СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, suptil said: Valjda je to mesto sad upraznjeno. Savic nije vise tu 😄 Ma mislim na ovog Negica koji je tu vec sto godina i mislim da mu je to jedina uloga
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jedna od najvećih trenerskih piksli i jajara koje je struka ikad videla na ovim prostorima. Čovek je u stanju i od Mbapea napravi Vukanovića ili pak od Yamala Babiku. Marš iz kluba beskičmenjače!!! 1
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, СтелаРоса said: Ma mislim na ovog Negica koji je tu vec sto godina i mislim da mu je to jedina uloga Tom smradu dok sam bio u Železniku je Jusa Bulić zabranio da uđe na parking a ne na stadion. 1
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Kako igramo? Igrali smo okej dok Vojvodina nije shvatila da treba da nas napadne. Cim su to skontali, spakovali su tri komada za 45 minuta. 1 1
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Msm da je veceras Miloje bivsi. Daj Bože. 🙏🏼 1
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bivši je sigurno. Ako ne večeras onda će Lil da zakuca ekser. Ni milimetar mi ga neće biti zao.
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa ja ne znam je l se očekuje pobeda protiv Lila. Ako je nešto poslednji esker, to je onda bap ova utakmica. Gde mu pola igrača ako ne i više igra na pozicijama koje im nisu prirodne. Šta nam uradi čovek, ovo je za stati i gledati
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Slobodan pad Milojevica krenuo je posle izjave:"Imam selektorske ambicije". 3 1
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Al što sise ne smeju da objave rezultat na instagramu hahahaha. Uvek izbace odmah, sad sve čekaju nešto. Verovatno tamo 2-3 ujutro kad ne bude nikog
Recommended Posts