Kooineeperk Posted yesterday at 10:42 AM Posted yesterday at 10:42 AM Ovde mozemo i o ostalim vestima i diskusije na temu ostalih reprezentacija dok ne pocne EP pa predjemo na Grupne teme.
Pero_Cameron Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Portugal nakon sto je pobedio Španiju izgubio od B selekcije Španije
Grunf Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Markkanen ubacio 48 na pripremnoj utakmicu koju su Finci igrali protiv Belgije. 3
Drug Crni Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Šruder nije kandidat za EP pošto ga večeras nije bilo u sastavu reprezentacije?
vul3 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zao mi je malo Doncica. Sada je apsolutno usamljen, kada su svoj nastup otkazali Nebo i Cancar, prakticno jedini legit EL igraci u ekipi…Navodno Armani im ne dozvoljava ucesce na EP, ne pamtim kada sam cuo da neka evropska ekipa brani svojim igracima ucesce..Uzgred, i nas Guduric je njihov clan, nadam se da je uspeo na vreme da im naglasi da je njegovo ucesce obavezno 😃
Beonegro Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Francuzi baš baš loši, dobili Britance 74:67. Britanci su vjerovatno lošiji od reprezentacije KLS. Nateklina otpao, neće ići na prvenstvo.
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 hours ago, Drug Crni said: Šruder nije kandidat za EP pošto ga večeras nije bilo u sastavu reprezentacije? Jeste kandidat, ne znam zašto je propustio utakmicu protiv Slovenije. 1
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dakle, od standardnih igrača im fale Theiss i Moritz?
m0k1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I Tajs je tu. Nik Vajler Beb i Mo Vagner od standardnih im fale.
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hvala..faktički im fali samo Moritz od nosilaca..a ja sam negde pročitao da su "bitno oslabljeni", što mislim da ipak nisu. Pošto sam priličan laik, reći ću da je na vidiku novo finale između nas i Nemaca, a za medalje još vidim Grčku, Tursku možda (ako prebrode to što ne igraju kući) i recimo Letoniju.
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, m0k1 said: I Tajs je tu. Nik Vajler Beb i Mo Vagner od standardnih im fale. Plus Hartenstein, za koga su se nadali da će ga dodati. Just now, Drug Crni said: Hvala..faktički im fali samo Moritz od nosilaca..a ja sam negde pročitao da su "bitno oslabljeni", što mislim da ipak nisu. Pošto sam priličan laik, reći ću da je na vidiku novo finale između nas i Nemaca, a za medalje još vidim Grčku, Tursku možda (ako prebrode to što ne igraju kući) i recimo Letoniju. Mislim da Izrael može da bude opasan ako je Safar stvarno alfa-ali-ne-Romeo 1
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel igrao ikada Hartenstein za Nemce ? Ja ne mogu da otpisem Spance. Ne svidja mi se njihov tim i mislim da nemaju kvalitet za medalju, ali nije mi se svidjao ni na proslom EP pa su osvojili. I ovakvi su mi bolji od Slovenije a u rangu sa Grckom...
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, m0k1 said: Jel igrao ikada Hartenstein za Nemce ? Nije, koliko ja znam
Kooineeperk Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 13 hours ago, Beonegro said: Britanci su vjerovatno lošiji od reprezentacije KLS. Ima tu par iskusnih igraca, EC nivo, neki od njih su doveli London Lions-e do polufinala EC 2024. U kvalifikacijama su bili bolji od Holandije i Ceske. Dobili Grcku kod kuce, novembra prosle godine (da da znam, FIBA prozori). Preterao si malo 🙂
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa to, zato i ne smatram da su "oslabljeni" njegovim odsustvom - ocigledno na njega ne racunaju 😀
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad gledam, Slovenija je šutala 54 bacanja protiv Nemaček i svejedno lagano pukli, gubili preko 20... Dončić 13-6 bacanja.
drgnk Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Biće nam baš zeznuta Nemačka kao protivnik. Imaju više individualnog talenta i atletičniji su od nas, samo što smo mi pokazali da možemo da im pariramo u timskoj igri. Inače se pribojavam ekipa kojima može da krene sumanuti šut za 3 poena a Nemačka je jedna od takvih. Tu ubrajam i Italiju i Letoniju.
aleksandar2806 Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Koji je to individualni kvalitet koji Nemci imaju vise od nas?Denis Sruder,Franc Vagner ko jos pored njih
Recommended Posts