Janne240 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ekitike u obe utakmice je bio indisponiran u spicu. Liv sa ovoliko kombinovanja i prekombinovanja ne bi dao gol ni 189 minuta... pritom Mamardashili ima vise kontakata u igri nego neki napadaci. Ovakva igra nije za prolaz ni u nekim kupovima sto se pokazalo do sad.
Ludi za Poli Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 12 minutes ago, holden c. said: Zao mi je, ali u ovom Atletiku ja ne vidim neki ekstra kvalitet, osim Hulijana i Grizmana. Oblak, Pubill, Marcos, Barrios, Julian, Griezmann su sve redom top igraci. Lookman je isto odlican i tacno ono sto je falilo na lijevoj strani, od Baene ocekujem tek eksploziju dok se skroz uklopi. Proslih par sezona u Villarrealu je bio medju par najboljih kreatora u Europi. Giuliano za Cholovih 4-4-2 na desnoj strani je zlatan igrac. Tesko je jako igrati ovakav mec sa Kokeom koji je pred penzijom u sredini. Sa Barriosom i Cardosom cime bi Marcos igrao desno bi bila druga prica. Imaju po talentu mozda i najbolju ekipu ikad u Cholovoj eri, fali jos par dobrih transfera da budu bas bomba. Vidjet cemo koga ce umjesto Griezmanna dovesti ovo ljeto, Greenwood se pominjao i misim da bi im on profilom strasno legao. 3
McLeod Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 14 minutes ago, BattleBender said: Fali Mc da kaze da Yamal nije nista posebno Ti si prvi pricao za Saku da treba da resava evo bas ovakve utakmice. Ovo je ko zna koja po redu Jamalova da je epizodista, mada moze da se napravi highlight klip od njegovih poteza dobar, ne sporim. Jos je mlad, ima vremena, osvojice mozda i on LS nekad.
diego Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovakvu Barsu koja dva puta za redom uzima domacu ligu izbaciti u dvomecu i u kupu, i u LS... moze da se kenja po Simeoneu i Atletiku do sutra, ovo je za najveci moguci rispekt. 7
BattleBender Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 30 minutes ago, McLeod said: Ti si prvi pricao za Saku da treba da resava evo bas ovakve utakmice. Ovo je ko zna koja po redu Jamalova da je epizodista, mada moze da se napravi highlight klip od njegovih poteza dobar, ne sporim. Jos je mlad, ima vremena, osvojice mozda i on LS nekad. Ne znam na kakav kontekst misliš za Saku, ali on nikad nije mogo da uradi ono sto je Yamal radio veceras. Zuba Ronaldo nije osvojio LŠ tokom cele karijere, nije uvek merilo ta titula. Henry je jedva osvojio jednom kao epizodista. Yamal igra u ekipi koja ima neke rupe, i izgubili su u cudnim okolnostima. I pored toga lik je pokidao, dao gol, izmislio neke velike šanse i polušanse. Kakav crni epizodista... Ona spoljka na pocetku utakmice, ni iz cega je stvorio sansu koja se daju u 95/100 situacija. Vezao je celu protiv protivnicku odbrane za sebe. Nije mi nesto presimpatičan, ali čudo od igrača. 7 1
Molina23 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kakvih pola sata bolesno dobrog fudbala, verovatno u top 3 LŠ ikada. Do kraja Čolo generale, sad ili nikad!
Ludi za Poli Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Saka ovo sto Yamal igra moze eventualno na treningu protiv pjetlica. Red je jebemu da se ne porede generacijski igrac i jako dobar igrac koji je sve su prilike gotov sto se igre na krilu tice. 3
diego Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pre bih uzeo Saku za svoj tim nego Jamala bez razmisljanja. Za koju godinu mozda bude drugacije, ali sve mi deluje da Jamal ide u "Nejmar-seljober dizanje ruku i kenjanje sudiji" pravcu, sto je odlika odrastanja u Barsinoj sredini. Pomislis da si neki bog i da sudije moraju da ti lizu bulju svaku utakmicu. 1
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago "Neymar-seljober" pravac je level koji Saka za 5 zivota nece dostici. Njegov talenat je bio cisti Boziji dar i nivo na kom je igrao u Barci u tripleta sezoni pa onda i naredne sezone kad je Messi bio out skoro 2 mjeseca je nesto nestvarno. Njegova karijera jeste veliki podbacaj kad se uzme u obzir nivo talenta koji je imao ali porediti nivo na kom je taj Neymar igrao i bilo sta sto je Saka u zivotu odigrao je smijesno. Dijelom jer je i sam bio previse neozbiljan sto se fizcke spreme tice, dijelom jer su ga tukli ko konja i nije imao zastitu od sudija kakvu Yamal danas ima jer je domaci igrac. Nisu ista galaksija, a kamoli sta drugo. Yamal moze dostici taj nivo i sigurno je slican nivo talenta. Saka nije nit ce ikada biti. 10
BattleBender Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) @diego Sta pricas čoveče, Neymar i Yamal nemaju veze jedan sa drugim kao igrači. Osim što imaju šatirane krajeve i igrali su za Barsu. Yamal ima bolesnu kontrolu i osecaj prilikom progresivnog driblinga. Ima njuh, i igra konkretno. Jedini issue moze da bude to ako ne unapredi dodatno igru desnom nogom, i drugi issue mogu da mu budu jebavanja van terena. Lik vidi lopte kao ja na PES-u(sa wide kamerom i perspektivom celog terena). A ja sam nenadjebiv PES igrač. Edited 20 hours ago by BattleBender 1
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Sudija je dopustio makljanje, a tu se Atletiko tradicionalno mnogo bolje snalazi, pa gotovo od svake ekipe. Od Barselone pogotovo... Mnogi ovaj Atletiko ne mirišu zbog stila igre, teatralnog Čola, "ubijanja" fudbala, ali moraš da mu skineš kapu. Stvarno je doktor za nokaut utakmice. Promjenio je nekoliko puta kompletan tim ali svaki liči ko jaje jajetu. Nevjerovatna disciplina, ratnički mentalitet, bez puno posjeda i umiranja u ljepoti, ali uz ubitačan kontranapad. Kapa dole argentinskoj bitangi. Barselona mora promjeniti koncepciju. Ne znam koliko je izvodljivo da urade s istim trenerom, tipa ako bi Flik doveo neke ljude u stručni štab specijaliste za defanzivu. Druga varijanta je da promjene trenera. Samo jedno ime vidim kao zamjenu za Flika, a to je Jirgen Klop. Laporta treba da ode u Švabiju s dzakom love i vrati gospodina iz "mirovine" na veliku scenu. Mislim da bi on čuda počinio s ovom Barsom. Što se tiče drugog 1/4 finalnog para, prosto razlika u klasi. Ponovo ekipa iz farmerske lige odučava ekipe iz najbolje lige na svijetu. Ove i prošle sezone su izbacili: 2x Liverpul, Čelzi, Aston Vilu, Arsenal...:D PSG je najbolja ekipa u Evropi bez ikakve dileme. Enrike je napravio od Pariza ono što je Gvardiola od Sitija, sa daleko manje novca i vremena ali još bolje. Enrike>Pep Liverpul skandalozno loš. Slotu treba oduzeti trenersku licencu na konto ove sezone. Edited 13 hours ago by Dzo23
СтелаРоса Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne treba zaboraviti da je Barsa pola prve utakmice igrala sa igracem manje, i poslednjih 15-ak minuta u revansu kada je krenula na sve ili nista takodje sa igracem manje. Naravno, mozemo reci da je Atletiko prouzrokovao ta dva crvena kartona odlicno odigranim akcijama, ali cemo se sloziti da su oba crvena kartona jeftino napravljena i da je u oba slucaja verovatno manje bolnije bilo da defanzivci ne prave faul. Da se dvomec igrao sve vreme 11 na 11 nisam siguran da bi Atletiko prosao. Potencijalno polufinale Arsenal-Atletiko bi mogao da bude bas opasan hrkljus. Arsenalu se otvorio put do finala jer bi isao na Atletiko umesto na Barsu, ali uopste nisam siguran da ce se dobro provesti u tom dvomecu, cak bih dao blagu prednost Atletiku. Sa druge strane, PSG-Bayern ce verovatno sve da prsti od dobrog fudbala. 1
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Atletiko je nezgodniji protivnik za Arsenal nego Barselona. I ove sezone mi je krivo sto su nas izbegli. Ko misli da bi Barsa prosla Arsenal lako treba da se zapita zasto gleda fudbal. Njima bi Zvezda dala gol. Za svaki vrhunski klub su leptirici, svako ih prebije kao od sale. Dokle god im igraju dunsteri u odbrani oni nece moci da osvoje LS. Nisu ovi napred nivo Inijestine Barse da bi se to peglalo, mada pitanje je da li bi i onaj tim mogao da trpi ovakvu odbranu. 2
sasha arsenal Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 hours ago, Ludi za Poli said: "Neymar-seljober" pravac je level koji Saka za 5 zivota nece dostici. Njegov talenat je bio cisti Boziji dar i nivo na kom je igrao u Barci u tripleta sezoni pa onda i naredne sezone kad je Messi bio out skoro 2 mjeseca je nesto nestvarno. Njegova karijera jeste veliki podbacaj kad se uzme u obzir nivo talenta koji je imao ali porediti nivo na kom je taj Neymar igrao i bilo sta sto je Saka u zivotu odigrao je smijesno. Dijelom jer je i sam bio previse neozbiljan sto se fizcke spreme tice, dijelom jer su ga tukli ko konja i nije imao zastitu od sudija kakvu Yamal danas ima jer je domaci igrac. Nisu ista galaksija, a kamoli sta drugo. Yamal moze dostici taj nivo i sigurno je slican nivo talenta. Saka nije nit ce ikada biti. Mislim da je nedavno Anri pričao za Saku da ga najviše ceni jer se u akademiji nije isticao talentom.Sve je svojim radom zaslužio.Igrao je od levog beka,levog krila pa tek onda se probio na poziciju koja mu odgovara. Šteta što su ga povrede limitirale i teško da možemo videti Saku kako napreduje.Možda će morati da se traži neka nova pozicija za njega. 13 minutes ago, McLeod said: Atletiko je nezgodniji protivnik za Arsenal nego Barselona. I ove sezone mi je krivo sto su nas izbegli. Ko misli da bi Barsa prosla Arsenal lako treba da se zapita zasto gleda fudbal. Njima bi Zvezda dala gol. Za svaki vrhunski klub su leptirici, svako ih prebije kao od sale. Dokle god im igraju dunsteri u odbrani oni nece moci da osvoje LS. Nisu ovi napred nivo Inijestine Barse da bi se to peglalo, mada pitanje je da li bi i onaj tim mogao da trpi ovakvu odbranu. I ja mislim sa bi Arsenalu više odgovarala Barsa od Atletika.Pre svega mora se večeras proći Sporting.Kakva je forma igrača,biće zajebano.
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ali navijač Arsenala koji "žali" što ih je Barselona izbegla. 🙂 Pa burazeru ta Barselona vas je tukla gdje god vas je vidila, i to godinama. Ne vidim bilo kakav razlog i rezon za qrčenje. 🙂 1
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) I kad smo poslednji put igrali? Pre 10 godina. Niti je ovo taj Arsenal, niti je ovo ta Barselona. A btw, Arsenal nekad je upravo Barselona danas - atraktivna igra, dosta golova, onda u cetvrtfinalu LS ih neko prebije i izbaci. Od poslednje titule, Barselona je za 11 sezona igrala polufinale - dva puta. Isto toliko puta je ostala u grupi. Atletiko je u istom periodu mnogo bolji u LS i zasluzuje vece strahopostovanje. Pet puta ih je zaustavio Real, dva puta u finalu. I ponovicu, svako ko se razume u fudbal zna da je Arsenalu Atletiko tezi protivnik od Barselone. Edited 12 hours ago by McLeod
СтелаРоса Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sve su to kvalitetni sastavi, mislim da je neozbiljno sa sigurnoscu prognozirati ishod bilo kojeg dvomeca. Ta Barsa je dala Njukaslu 7 komada u jednom mecu, mislim da Arsenal za tri utakmice na Emirejtsu ne bi to uspeo. Sto ne znaci da bi Barsa prosla Arsenal da su se sastali. Nijanse su u pitanju.
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Arsenal prvo treba da prodje Sporting da bi igrao sa Atletikom. Njukasl igra jako lose u drugom delu sezone. Mogla je Barselona i Atletiko da prodje sinoc, ali nije. Arsenal i u ovakvoj formi i bez samopouzdanja ne dozvoljava mnogo sansi, ne znam zasto ljudi misle da bi im se Barsini leptirici setali po sesnaestercu.
crni96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne znam baš dal će se Arteta i opasni Arsenal provest dobro protiv ove lujke kakav je Čolo i Atletika koji zna ovakve utakmice igrat. Iskreno Arsenal nije favorit tud. (Ako prođu Sportinga)
diego Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 11 hours ago, Ludi za Poli said: "Neymar-seljober" pravac je level koji Saka za 5 zivota nece dostici. Tu se slazemo. Ali nece ni Yamal, osim po dziberisanju. Nejmar je mnogo korisniji igrac od Yamala za tim (u trenutnom izdanju Yamala, koji je jos klinac, doduse). 1
crni96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Večeras Kraljevski klub gasi njemačku mašineriju u sred Minhena.
holden c. Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 hours ago, Ludi za Poli said: Oblak, Pubill, Marcos, Barrios, Julian, Griezmann su sve redom top igraci. Lookman je isto odlican i tacno ono sto je falilo na lijevoj strani, od Baene ocekujem tek eksploziju dok se skroz uklopi. Proslih par sezona u Villarrealu je bio medju par najboljih kreatora u Europi. Giuliano za Cholovih 4-4-2 na desnoj strani je zlatan igrac. Tesko je jako igrati ovakav mec sa Kokeom koji je pred penzijom u sredini. Sa Barriosom i Cardosom cime bi Marcos igrao desno bi bila druga prica. Imaju po talentu mozda i najbolju ekipu ikad u Cholovoj eri, fali jos par dobrih transfera da budu bas bomba. Vidjet cemo koga ce umjesto Griezmanna dovesti ovo ljeto, Greenwood se pominjao i misim da bi im on profilom strasno legao. Verujem da je tako i da si ih vise pratio od mene, tako da necu da se pravim nesto pametan. Meni su recimo Markos (kontam da je to Ljorente) i Lukman odlicni igraci, ali ne bih ih bas nazvao top ili ekstra kvalitetom, mozda su razlike samo terminoloske prirode. Oblak nije branio sinoc pa ga zato nisam pominjao, ali da, za njega nemam dilemu oko toga da je elitan. U svakom slucaju, deluju mi nesto slabije no sto su bili u onom nekom "prajmu" od pre 10-ak godina. Sto i ne mora puno da znaci, sa Arsenalom mogu da igraju, a cak i da su PSZ ili Bajern osetno bolji od njih, u jednoj utakmici to i ne mora nuzno toliko da dodje do izrazaja. 1
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbg koliko je fudbal igra momenta videlo se i sinoc, Barsa je bukvalno pregazila Atletiko u prvih 25 min, treba biti iskren i reci da dobrim delom bilo i zbog Lenglea i njrgovih horor greski, ali tempo je bio brutalan svakako. I onda na 2:0 ona 100% sansa za Fermina koja je mogla da ugasi skroz jorgandzije, ali nije ni ta promasena sansa bilo najcrnje nego onaj prekid od 3,4 minuta gde su mu zavijali glavu i tu je Barsa skroz splasnula. I onda kao da ne moze gore prva stvar posle te pauze je gol Lukmana. E sad zasto je na 2:0 odbrana Barse stajala 70 metara od gola i zasto Barselona nema vec bolje igrace u odbrani ako znaju da Flik forsira takav stil igre to je pitanje za Laportea koji je zamazao oci navijacima Barselone. Barselona je potrosila koliko, 27 miliona u letnjem prelaznom roku i to su 25 dali za golmana. Rasford i Kanselo su dosli na pozajmicu, nisam siguran da li je tu obavezan otkup, svakako to je nista kad znas da ti trebaju pojacanja u zadnjoj liniji pre svega. Arauho ne znam sta se desilo sa tim covekom, ni nalik onom igracu od pre par godina, sad je uspeo da omasi zicercinu koju je nekad davao zmireci.Elem, to su Barselonini problemi a Atletiko i Simeone nece imati bolju sansu za usatog od ove godine. Arsenal se trenutno raspada i njih tek ceka pakao i u ligi i morace da igraju na 100% na oba fronta dok Atletiko u ligi prakticno ima obezbedjen Ls sl god i eto i sad za vikend su odmarali celu prvu postavu na gostovanju Sevilji, a to ce tek raditi kad dodje vreme SF. I ono sto je najbitnije za Atletiko je da Bajern odradi veceras posao protiv Reala. Sto se tice vecerasnjih meceva bice mi jedino zanimljivo da vidim da li ce Arteta smeti da odmara ikog od kljucnih igraca s obzirom da imaju prednost iz prve utakmice i imaju mec sezone u nedelju. A opet Sporting sa druge strane nije nimalo naivna ekipa, pokazali su to i u 1.mecu. 1
diego Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 23 minutes ago, La mano de Dios said: Jbg koliko je fudbal igra momenta videlo se i sinoc, Barsa je bukvalno pregazila Atletiko u prvih 25 min, treba biti iskren i reci da dobrim delom bilo i zbog Lenglea i njrgovih horor greski, ali tempo je bio brutalan svakako. I onda na 2:0 ona 100% sansa za Fermina koja je mogla da ugasi skroz jorgandzije, ali nije ni ta promasena sansa bilo najcrnje nego onaj prekid od 3,4 minuta gde su mu zavijali glavu i tu je Barsa skroz splasnula. I onda kao da ne moze gore prva stvar posle te pauze je gol Lukmana. E sad zasto je na 2:0 odbrana Barse stajala 70 metara od gola i zasto Barselona nema vec bolje igrace u odbrani ako znaju da Flik forsira takav stil igre to je pitanje za Laportea koji je zamazao oci navijacima Barselone. Barselona je potrosila koliko, 27 miliona u letnjem prelaznom roku i to su 25 dali za golmana. Rasford i Kanselo su dosli na pozajmicu, nisam siguran da li je tu obavezan otkup, svakako to je nista kad znas da ti trebaju pojacanja u zadnjoj liniji pre svega. Arauho ne znam sta se desilo sa tim covekom, ni nalik onom igracu od pre par godina, sad je uspeo da omasi zicercinu koju je nekad davao zmireci.Elem, to su Barselonini problemi a Atletiko i Simeone nece imati bolju sansu za usatog od ove godine. Arsenal se trenutno raspada i njih tek ceka pakao i u ligi i morace da igraju na 100% na oba fronta dok Atletiko u ligi prakticno ima obezbedjen Ls sl god i eto i sad za vikend su odmarali celu prvu postavu na gostovanju Sevilji, a to ce tek raditi kad dodje vreme SF. I ono sto je najbitnije za Atletiko je da Bajern odradi veceras posao protiv Reala. Sto se tice vecerasnjih meceva bice mi jedino zanimljivo da vidim da li ce Arteta smeti da odmara ikog od kljucnih igraca s obzirom da imaju prednost iz prve utakmice i imaju mec sezone u nedelju. A opet Sporting sa druge strane nije nimalo naivna ekipa, pokazali su to i u 1.mecu. Sve si napisao i izanalizirao, osim da pomenes da je Grizman svetska klasa, i da je odigrao pas koji se vidi par puta u sezoni. Jbg, nema samo Barsa visoko kvalitetne igrace, imaju ih i drugi. Taj pas je napravio razliku, zato sto je Grizman skoro pa bolji od svakog igraca sinoc na terenu. Edited 5 hours ago by diego
Recommended Posts