Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ovde ce ici svi dogovori oko grupa, otvaranja tema... Posto uskoro pocinje Evropsko prvenstvo da vas pitam prvo da li da ovde zakljucamo temu o repki i tamo u podforumu otvorimo posebnu temu ili da samo prebacimo temu tamo dok traje EP? Recite nam misljenja. Edited 3 hours ago by Don Dusko
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Posto uskoro pocinje Evropsko prvenstvo da vas pitam prvo da li da ovde zakljucamo temu o repki i tamo u podforumu otvorimo posebnu temu ili da samo prebacimo temu tamo dok traje EP? Recite nam misljenja. Ja bih vec sad prebacio pricu tamo, jer su pocele pripremne utakmice. Otvoriti temu tipa "Pripreme Srbije za EP" i tamo pisemo do samog pocetka EP. Onda imamo ono standardno: O PDF-u - da se dogovorimo ko sta otvara... sta nam jos treba. Kafana - za zanimljivosti sa prvenstva Grupe - dogovorimo se ko sta otvara, posle ide otvaranje ostalih tema kako napreduje prvenstvo. Kladionica Fantasy Live za utakmice Srbije Live za ostale repke mozda i nije potreban jer imamo grupne teme, bolje je tamo da se pise inace ostanu prazne.
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 1 minute ago, Geronimo said: Mogu da preuzmem grupu D. Moze super. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Kooineeperk said: Ja bih vec sad prebacio pricu tamo, jer su pocele pripremne utakmice. Otvoriti temu tipa "Pripreme Srbije za EP" i tamo pisemo do samog pocetka EP. Onda imamo ono standardno: O PDF-u - da se dogovorimo ko sta otvara... sta nam jos treba. Kafana - za zanimljivosti sa prvenstva Grupe - dogovorimo se ko sta otvara, posle ide otvaranje ostalih tema kako napreduje prvenstvo. Kladionica Fantasy Live za utakmice Srbije Live za ostale repke mozda i nije potreban jer imamo grupne teme, bolje je tamo da se pise inace ostanu prazne. Moze se tamo otvoriti neka tema za prijateljske(pripremne za EP) nije problem.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, Don Dusko said: Posto uskoro pocinje Evropsko prvenstvo da vas pitam prvo da li da ovde zakljucamo temu o repki i tamo u podforumu otvorimo posebnu temu ili da samo prebacimo temu tamo dok traje EP? Recite nam misljenja. Ja sam za to da se zaključa standardna tema o reprezentaciji i otvori nova na PDF-u za prvenstvo. 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo, napravio sam temu za pripreme i stavio mali uvod sa rasporedom utakmica. Moze da se zakljuca ona generalna tema za repku i da se ostavi link ka EP PDFu. Mogu da otvorim i ostale teme, nije mi tesko... osim ovih grupa koje cemo dogovoriti.
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ok. Otvori i za ostale reprezentacije. Otvorite temu za nasu reprezentaciju pa cemo zakljucavati ovu standardnu.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Otvorite temu za nasu reprezentaciju pa cemo zakljucavati ovu standardnu. Učitelju, učitelju, hoću ja 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, DameTime said: Učitelju, učitelju, hoću ja 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da sam otvorio sve sto nam trenutno treba... pa sad pinujte, zakljucajte i uputite ljude ovamo.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Kooineeperk said: Mislim da sam otvorio sve sto nam trenutno treba... pa sad pinujte, zakljucajte i uputite ljude ovamo. 1
Recommended Posts