Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, L' Imperatore said: Podignut lakat, udarac u facu. Pa to ti kazem - jedino je to moglo da bude ali opet nije ga namerno nabio laktom vec se zagradio. I po tom pravilu bi morao biti zuti.
Mr.Consular Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na ovakvim mečevima moraš iz polušanse da daš gol.. daj bre gadjaj. okvir gola više, aman
maXa88 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislio sam da je uchena hit veceri ali ne. Duarte je mentol dana. Klasicna prevara 1
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Duarte je van forme jer se redovno na njemu lomi to sto pola igraca ocigledno mora da igra evropske utakmice. A ne pomaze ni sto mu Arnautovic mlatara rukama i napusava ga u momentima kad nije u stanju da uradi nista. 5
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Summerfunk said: Koliko ovoj ekipi treba jedan Šerif. Nerealno. Ne, ovoj ekipi treba trener i KRILO. CISTO KRILO a ne improvizacije. 2025 g igramo fudbal bez krila, bože me sačuvaj.
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koja podvala je ovaj Handel. Tip nije sastavio dva dobra poteza od kako je u klubu, ako ne računamo prekide. A i Duarte se ispostavlja kao smešan igrač. Brazilac bez brzine, tehnike i realizacije. Komedija od skautinga. Portugalska liga je puna odličnih igrača, mi dovedemo ovu dvojicu.
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bez brige, čeka Milson sa klupe da riješi ovo.
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, No name said: Ne, ovoj ekipi treba trener i KRILO. CISTO KRILO a ne improvizacije. 2025 g igramo fudbal bez krila, bože me sačuvaj. To svakako, ne treba ni da se naglašava. Ali nama Arnautović igra špica, gde ne znam da li je do sad jednog igrača probio. Izgubi loptu i diže ruke stalno. Trenera gledamo do leta pa gledamo.
L' Imperatore Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Pa to ti kazem - jedino je to moglo da bude ali opet nije ga namerno nabio laktom vec se zagradio. I po tom pravilu bi morao biti zuti. Slažemo se. I ja mislim da je komedija. Ali po onome što vidim kako se ovakve situacije mekano sude, rekao bi da to pravilo nije najjasnije defininsano (nagađam), pa ovakvim neznalicama otvara vrata da za ovakve stvari dele crvene kartone. Slično bi rekao i da je za igru đonom, gde se crveni dele za gaženje, kao da je čovek uleteo sa obe noge da ga prelomi na pola. 1
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Duarte je bio najbolji igrač i strelac ekipe s početka sezone,kad je iz samo treneru znanih razloga počeo da guli klupu i da se zarad sigurnih nečijih minuta šilji kara na dečku .samim tim je daleko od prave forme. Ali to je potpis pedantnog stručnjaka da ubije svakog igrača (sem Mirka i Magika) i učini ga lošijim nego što jeste. Edited 3 hours ago by Zadnji vezni 1
Мџе Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ne znam kada smo poslednji put imali beka koji na ovaj način koristi prostor i kreće se u napadu (defanziva je popravljiva). Sa boljim trenerom i uigranijim kretnjama ovo bi bilo jako opasne situacije. 3 1
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne pamtim kad poslednji put nisam pogledao evropsku utakmicu zvezde, čak i kad sam radio celodnevne smene bi nekako odgledao. Ali ovo sad... Mučiš se protiv pokojne Steueu, ljudi 10. u svom prvenstvu, raspadaju se. Toliko nemam snage, želje a ni volje da gledam ovo. Mislim da Javor odigrao bolju utakmicu večeras. I bolje bi Ćurčić spremio utakicu, jebeš mi sve. Ko bi rekao da ću na evropske utakmice gledati kao da igramo SLS, a ne da se borimo za evropsko proleće. A ova agonija će trajati sve do leta.
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baš šteta, bolji smo dobrano i sa 10 igrača. Problem je što će fizički pasti, ne mogu baš presing i da napadaju 60min sa igračem manje. Ovu Evropu bar igramo maksimalno nabrijano (osima Brage) ,posle Lila nije ovo loše,ujeba nas sudija onako baš fino. Jako bi značila 3 boda da ovde nekako na prevaru uzmemo. 2
misapet Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Možda je vreme da prihvatimo da je Arnautović gotovo neupotrebljiv...Bez snage , bez daha, bez brzine...Na momente se pojave ostaci nekadašnje klase...
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Summerfunk said: Ne pamtim kad poslednji put nisam pogledao evropsku utakmicu zvezde, čak i kad sam radio celodnevne smene bi nekako odgledao. Ali ovo sad... Mučiš se protiv pokojne Steueu, ljudi 10. u svom prvenstvu, raspadaju se. Toliko nemam snage, želje a ni volje da gledam ovo. Mislim da Javor odigrao bolju utakmicu večeras. I bolje bi Ćurčić spremio utakicu, jebeš mi sve. Ko bi rekao da ću na evropske utakmice gledati kao da igramo SLS, a ne da se borimo za evropsko proleće. A ova agonija će trajati sve do leta. Ne bi Javor odigrao bolje,izgubio bi 4-0. Drugo bilo smo jadni i kada dobijemo Lil( koji večeras razbije Dinamo Z). Steau koliko znam nema 0 bodova u LE,već je nekima već uzimala bodove. I za kraj,igramo sa igračem manje već 20 min zbog sramne odluke sudija. Najgore što mrzim kada se pljuje po difoltu....i kada treba i kada ne,po navici
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Markoss said: Duarte je van forme jer se redovno na njemu lomi to sto pola igraca ocigledno mora da igra evropske utakmice. A ne pomaze ni sto mu Arnautovic mlatara rukama i napusava ga u momentima kad nije u stanju da uradi nista. Arnaut je kancer tima ma kolika klasa bio. 2
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Da bi Arnautovic bio učinkovit, moraš da ga okružiš brzim igracima koji ce da koriste njegove lopte u prostor, a mi krila nemamo ni na vidiku. Pogotovu je to potrebno sada kad imamo igrača manje. Edited 3 hours ago by Thor 5
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel Hendel ima zagarantovanu minutažu,ili o čemu se radi? Dečko je baš baš loš!
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ova odbrana je nenormalna. Sad Seol ima loptu i pušta ovog lika. Nevjerovatno!
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Beš mi sve ako ne bi ovog Jermena gurnuo na levo krilo, jedini koji je brz i koji trči non stop Toooo breee
Recommended Posts