JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Milko Miller said: Imali smo stativu Ucene, zicer Arnautovica na pocetku utakmice, gol iz ofsajda, imali veci xG od Lila. Tako da mi nije jasno sta tacno hoces da kazes. Kako ti nije jasno, prilično sam jasno napisao. Bedna igra, bedna utakmica, bunkerica na svom terenu, i konačno mu je to upalilo. Možeš da se ne slažeš ali baš sam jasno napisao šta sam mislio.
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj put smo ipak igrali protiv ekipe iz lige petice, sa znatno kvalitetnijim i tri puta skupljim rosterom od našeg, plus smo bili u ozbiljnoj krizi... Tako da je u ovom trenutku ubedljivo najvažnije da smo pobedili kako bilo, s tim što u drugom poluvremenu ni igra nije bila toliko loša i svakako nismo nadigrani. 3
harmonajzer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam neki stručnjak, pogotovo za ovaj savremeni fudbal, ali kapiram da danas bez brzine, kondicije i trčanja nema ništa. Shodno tome, jedan lelemud koji je ujedno i majstor je najviše što jedan tim koji želi da igra moderan fudbal može da istrpi. I tu vidim Arnautovića u prvih jedanaest, Ivanića i Radonjića na klupi, a Katai mi ne bi ni ulazio u evropskim mečevima. Pravo pitanje je koga umesto njih. Duarte, Kostov, Milson...to su alternative. Nama su za ozbiljan fudbal potrebna ozbiljna pojačanja u svim linijama tima. 1
Recommended Posts