Shunsuke Nakamura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 39 minutes ago, Markoss said: Tacno je i to za sedam pojacanja, i za Stankovica. Bice promocija odmah posle Mladosti, vrv nedelja. Šta sve tražimo od pojačanja? Koje pozicije? Ko su potencijalna imena? Priča se Eraković da je blizu. Tražimo li možda Viktora Đukanovića?
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 2 hours ago, Markoss said: Tacno je i to za sedam pojacanja, i za Stankovica. Bice promocija odmah posle Mladosti, vrv nedelja. Čeka nas ova slika, već vidim. Samo Deki sa bradom i u Zvezdinom prsluku sa opisom "Zvezdaši, ne brini ništa! I mirno spavajte, tu je Deki!" Edited 9 hours ago by Summerfunk
Polivalentni Stevica Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Klasičan potez krimi uprave. Katastrofalan. Živo me zanima sa kojim igračem će Stankela zakrviti,to mu je zaštitni znak. Edited 8 hours ago by Polivalentni Stevica
misapet Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 23 hours ago, Tex_Willer said: Owusu je vrh potencijal, dečku fali snage, ali fudbalski sve ima, on je iznad Babike i Radonjica debelo. Osei iz Spartaka je igrač o kome vredi razmisliti...
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, misapet said: Osei iz Spartaka je igrač o kome vredi razmisliti... Ima on godina već, Owusu je ipak vrlo mlad, iz Spartaka Tomovic je odličan, u jednoj lošoj ekipi igra a ubedljivo najviše šansi stvara u ligi, iznad Vukotica i Ivanica.
Knipex Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Od jedva čekam neku vest o Zvezdi, pratim prelazni rok i komentarišem sa prijateljima, gledam svaku utakmicu, pa čak i pripremne, idem redovno na Marakanu i imam nekoliko sezonskih za sebe i familiju, do gledam sa pola oka utakmice u ligi evrope i ipak se obradujem svakom golu iako me često uhvati letargija i nezainteresovanost jer su ubili strast u meni. Često zaboravim na utakmice u super ligi pa me iznenadi flashscore ili slučajno prebacim kanal. Trenutno sam u hibernaciji, dok ne prođe vreme suša, ološa i pošasti, a proći će i ovo moja Zvezdo 3 1
Recommended Posts