Drug Crni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 minutes ago, Oi! said: Ovaj Real isto prosek.. bez Mbapea su ništa posebno..videće se protiv Bajerna Realov kvalitet..City nije reper 1
Oi! Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, Drug Crni said: bez Mbapea su ništa posebno..videće se protiv Bajerna Realov kvalitet..City nije reper Nisam fan Reala, ali ajde realno da gledamo, City je top2 u PL. Ko je reper onda? Priča se da je to najjača liga, da su Real i Barsa osrednje ekipe, šta je onda City? Ja poredim lige, branim Real i Barsu jer znam da imaju kvalitet. Ako izgube od Osasune ili Betisa, to ne znači da su loši. Igra i Arsenal X sa Vulvsima.
Drug Crni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Luzerski klub u Ligi šampiona, već sam napisao. Realu je Mbape pola tima, ta polovina rutinira City..do Cityja je.. Ja Realu bez Mbapea ne dajem ni promil šanse protiv Bajerna.
dzoneee Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Овај Реал и Сити ко да играју сваке године међусобно ЛШ. Досадише и богу и народу. 😒 Edited 11 hours ago by dzoneee
berti Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bas fino prosli Englezi protiv Španaca. Bice tri od tri. Pa neka se kurče i dalje. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago PSG je najjaca ekipa u Evropi. Nijedna ekila nema tu brzinu vise kao oni. Igraju na leru cijele sezone, lagano se vracaju i rutiniraju Kakvi crni Real, City, Arsenal. Jedino im mogu parirati Barsa i posebno Bayern. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 24 minutes ago, berti said: Bas fino prosli Englezi protiv Španaca. Bice tri od tri. Pa neka se kurče i dalje. Svi zajedno 1 LS. Wow Tottenham bi i Partizan dobio. Newcastle pregazio Barsu. Prevaranti, nista novo. Zalosno je da su oni treble osvajaci. Jbn Inter. Zato mi drago kad ih PSG, Bodo pune do cepa
Oi! Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Svi zajedno 1 LS. Pa ko je kriv Englezima što im prve dve ekipe imaju 1 LS? 39 minutes ago, berti said: Bas fino prosli Englezi protiv Španaca. Bice tri od tri. Pa neka se kurče i dalje. Samo gazi bagru 😂
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, Oi! said: Pa ko je kriv Englezima što im prve dve ekipe imaju 1 LS? City, Newcastle i Totenham. Koliko god antipatican Arsenal bio, kakve oni veze imaju sa Spancima?
Oi! Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: City, Newcastle i Totenham. Koliko god antipatican Arsenal bio, kakve oni veze imaju sa Spancima? Nema veze, osvrnuo sam se generalno na ponor u LŠ, zaista nisam očekivao 0-2-4. Naravno predstoje i revanši. Samo me taj preteran hajp oko PL nervira. Stoji to da City ima 1 LŠ ali isti taj City dominira ligom godinama. Arsenal mora mnogo bolje kako bi izbegao muku u revanšu, sve im se otvara ovo ne smeju da propuste.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jeste da su Englezi lose prosli, ali uzmes sad bilo koju ligu gde je 85% klubova igralo prvu utakmicu u gostima pa pogledas da li su u ovoj fazi takmicenja istorijski rezultati bili puno bolji bilo kojoj naciji. A pola ekipa igralo u gostima protiv, pazi sad, prvaka Evrope, najbolje evropske ekipe istorijski svih vremena i tima koji velike ekipe na svom stadionu redovno isprasuje.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bez Mbapea, Belingema, Rodriga... Tako je to kad si najveći, imaš tu auru...Pa njima kad bi kadeti izašli mislim da bi se "popitali". Liga šampiona je takmičenje Real Madrida i to je davno apsolvirano. Podbace i oni ponekad ali uglavnom briljiraju na najvećoj sceni. Kapa dole fantastičnom Valverdeu. Nevjerovatan igrač, nevjerovatan karakter i definitivno najvažniji igrač Reala godinama. Jezivi nastup Sitija, baš kao i Arsenala, Liverpula... Ima ih pet, a vjerovatno će ostati na samo jednom predstavniku u daljem takmičenju. Španci ih i dalje uglavnom preslišavaju gdje god se sretnu.
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Dzo23 said: Ima ih pet, a vjerovatno će ostati na samo jednom predstavniku u daljem takmičenju. 6 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Proci ce bar dva engleska kluba dalje, a ja cenim i tri. Sto je i pre ovih meceva bilo ocekivano. Jednocifren je procenat ljudi koji je ocekivao da ce Celsi, a pogotovo Totenhem proci PSZ i Atletiko. Arsenal i Liverpul su bili veliki favoriti, Siti blagi favorit protiv Reala, tri ekipe su bile autsajderi po kladionicama. Edited 1 hour ago by McLeod
Oi! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Galati poništen čist gol za 2-0. Cenim i ja da će da prođu Liverpul i Arsenal. Za Njukasl se ne bih složio. 2 minutes ago, McLeod said: Arsenal i Liverpul su bili veliki favoriti, Siti blagi favorit protiv Reala, tri ekipe su bile autsajderi po kladionicama. Upravo to i hoću da kažem, po meni su ovi rezultati baš loši za Arsenal i Liverpul. Očekivao sam dvojke na oba meča, iskreno. Leverkuzen nije uopšte ekipa iz prošle godine. Arsenal, baš kao što to rade Bajern i PSG mora da gazi 6. ekipu iz Bundeslige.
sasha arsenal Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja se nadam da će Siti da odmori ekipu protiv WH-a za vikend,pa da svim silama pokušaju da prođu Real i onda da ista priča bude protiv Bajerna 🙂. Iskreno i dalje ne otpisujem Siti.
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Brate kakvo odmaranje, ljudi se bore za titulu Premijer lige. Svi mi znamo kakav je Arsenal i da je realno da ispuste par bodova, a i Siti ima tekmu manje. Itekako trka za ligu nije gotova. Naravno X kuci protiv Foresta im nije trebao nikako.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Oi! said: Arsenal, baš kao što to rade Bajern i PSG mora da gazi 6. ekipu iz Bundeslige. Isto kao sto je Arsenal zgazio u jednom delu sezone i ovaj Bajern i ovaj Atletiko, na primer. Bitno je proci, nije bitno kako. Pogotovo sad kad se igraju kljucne utakmice u PL.
sasha arsenal Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, crni96 said: Brate kakvo odmaranje, ljudi se bore za titulu Premijer lige. Svi mi znamo kakav je Arsenal i da je realno da ispuste par bodova, a i Siti ima tekmu manje. Itekako trka za ligu nije gotova. Naravno X kuci protiv Foresta im nije trebao nikako. Ne mislim da će odmarati već da bih to voleo 🙂
Recommended Posts