Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za Sturm mi je poznato da je go kurac ko i citava austrijska liga otkako je Salzburg pao al ovo sta Zvezda igra... Boze sacuvaj 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sramotni smo,da imamo iole normalan tim i trenera ovo bi vec bilo gotovo,ocajan Sturm.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bolji smo duplo od ovih gastrabajtera, ali džabe. Primićemo ga. Arnautović mora OUT, ne može čovek, povređen je. 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Isto igramo kao u Bragi samo što je sa druge strane Šturm koji je lošiji od brage pa deluje da mi postojimo. Ovaj duet Elsnik ,Krunic mora da se razbije. Jedan od uzroka lose igre. Svaki napad usporavaju, ni ti se nude ni ti otvaraju mogućnost da im se doda lopta. Kad se branimo oni kaskaju na sredini. Dva potpuno identična igrača koji ni ti smrde ni ti mirišu. Tu su a kao da ne postoje. 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iskreno, baš seljačko ponašanje Arnautovića. A najgore što sa 1 nogom znači za ovaj tim,jer uvek nekim pasom,izbaci igrača u šansu. Nama više treba takav igrač na 10, nego u špicu. Solidno poluvreme, ali nedorečeno. 3
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kucamo na vrata zaboravljenih asova: Zna li se gde je novi Pogba i liku Baja? Spremi milioni a Pogbe nema na mapi? Nama kao da su prelazni rok radiči Anđus i Pantić. Edited 2 hours ago by Zadnji vezni
Ikac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kadar na Handela na isteku 38. minuta i ja se tad setih da sam ga video u sastavu. Arnautović da je seljak to stoji, popizdeo je i za žuti za realno čist flop njegovog čuvara, ali i pored toga je najbolje što imamo. Opet je petom otvorio i napravio nam najbolju šansu već na startu. Ostali igrači i taktika, nema više šta ni da se piše. Daj Kostova i Zarića barem, em možda i reše ovo, a barem da više ne gledam ove ispušene igrače. 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, No name said: Isto igramo kao u Bragi samo što je sa druge strane Šturm koji je lošiji od brage pa deluje da mi postojimo. Ovaj duet Elsnik ,Krunic mora da se razbije. Jedan od uzroka lose igre. Svaki napad usporavaju, ni ti se nude ni ti otvaraju mogućnost da im se doda lopta. Kad se branimo oni kaskaju na sredini. Dva potpuno identična igrača koji ni ti smrde ni ti mirišu. Tu su a kao da ne postoje. Pa teško, Braga je naš najgori meč u zadnjih 10 godina. Nije Šturm baš takva kanta. Nisu u formi, ali loša ekipa nisu. Fali im par bitnih igrača, doduše kao i nama.
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Todo said: Pa teško, Braga je naš najgori meč u zadnjih 10 godina. Nije Šturm baš takva kanta. Nisu u formi, ali loša ekipa nisu. Fali im par bitnih igrača, doduše kao i nama. U pravu si,nisu Kanta nego Kanturina od ekipe. 2
dzoneee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Ludi za Poli said: Za Sturm mi je poznato da je go kurac ko i citava austrijska liga otkako je Salzburg pao al ovo sta Zvezda igra... Boze sacuvaj Па Звезда долази из српске лиге.... 🤣
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, No name said: Ovaj duet Elsnik ,Krunic mora da se razbije. Pa umesto da smo ga "razbili" letos, kad nisu dali Timiju da ode, još ga i nedavno nagradili sa pojačanim ugovorom. Što u prevodu znači = kurčina. Svakako bih pre Krunića da gledam, jer Timi ne zna gde bije. 1
Blade Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Treba da zalimo i sto nismo dali gol, ali i sto nismo primili, ipak vise ovo drugo. Tako da kada se podvuce crta, ovo je dobar rezultat. Misljenja sam da ipak mozemo da napadamo, a ne da se branimo i da ostanemo sa zacrtanim ciljem na pocetku utakmice, a to je pobeda koja bi nam znacajno povecala sanse da i posle Januara ostanemo u Evropi.
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mene najviše čudi da Marin nije doveo igrača karakteristika koje je on imao kao igrač. Znači klasicna desetka. Takvog nemamo ni na vidiku. Ljakse Arnaut je daleko najkreativniji i najopasniji nas igrač sa loptom. 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uzdam se u samo jednog igrača koji svojom brzinom i mladošću može preokrenuti meč.. a svakako bi mu bilo značajno i zbog statistike.
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Random trojka sa ovog foruma bi sa onolikim novcima napravila bolji tim od Terze, Drkele i Marina 1 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valjalo bi ubrzati ekipu za drugo pol, Zarić/Babika, jer Šturmu je ovaj meč eliminacioni i ići će all in u nastavku. I ovako je imalo prostora , sad bi trebalo još više. Mada,nama i bod večeras radi.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čekaj, Duarte imao distorziju zgloba, otpisan bio (onaj Milojev intervjuu) za ovu utakmicu... I sad i on igra? Je l i on pod blokadama? Opasno rizikujemo sa ovakvim zajebancijama.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Todo said: Jbt Duarte daj nešto ove sezone Dao je on dosta golova ove sezone.Jbg.
Recommended Posts