Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Koja konferencija Milojevica, sta naprica covek. Do pre par dana je preuzimao odgovornost za sve lose, a sad nabraja milion opravdanja. Napusava novinare koji inace ne smeju nista da napisu bez odobrenja Terzica, kao da su izmislili pricu o Rieiri, a ne dobili direktnu informaciju iz kluba. A i da jeste izmisljeno kao da je to nesto nevidjeno u svetu sporta i novinarstva, bukvalno se svi sportisti sa tim suocavaju, ako si profesionalac nece te doticati. Niko ti drugi nije kriv sto ti Terzic rasprodaje sve sto valja i dovodi polovnjake, da imas hrabrosti pricao bi o tome, a ne bi vodio bitke sa izmisljenim neprijateljima. Veliko razocarenje je Milojevic.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
40 minutes ago, suptil said:

Izvor?

Video sam na SK nešto + sam pročitao sa strane da bi uveliko mogao ove/početkom sl. nedelje da bude na klupi FKCZ. Zato i pitam je l ovde zna neko nešto više o tome jer je bilo priče da će tek na leto da preuzme klub, pa će ipak u decembru, pa sad pišu da će ovih dana...

Posted

Ne znam iskreno sta je ocekivao Milojevic nakon izjave da zeli da bude selektor i da ima ambicije da preuzme reprezentaciju. Takva izjava nije korektna prema klubu koji trenutno vodi, mogao je da izbjegne odgovor. Mislim da je sa tom izjavom poremetio i ekipu koji su ostali u nekom raskoraku cekajuci ko ce ga naslijediti. Sam sebi je stvorio neprijatelje, one koji jedva cekaju da se nesto lose desi u Zvezdi da mogu da pisu svasta, a kad ide dobro opet Milojevic nije adekvatno odjeven da zadovolji njihove modne ukuse. Sam pao - sam se ubio

Posted
18 minutes ago, Milko Miller said:

Sportklub pise da je Riera spreman da preuzme i pre Decembra.

Pakuj odma.

Posted
15 minutes ago, dzoneee said:

Па победио па сад може да се курчи мало 😂

Pa bar da se kurci kao covek, a ne da izmesa patetiku, bes, frustraciju i napravi jedan buckuris od izjave koji ni on sam ne razume na kraju. Bilo koji profesionalniji novinar bi ga sa jednim pitanjem pokopao i demantovao. I ti novinari su takvi beskicmenjaci da ja nemam reci, bukvalno i njima na dusu ide jedan deo od svega loseg sto se desava u nasem fudbalu.

Posted (edited)

Milojević je jednostavno takav i tjt... Često se zapetlja u sopstvenim mislima, pa to sve izgleda, tako kako izgleda... Međutim, niko mu ne može osporit emociju.. pa iz svega toga meni je razumljivo njegovo "kurčenje"...a ja bi to nazvao ljutnjom... Bori se sa vjetrenjačama, izmišlja protivnike? Jbg a zar svi to nekada ne radimo? 

Kada se sve sabere i oduzme Milojević je Zvezdi dao MNOGO!!! I zato zasljužuje poštovanje... Bilo je i loših stvari...al' mislim da kada bi se na vagu stavilo...te loše bi bile lansirane u nebesa, koliko bi dobre zakucale... 

Na kraju krajeva, još jedna velika evropska pobjeda sa njim na klupi... 

Da treba bolji TRENER, treba...da Milojević zasljužuje RESPECT, zasljužuje... Prvi ja znam pretjerati...al' jbg...naši su kakvi su god...od Magika,Miće, Radonje,Miloja... Nekada jbu živce, al' isti ti momci su nas bezbroj puta obradovali...

Edited by dunaj95
  • Like 5
Posted
1 hour ago, СтелаРоса said:

Bilo koji profesionalniji novinar bi ga sa jednim pitanjem pokopao i demantovao.

Немамо ми ово, а тек професионалног 🤣