Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago dobiti, odnosno, rutinirati u baražu Lil, sve u Lilu, ne može niko u krugu od 500 km od Beograda i to je sve što je potrebno znati... Ovo je bila fantastična partija večeras, gotovo bez zamerki, pravo uživanje za sve nas napaćene Cige. Deki je možda smanjio neke hobije,a možda i sazreo kao trener i pedagog, bombona kako je ovo spremio i postavio. Bravo crveno-beli i za 7 dana da ih proždrnemo! 3
Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Guru said: Rodri Krunić Kakva igračina Doktorat. 2
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne znam jel Francuska liga baš slaba ili smo mi jaki? 🤔 Ovaj Lil ima par brzih i tehnički potkovanih igrača, ali smo ih totalno nadigrali. Objektivno s ovakvom igrom možemo se i protiv Liona pošteno ponosati , a mozda čak i protiv Vile. Edited 1 hour ago by Dzo23
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Napisao sam već pre utakmice da bi ova formacija trebalo da naviše odgovara igračkom kadru, ali svaka cast Dekiju da je uspeo da to i implementira u najkraćem mogućem roku. Realno najbolja pobeda u gostima zadnjih X godina. 8
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ustati i reći kapiten Rade De Krujne ❤️ Kakva pobeda, kakva rutina u Evropi. Mora da gori derbi i sledeći četvrtak. Momci su to apsolutno zaslužili. Bravo bre svi ali svi! 3
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Učena je drugi igrač kod Stankovića. Za Rodrigaoa se zna da može da odigra, ali Tebo me je baš iznenadio. 2
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lijevi stoper u zadnjoj trojci (Ucena?) bukvalno savrsen mec. Pokupio covjek bukvalno svaku loptu plus ne znam jel duela izgubio. 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Darko said: Jel Kostov povređen pa zato nije igrao? Ne verujem , igrao je u ligi zadnji meč, a večeras je bio na klupi. 1
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Darko said: Jel Kostov povređen pa zato nije igrao? Vrlo verovatno da ce igrati 90 min u derbiju. Tri zahtevna meca u 8 dana, mora da rotira, pravilo bonusa i slicno. 1 1
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ali brat Kaluđer, alijas AK99 koji trepti kao dete posle pobede, koliko mu je drago ❤️ Kao da je juče bilo kada se odbijao od svih onih štopera i veznjaka Rena, svemirski brod su bili za nas onomad. Edited 58 minutes ago by Molina23 6
Summerfunk Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Biće dobar štoperski tandem Eraković - Učena. Ako se Eraković otkupi to jest. Stvarno ovo dobro izgleda. Plus su obojica "mladi".
Teleći sač Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ma svi su odigrali zrelo i odgovorno. Da nas nije hteo gol - nije, ali ne moze ni svaka sansa da se realizuje. Pobeda kao kuca. Ne znam koga bih pre pohvalio. Mozda Enema, mlad igrac, jak kao bik a nije posvadjan sa loptom. Mnogo ce nam biti koristan. Svidja mi se ova formacija, imamo igrace nacrtane za nju. Rutiniramo u gostima, u Francuskoj, u eliminacionoj fazi. Ovo jeste nivo iznad onoga sto smo gledali do sada. 3
Milko Miller Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Učena je drugi igrač kod Stankovića. Za Rodrigaoa se zna da može da odigra, ali Tebo me je baš iznenadio. Pokazao je ovo donekle i kod Milojevića, samo je sada imao bolju podršku od ostatka tima. Dobio je slobodu da visoko napada i da će Rodrigao i Erakovic da mu čuvaju ledja i nije morao da iznosi loptu.
Sokmeniki Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) Kakva igracina je Rade Krunic, svugdje ga ima covjek pojede i preora sredinu terena. Meni je ova formacija sa 3 stopera vrh, svi komplementarni i dopunjuju se, Rodrigau bas godi, a Ucena i Erakovic pokazali zasto su date tolike pare na njih. Tiknizijan moze da trci 2 dana non stop je u presingu, a i Seol me veceras pozitivno iznenadio trcanjem. Enem kao Serif razgrce i zadrzava loptu a djeluje i da nije operisan tehnicki vec itekako zna da proslijedi unaprijed. Duarte opet malo nesiguran u zavrsnici, mora to da popravi, a Lucic uprkos svim manama se borio ka lav i svaka mu cast na tome. I za kraj, Dejan Stankovic koji opet savrseno sprema jednu Evropsku utakmicu, sta bi tek bilo da zna nesto o taktici 🤔 Edited 56 minutes ago by Sokmeniki 4
Урош19 Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) Uf ovo je bilo rutinski, bez greške odigrana utakmica. Enem me je baš iznenadio, razgrtao ih je ko malu decu. Edited 52 minutes ago by Урош19
VukVule1988 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) 24 minutes ago, Mr.Consular said: Deki je možda smanjio neke hobije,a možda i sazreo kao trener i pedagog, bombona kako je ovo spremio i postavio. Ja se zaista nadam da je tako. Stvarno ga je milina slusati kada prica. Ima ime, autoritet, radio je sa vrhunskim trenerima, mislim da ima sve da bude odlican trener. Edited 49 minutes ago by VukVule1988
Manoly Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Odlicno pripremljen mec od strane Mister Dekija i staba, momci zaista izginuli na terenu, borba, trcanje, sjajno anticipiranje protivnickih napada. Bravo Zvezdo! 14 minutes ago, Dragan Mićić said: Koliko se jelo govna za Krunica, neverovatno Ne bi cigani bili cigani da ne jedu govana, jbg. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 3 hours ago, No name said: Pa naravno. Jajarenje na max. Ova ekipica nije odigrala ni jedan meč zajedno, ali je mister baš sad u LE resio da eksperimentise, da igra sa Enemom koji nije starter ni u JSL ali je večeras volsebno u startnoj. Sa tri stopera nismo igrali ni jednom ali večeras igramo. Bitno je da se stare kosti Arnauta odmore za derbi. Tu je i moderna legenda kluba dokazana po Surdulici Katai koji se čuva za derbi da zapleše. Jer ko jos zaboga igra dva puta nedeljno ? Ej Kostov na klupi, Veljković??? Starter Lučić? Bravo mister jbo te onaj ko te doveo i ko te drži u klubu i tebe i terzica. Vala svaka mu cast na postavci igre. Urnisao je Lil . 1
Nini3112 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Kako leps pobeda,uff Zna li se zasto Owusu nije igrao,sitna povreda ili?
fradler Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Jazavcima sa b92 je naravno glavna vest junačka pobeda Partizana nad FMP-om, a naš trijumf je ispraćen sa "Minimalac Zvezde u Lilu". 3
Amigo21 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Dobijemo i opet pretezno pljuvanje u komentarima. Ok Lucic odigrao lose ali zar je tesko pisati o dobroj partiji tipa Emena, Seula, Tinkizijana, Krunica, Rodriga i da ne nabrajam ostale. I veliki pozdrav za sve koji su se divili Dinamu Zagrebu do skoro i pitali se zasto ne mozemo da budemo na njihovom nivou. A vidim da je tesko i pohvaliti Stankovica samo jer zida zgrade... Tajkuni zidaju zadnjih 30+ godina i to nije problem a problem je da zida covek koji je od fudbala zaradio 10etina milioma evra... PS nije ovo gotovo bice i revansu ozbiljne tuce sa njima opet.
Kosjan Willavić Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 24 minutes ago, Ludi za Poli said: Lijevi stoper u zadnjoj trojci (Ucena?) bukvalno savrsen mec. Pokupio covjek bukvalno svaku loptu plus ne znam jel duela izgubio. Jedina greska je ono bespotrebno proigravanje petom bese kada su posle u tom napadu imali nezgodan sut. 3 minutes ago, fradler said: Jazavcima sa b92 je naravno glavna vest junačka pobeda Partizana nad FMP-om, a naš trijumf je ispraćen sa "Minimalac Zvezde u Lilu". Lil je u losoj formi 'nate...
dunaj95 Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Učena BEGER!! Strašna partija... Rade (već nas je navikao) i HANDEL doktorska partija veze... imam osjećaj da portugalac nije dao pogrešno dodavanje... Enem je dokaz da se i iz SL može dovesti kvalitetan igrač... Zvezda je još jednom dokazala da igra ozbiljan fudbal i da ima ozbiljnu ekipu.. 5ta pobjeda sa 1:0... a navodno sve "kiksare" pozadi... Eraka je baš fino gledati opet u Zvezdi i nadam se da će igrati još dugo, dugo u Zvezdi i biti kapiten i legenda kluba.. I ponavljam opet da se jednog dana mogu citirati, Lučić će Zvezdi doneti finu zaradu...
Recommended Posts