diego Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Odgledao jos jednom prvo poluvreme na miru. Pogresio sam, ovo nije najkukavickija partija jednog tima u finalu LS, ovo je ubedljivo najpickinskija igra jednog tima u finalu LS. Bukvalno sam dosao do zakljucka da je najgore sto je moglo Arsenalu da se desi je da daju gol u 5.minutu. Nakon toga, igraci se vracaju na svoju polovinu, Arteta svaki napad pored aut linije rukama naredjuje povlacenje, dok PSG mirno prelazi na protivnicku polovinu. I sve bi to bilo legit da je kojim slucajem igrao Mladi Radnik protiv Crvene Zvezde, a ne ekipe podjednakih kvaliteta, od kojih cak Arsenal ima daleko jace protivnike svakog vikenda u najjacoj ligi na svetu - drugim recima, dok PSG "trenira" sa Lilom i Lensom, Arsenal vodi bitke sa Sitijem i Mancesterom (i osvaja tu ligu), tako da ne postoji nijedan razlog da budes u potcinjenom polozaju, osim ako ti to svesno ne izaberes. Na kraju krajeva, vrednost tima i u tom novcu nije znacajno veca ni na jednoj ili drugoj strani. Ne mogu da se vade ni na to da je novi trener, jer je tu 7 godina, a ni na novu ekipu, jer su prilicno uigrani i dolaze, kao sto rekoh, na krilima osvajanja Premijer lige. I dok je to negde i prihvatljivo u prvom poluvremenu, u drugom se PSG raspada fizicki, i izlaze neki bitni igraci, ali Arsenal ne odustaje od cekanja kontre, koja nikad nije dosla (zapravo, i kad je dosla, bilo je jednostavno premalo Arsenalovih igraca na PSG polovini), i posle od cekanja penala. I to je legit, mogao si da osvojis na penale, usao bi u istoriju, podigao bi pehar, zacepio bi usta svima - ali brate, posto nisi pobedio, a igrao si ko sisa, onda cuti i pokrij se usima. A sledeci put kad dodjes u istu situaciju, napadni pa sta ti Bog da. Da ne izgubis bez ispaljenog metka. Arteta se bojao da ne prodje kao Inter, a ustvari je trebao da odigra jednu standardnu utakmicu protiv dobrog rivala, ali kojeg ne treba preceniti. Edited 1 hour ago by diego
gggggggg Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 2 hours ago, fillam said: Nekad se zaista pitam da li imaš fetiš prema trolovanju ili si zaista delulu na neke teme i ubeđen u to što pišeš. ja mislim da je u pitanju socijalni eksperiment. 1
Recommended Posts