Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bravo Duarte, valjda je ovo znak njegovog povratka u formu jer bez brzih krila imamo slabe vajde od Arnauta 1
Mr.Consular Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čim su ovi zveknuli stativu, znao sam da ga dajemo.. Daj da se dobije ovo
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daj sad Kataija da dobijemo na brzini i probojnosti. 1 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Zaslužio je Bruno, a bogami i Seol ❤️ Može ovde se ubaci još jedan i zatvori meč. Rade Klasa, fočanski Le Talek. Edited 2 hours ago by Molina23 2
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Miloje opet zatvara utakmicu od 60og minuta koju jos nije dobio? Ili smo bas crkli sa 10 na terenu? Ili oba. 1
Diogen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I opet sednem da ispratim malo i vidim da se ceo svet menja osim naše bedne igre. Zašto je Rodrigao sklonjen iz lrvog tima, ima daleko bolji CV i iskustvo od ovog mučenog Učene? Jeste slabiji malo sa fizikalijama ali šta one vrede Učeni kad ne ume. Miloje i njegove bravure… Čovek ukinuo poziciju krilnog napadača, svako krilo je kod njega skrajnuto, da bi mu vezni i lažne devetke popunjavali roster na boku. Ne razumem… Šta god da bude ove sezone, ogadio mi je fudbal i totalno ubio interesovanje da pratim ovu dekadenciju. A što je najgore, neće on nigde u skorije vreme, šta god da se desi. Mi se sa vrtićem od prvog tima komšija krljamo za prvo mesto u ovajvoj ligi, čovek ima tim od 50 ili 80 miliona, zar je uopšte bitno… Tuga. Jedino što bednije čak i od nas izgleda je ova mučena Steaua. Još jedan fore da imaju nije im sigurna pobeda. Cripple fight nekadašnjih evropskih velikana… 😐
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Miloje opet zatvara utakmicu od 60og minuta koju jos nije dobio? Ili smo bas crkli sa 10 na terenu? Ili oba. Oba. S tim što se grčevito branimo, ne možemo da iznesemo loptu, igramo bez krila i uopšte brzih igrača, a Miloje misli da je rešenje da pojačamo odbranu, bez pokušaja da se uvede neki igrač koji može da ubrza igru.
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Slazem se da je Steaua kanta opasna, skoro nismo igrali sa gorim timom
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inače nije ni problem odbrana sama po sebi, već što ne znamo šta ćemo sa loptom kad je u našem posedu na 30 metara od našeg gola, jer nema ko da potrči u napad.
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bukvalno znam da ovakve stvari mašamo, realizacija nam je tragedija kako oratim fudbal
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U svojih 30 i kusur godina nisam vidio gore igrace 1 na 1 od Ivanica i Rasvorda. 4
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mirko "Zicer" Ivanić, koliko ih je samo promašio kroz karijeru 1
Мџе Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Mudaški potez Vladana da zadrži Krunića posle crvenog. Dosta pomaže u presignu i 1na1 odbrani iako se loše postavlja u liniji. 5
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da je na mestu Mirka nemirka bio Katai, on bi dao gol P.s Surdulici
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Мџе said: Mudaški potez Vladana da zadrži Krunića posle crvenog. Dosta pomaže u presignu i 1na1 odbrani iako se loše postavlja u liniji. Jeste vala. Miloje je i stvorio reputaciju na mudima i mudaškom fudbalu.
Teleći sač Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Knipex said: Mirko "Zicer" Ivanić, koliko ih je samo promašio kroz karijeru Ovaj kao njega da je opisao.
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jest da 50+ min igramo s igračem manje al mi i dalje ne jasno da smo ovako fizički tanki. Arnaut jedva diše.
Recommended Posts