane u reketu. Kurcingis nastavio tamo gde je stao u plejofu, jebo ja taj misteriozni virus.
Problem sa licnim greskama Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 8 minutes ago, drgnk said: Zar je moguće na širi spisak naknadno dodavati igrače koji prvobitno nisu bili na istom? Litvanski komentator Šenguna zove Šengunas. 🤣 Bogdanas Bogdanovicas ipak najjace. 2
Predator93 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, drgnk said: Zar je moguće na širi spisak naknadno dodavati igrače koji prvobitno nisu bili na istom? Litvanski komentator Šenguna zove Šengunas. 🤣 Sad baš gledam pravila i meni nije jasno kako je moguće. Piše da ima preliminarni spisak od 24 igrača koji se dostavlja i da samo oni mogu da se rotiraju za 12, a Roberson nije na njemu. 1
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Verovatno izuzetak jer je otpao naturalizovani igrac. 1
Del Piero Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Imali su vec drugog naturalizovanog na spisku, a to je Garza.
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Grčka sa Janisom po meni legit kandidat za medalju i najbolja ekipa na turniru posle nas, Nemaca i Francuza. Prejak je sivonja i dalje, još kad ubacuje onu poludistancu koju će mu svaki protivnik rado dati. Plus ga ovde konačno koriste kao peticu i to nema ko na ovom nivou atletike da isprati. Samo svesno u desno i lagano kucanje. Sloukas se baš fokusirao da igra pleja, i u ovoj matoroj verziji je ipak ozbiljno opasniji igrač od kamenog tandema sa OI - Walkup/Calathes. Zanimljiva tekma Litvanije i Turske. Šengun za klasu najbolji na parketu. 3
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sengun bas dominira. Naleteo je na tvrdo u drugom poluvremenu sto mu se i u NBA cesto desava. Blazevic ga je na kraju cak jako dobro cuvao.
MikiMilane Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 hours ago, Predator93 said: Sad baš gledam pravila i meni nije jasno kako je moguće. Piše da ima preliminarni spisak od 24 igrača koji se dostavlja i da samo oni mogu da se rotiraju za 12, a Roberson nije na njemu. Rok za dostavljanje spisak od 24 je bio do 20.08 dakle juče. 1
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Chaos Is Me said: Grčka sa Janisom po meni legit kandidat za medalju i najbolja ekipa na turniru posle nas, Nemaca i Francuza. Meni su u rangu Nemačke i ispred Francuza, možda čak i naš najveći rival. Sloukas će im dosta značiti, takvi igrači baš leže Janisu.
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Rodions Kurucs otpao Letoniji. Jedan bezumni prangijas manje u njihovom sastavu. Da li je to sada dobro ili lose za njih cemo videti. Ali sve u svemu im i ovako nedostaje dosta individualnog kvaliteta.
MikiMilane Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Rodions Kurucs otpao Letoniji. Jedan bezumni prangijas manje u njihovom sastavu. Da li je to sada dobro ili lose za njih cemo videti. Ali sve u svemu im i ovako nedostaje dosta individualnog kvaliteta. Jedan 🇷🇺 manje u njihovom sastavu.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prezime Kuruc (u Letoniji dodavaju svakom prezimenu "s") je madjarskog porekla, to znam jer je moja draga svekrva nosila to prezime pre braka 😄 Prilicno cesto ime u Backoj. Da je sudeci po imenu Rodion(s) Rus je pak vrlo logicno.
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na ovo je aludirao In 2025, a teacher and mother of basketball players Rodions and Artūrs Kurucs sparked controversy by publicly opposing the use of Latvian, Latvia's sole official language, in schools. Her statements, captured in a viral video, were perceived as Russian linguistic aggression against Latvians, challenging the country's efforts to maintain linguistic unity and national identity. This incident highlighted ongoing tensions, as her resistance to Latvian was seen as part of a broader pattern where the promotion of Russian undermines Latvia's sovereignty and cultural cohesion. Rodions responded to the backlash with a brief social media post consisting of a laughing emoji and a clown emoji, which many interpreted as dismissive or mocking
Recommended Posts