Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko ce kod Spanaca igrati pleja uz Diaza, sada kada je i Abalde koji moze da pomogne otpao zbog povrede. 

Brizuela vise gleda ka kosu, a ovaj De Larrea nema mnogo minuta u seniorskoj kosarci.

Da ga jebem ako doguraju vise od cetvrtfinala sa ovim krs timom.

Posted

Italija objavila konacni spisak: 

Даријус Томпсон, Марко Спису, Данило Галинари, Николо Мели, Симоне Фонтекио, Ђампаоло Ричи, Матео Спањоло, Габријеле Проћида, Салију Нијанг, Момо Дијуф, Никола Акеле и Алесандро Пајола.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:

Italija objavila konacni spisak: 

Даријус Томпсон, Марко Спису, Данило Галинари, Николо Мели, Симоне Фонтекио, Ђампаоло Ричи, Матео Спањоло, Габријеле Проћида, Салију Нијанг, Момо Дијуф, Никола Акеле и Алесандро Пајола.

Galinari je do pre neki dan igrao i osvojio ligu Portorika 😁

• Like 2
Posted
3 hours ago, Predator93 said:

Za Bosnu otpali Musa i Kastanjeda zbog povreda. Pozvan Roberson kao zamena.

Zar je moguće na širi spisak naknadno dodavati igrače koji prvobitno nisu bili na istom?

17 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Šengun deluje zaista impresivno, doduše pored raspalih Blaževića i JVa.

Litvanski komentator Šenguna zove Šengunas. 🤣

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, drgnk said:

Zar je moguće na širi spisak naknadno dodavati igrače koji prvobitno nisu bili na istom?

Litvanski komentator Šenguna zove Šengunas. 🤣

Sad baš gledam pravila i meni nije jasno kako je moguće. Piše da ima preliminarni spisak od 24 igrača koji se dostavlja i da samo oni mogu da se rotiraju za 12, a Roberson nije na njemu. 

• Like 1
Posted

Grčka sa Janisom po meni legit kandidat za medalju i najbolja ekipa na turniru posle nas, Nemaca i Francuza. Prejak je sivonja i dalje, još kad ubacuje onu poludistancu koju će mu svaki protivnik rado dati. Plus ga ovde konačno koriste kao peticu i to nema ko na ovom nivou atletike da isprati. Samo svesno u desno i lagano kucanje. Sloukas se baš fokusirao da igra pleja, i u ovoj matoroj verziji je ipak ozbiljno opasniji igrač od kamenog tandema sa OI - Walkup/Calathes.

Zanimljiva tekma Litvanije i Turske. Šengun za klasu najbolji na parketu.

• Like 2
Posted
13 hours ago, Predator93 said:

Sad baš gledam pravila i meni nije jasno kako je moguće. Piše da ima preliminarni spisak od 24 igrača koji se dostavlja i da samo oni mogu da se rotiraju za 12, a Roberson nije na njemu. 

Rok za dostavljanje spisak od 24 je bio do 20.08 dakle juče.

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Grčka sa Janisom po meni legit kandidat za medalju i najbolja ekipa na turniru posle nas, Nemaca i Francuza.

Meni su u rangu Nemačke i ispred Francuza, možda čak i naš najveći rival. Sloukas će im dosta značiti, takvi igrači baš leže Janisu.