VukVule1988 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Katai ne treba da igra ove jace utakmice, ocigledno je da ga zanima da postigne sto vise golova ne bi li oborio rekorde. Ima za to ostale meceve u prvenstvu pa neka tamo nabija statistiku. Tiknizjan ne zna gde udara ali je i dosta puta ostavljen sam jer se Katai i Ivanic ne trude uopste. 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 6 minutes ago, Zadnji vezni said: Glavni problem ove ekipe CZ je struka tj. Trener. Ima ovde kvaliteta da se igra dobar fudbal,smislen,konkretan,direktan.Da se igra presing,da se igra napadački da se tempom i igrom ubija i davi protivnik. Ali ti na klupi imaš trenera kome bi više prijao sastav prekoputa. Tako da dok je Milojevštine na klupi ovo će biti premija od igre i rezultata. Ma smucio se verujem velikoj većini. Ovo sto radi je nerealno. Umesto da pritisne jer ima sa čim, ima gomilu igrača koji imaju brzinu i prodor, on igra sa dva sporaca koji opstruišu igru uopšte presing, trčanje, koji stoje kao ukopani od 35 min..zbog umora . Edited 2 hours ago by No name
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, СтелаРоса said: Inace koja proslava nasih kod gola kao da smo poveli 3:0 na prijateljskoj utakmici protiv austrijskog drugoligasa. Bas sam gledao neke golove sa tanijih derbija ovih dana, kako se proslavljaju i dozivljavaju golovi i od strane igraca i od strane navijaca, ovo sad je bas bedno, totalno izgubljen taj veliki rivalitet. Ne preteruj, nisu bili sigurni da li je bio ofsajd. Na snimku se vidi kako Ivanić smiruje saigrače i viče "polako".
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Arnautovic ispizdeo zbog ovih poteza Kataija..
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako smo bijedni u ovoj zavrsnici, tako teski i spori postaje jako tesko gledati.
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pusti neko brzog igraca vise, aj u kurac vise za Kataijem
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago na sta ovo lici majku ti jebem, trcimo polukontru pa stanemo pa lopta nazad pa na bok pa centarsut preko svih u gol aut munuce ga grobari, veze nemaju ali makar neku zelju imaju 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, bodo said: Katai je bezobrazno loš. Da budemo precizni i bezobrazan i loš. Bukvalno nema nijednog razloga da bude na terenu, pri čemu se i ne zna šta tačno treba da igra. 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Maksim said: Kako smo bijedni u ovoj zavrsnici, tako teski i spori postaje jako tesko gledati. Meni vise lici na potcenjivanje.
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ozbiljnija ekipa bi ovima stavila tri komada, uz dužno poštovanje. Ocekivao sam bolji, agresivniji i napaljeniji Partizan, sem onih 5-6 minuta u prvom poluvremenu, ostalo je bas slabo.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Joj joj takticaru moj...samo ti ostavljaj mrtvaka kataia to će ti se obiti o glavu.. A i treba
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Generalno žalostan nivo fudbala , ajde FKP ima opravdanje sa ovom decom ali šta igraju Miloje i njegovi momci, ja pojma nemam.
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zatvara utakmicu pedantni stručnjak. Tipično. Sramotna igra.
Recommended Posts