Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zao mi je malo Doncica. Sada je apsolutno usamljen, kada su svoj nastup otkazali Nebo i Cancar, prakticno jedini legit EL igraci u ekipi…Navodno Armani im ne dozvoljava ucesce na EP, ne pamtim kada sam cuo da neka evropska ekipa brani svojim igracima ucesce..Uzgred, i nas Guduric je njihov clan, nadam se da je uspeo na vreme da im naglasi da je njegovo ucesce obavezno 😃

Posted

Francuzi baš baš loši, dobili Britance 74:67. Britanci su vjerovatno lošiji od reprezentacije KLS.

Nateklina otpao, neće ići na prvenstvo.

Posted
12 hours ago, Drug Crni said:

Šruder nije kandidat za EP pošto ga večeras nije bilo u sastavu reprezentacije?

Jeste kandidat, ne znam zašto je propustio utakmicu protiv Slovenije.

• Thanks 1
Posted

Hvala..faktički im fali samo Moritz od nosilaca..a ja sam negde pročitao da su "bitno oslabljeni", što mislim da ipak nisu.

Pošto sam priličan laik, reći ću da je na vidiku novo finale između nas i Nemaca, a za medalje još vidim Grčku, Tursku možda (ako prebrode to što ne igraju kući) i recimo Letoniju.

Posted
12 minutes ago, m0k1 said:

I Tajs je tu. Nik Vajler Beb i Mo Vagner od standardnih im fale.

Plus Hartenstein, za koga su se nadali da će ga dodati.

Just now, Drug Crni said:

Hvala..faktički im fali samo Moritz od nosilaca..a ja sam negde pročitao da su "bitno oslabljeni", što mislim da ipak nisu.

Pošto sam priličan laik, reći ću da je na vidiku novo finale između nas i Nemaca, a za medalje još vidim Grčku, Tursku možda (ako prebrode to što ne igraju kući) i recimo Letoniju.

Mislim da Izrael može da bude opasan ako je Safar stvarno alfa-ali-ne-Romeo

• Like 1
Posted

Jel igrao ikada Hartenstein za Nemce ?

Ja ne mogu da otpisem Spance. Ne svidja mi se njihov tim i mislim da nemaju kvalitet za medalju, ali nije mi se svidjao ni na proslom EP pa su osvojili. I ovakvi su mi bolji od Slovenije a u rangu sa Grckom...

Posted
13 hours ago, Beonegro said:

Britanci su vjerovatno lošiji od reprezentacije KLS.

Ima tu par iskusnih igraca, EC nivo, neki od njih su doveli London Lions-e do polufinala EC 2024. 

U kvalifikacijama su bili bolji od Holandije i Ceske. Dobili Grcku kod kuce, novembra prosle godine (da da znam, FIBA prozori). 

Preterao si malo 🙂 

Posted

Biće nam baš zeznuta Nemačka kao protivnik. Imaju više individualnog talenta i atletičniji su od nas, samo što smo mi pokazali da možemo da im pariramo u timskoj igri. Inače se pribojavam ekipa kojima može da krene sumanuti šut za 3 poena a Nemačka je jedna od takvih. Tu ubrajam i Italiju i Letoniju.