JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čekam da ovaj Mateus krene da ih bije. Uzas centralni bekovi.
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali ove priče kako je ovo dobro,kako ide u dobrom smeru i te gluposti?! Jel bi ljudi gledate fudbal vam jebenih oranica SL? Šta je to bilo dobro?Šta smo mi to pokazali da bi ocenili da je bilo dobro? Ej igraš kući protiv faking Seltika koji je jedna Kanturina od ekipe.I ti i protiv takve kante ne smeš da izadješ i da bar probaš da pritisnete i da igraš jebeni fudbal.Uđwsto toga si se usrao i igraš Milojevštinu u vidu čekalice na 40 metara .Klasično jajarenje. Da Jajaro na klupi takva i igra i rezultat.Sva sreća pa ne uđošmo u LŠ bili bi džak za udaranje i popravljanje gol razlike. Evo kao i svako put kad ga primi stručnjak,seti se da u fudbalu može i da se napada i stvaraju šanse!
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imamo vise srece nego pameti. Dajemo slicne golove iz kornera kad god nam ne ide - Leh, Partizan, Seltik
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ybt, da nemamo Bata Đoru na klupi, ove slepce bi pojeli za užinu.
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Nikola said: Naviklo to da u hodanje modu šeta kroz mozzart ligu Jesi li se opet rastužio? 2
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E moj Mirko. Sam sa golmanom 1 na 1 .Jbt mir ovo da se da.
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Teleći sač said: Aaaaaaaa JEDAN JEDAN Mi zamalo dali i drugi dok tebi stigne snimak 4
maXa88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hoce li blentavi uchena da popije klupu vise?!? Ovo nije nivo srpske lige grupa istok...
Teleći sač Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Knipex said: Mi zamalo dali i drugi dok tebi stigne snimak Bezuspesno sam trazio link kad to kaze Boris Komnenic u Kenguru posle izjednacujuceg pogotka Mancestera protiv Istvica 🙂
Dragan Mićić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Bad said: Kakve pasove deli Arnautović Deluje kao da igra sa pola qrca ali je klasa
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako ovaj izbaci Arnautovica ja gasim ovo Kakav mentol je covek,fuj
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Nini3112 said: Ako ovaj izbaci Arnautovica ja gasim ovo Kakav mentol je covek,fuj Gasi. Katai jbt Katai.
Recommended Posts