Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da nećemo pobjediti sigurno. Partizan odavno nije bio jači. Igraju izuzetno poletno, ofanzivno. Pritom za njih je ovo utakmica sezone. Mi nemamo iskristalisanu prvu postavu, a pogotovo bonuse, a još na to imamo Evropu iza vikenda. Očekujem goleadu i neki 2-2, 3-2, 3-3 rezultat.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I ja očekujem, što bi jedan naš stariji radio komentator rekao " miroljubljivih "1-1, 0-0....neki remi... Imali smo mi bljeskove u derbiju pod Milojevicem, bilo je i 4-0, bilo je i rutinskih pobeda od 2-0, bilo je i neviđene dominacije u posedu i šansama pred golom onaj derbi 3-2 itd...alo sad konkretno mislim da će biti neki remi. Mi nemamo iskristalisan sastav, svaki put izlazi drugi tim na teren, sad konkretno nemamo glavnog igraca na sredini Krunica, a prinuđeni smo i da igramo sa bonusima koji u ovom slučaju nisu predviđeni za Evropu kada izvodimo najjači sastav. Ni sam ne znam sta Milojevicu moze pasti na pamet da improvizuje...on stalno nešto kombinuje, uigrava, I nikad ne znaš kada će i ko igrati. Sad recimo dugo nema Olajinke...pitaj boga šta je sa njim, ali će se volsebno pojaviti odnekud i odmah zaigrati. Ima još X slučajeva te prirode. Širina rostera gde se non stop daje nekom šansa pravi problem uigranosti tima i zato nikad pod Milojevicem ne mozemo očekivati pun potencijal gde igrači prosto dišu zajedno na terenu. Toga ovde nema. Stopere recimo non stop menja...u ovih nekoliko kola nema koga nije stavio i upario na terenu..Milosavljevic, Lekovic,Učena,Rodrigao, Veljkovic ...Recimo Veljkovic se čuva samo za Evropu...i eventualno za derbi. Sad protiv Zeleznicara je izveo na teren Ucenu i Rodrigao...glavu dajem da nece igrati na derbiju...eventualno Rodrigao ali je tu pitanje...Umesto da je sad Igrao Veljkovic kao prvi stoper posle 15 dana pauze on ga drži i "odmara"...i tako u krug.
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Meni je to najgora opcija. Logičnije je da staviš nekog ofanzivca kao bonus. Što potcjenjuješ Miloševića? Veliki je talenat u pitanju. Je li Kostov sigurno jedan bonus? A zašto ne bi probali sa Gutešom? Ok ne brani redovno, ali tu bi najmanje trpeli....ili Leković. Mali Avdić je baš tanak defanzivno. Zarić je ipak klinac a to znači ništa od Radonjića ili Milsona u nekom trenutku. 1
Recommended Posts