L' Imperatore Posted yesterday at 08:21 PM Posted yesterday at 08:21 PM Jbt, kakva scene u Madridu. Prvi gol pogrešno ispucavanje golmana. Drugo proklizavanje defanzivca u totalno neopasnoj situaciji. Treče golman maši čitav fudbal na najobičnijem dodavanju. 3:0 u 15. minutu 1
Drug Crni Posted yesterday at 08:21 PM Posted yesterday at 08:21 PM Azra je imala album "Ravno do dna". To je i opis Totenhemove epizode sa Tjudorom
Don Dusko Posted yesterday at 08:26 PM Posted yesterday at 08:26 PM Totenhem i Atalanta zalutali ovde jbt sta je ovo.
Volter Posted yesterday at 08:27 PM Posted yesterday at 08:27 PM Neverovatno, odavno nisam video ovakve brljotine. Zamenio je golmana, imaće momak noćne more narednih mesec dana.
Don Dusko Posted yesterday at 08:29 PM Posted yesterday at 08:29 PM Dodbro de Totenhem je u raspadu. Citam da je ovo bio debi ovog golmana. I jbt bas protiv Atletika....
crni96 Posted yesterday at 08:31 PM Posted yesterday at 08:31 PM Ма Чоле би шамарао и ливерпула, челзија. 🇪🇦⚽️
Kosjan Willavić Posted yesterday at 09:06 PM Posted yesterday at 09:06 PM Kolega iz Britanije pre par god dobio otkaz. Pomalo lelemud, ali u biti dobar tip. Pitam ga da li je malo razocaran razvojem situacije a on mi sa osmehom kaze da ceo zivot navija za Totenhem, te da su mu razocaranja svakodnevnica 😄 2
Volter Posted yesterday at 09:53 PM Posted yesterday at 09:53 PM (edited) Barsa je bila nemoćna, odlična priprema utakmice Njukasla, al jbg, na kraju ga primiše iz penala. Edited yesterday at 09:54 PM by Volter
Stiletto Posted yesterday at 09:54 PM Posted yesterday at 09:54 PM Kako je usralo večeras Barselonu, za neverovati.
diego Posted yesterday at 10:05 PM Posted yesterday at 10:05 PM 1 hour ago, crni96 said: Енглези тате док не дођу Шпанци Ne znam bas, sampion Spanije protiv prosecne ekipe u premijer ligi veceras slabiji, na srecu izvukose remi. Sabio ih Njukasl muski.
Dzo23 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ne pamtim lošije izdanje Barselone poslednje 2 godine. Kad ovde nisu izgubili očekujem da se trgnu i obezbede prolaz na Nou Kampu. Čolo koji štuca u prvenstvu ipak je maher za nokaut fazu. Pritom ove sezone su nikad potentniji ofanzivno. Izgledaju ozbiljno i da mogu daleko opet.
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ovo je prosecno izdanje Barselone iz ove sezone, u LS su imali gorih utakmica. Oni nisu puno kvalitetnija ekipa od Njukasla.
NikolaTest Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 13 hours ago, BattleBender said: Ovaj komentator sa meca Galata - Liver je nesto najbolje sto se desilo sportu u poslednjih 10 godina. Apsolutno! Prosle sezone (ili pre 2 nebitno) sam ga 1. put slusao na nekom 'nebitnom mecu' engleske lige, tipa Bormunt-Brajton. Prenosio je kao da je finale LS pa sam i ja stekao takav utisak. Bas odusevljava lik. Edited 15 hours ago by NikolaTest 2
crni96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jbt gledam za vikend ovu bundesligu i večeras protiv Arsenala publiku, stadion, atmosferu i pitam se zašto je bundesliga uvijek potcijenjena pored ostalih liga petice?? Mozda zbog dominacije Bajerna?
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da bi bilo pošteno da ova dva trenera pitaju sudiju jel' može nekako da se ne igra drugo poluvreme i da završi 0:0..kakva dva trenerska smarača
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Grimaldo je jedan od najvećih majstora u Evropi kad dođe do prekida. 1
Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sramota da su ovo svirali,koliko god voleo Arsenal 1
Recommended Posts