TB Told Posted August 26 Posted August 26 I dalje se ne vrši pritisak na loptu. A u napadu se i dalje kruži oko šesnasterca, sporo i bezidejno.
Zadnji vezni Posted August 26 Posted August 26 (edited) Ovaj naš atletičar sa brojem 80 Šavi brat sem trka i brzine ništa ne zna o fudbalu. Edited August 26 by Zadnji vezni 1
Čočo Posted August 26 Posted August 26 Onaj koji je gledao i dao 4 miliona za Babičku treba mu iz svog dzepa uzeti. 4
No name Posted August 26 Posted August 26 Stali su u blok, čekaju kontru, a mi mrsimo i ne znamo šta hoćemo . Oba krila i Ivanic i Babika katastrofa. 2
Zadnji vezni Posted August 26 Posted August 26 Za ovakav blok protivnika treba da imaš konkretna krila koja imaju igri 1 na 1 ,naša oba to nemaju,zato i kruzimo okolo i bunarimomlao u BG. 1
Saxon01 Posted August 26 Posted August 26 Ljudi jel moguce na sta mi licimo veceras ? ? Ja nisam pri sebi ... 1
K.Dot Posted August 26 Posted August 26 Babička će da ispadne lošiji od van la pare. Kakav mi fudbal igramo, samo da je nabacimo nekako u 16, ništa drugo ih ne zanima. 3
Carl Johnson Posted August 26 Posted August 26 Ne znam sta smo radili mi ovih 7 dana. Izvedes maltene istu postavu, igras identicno kao u Beogradu i sta ocekujes? Pitanje je vremena kad ce da sevne neka kontra i da ga primimo, a deluje kao da necemo imati sut u okvir a ne da damo gol 1
No name Posted August 26 Posted August 26 (edited) Nemamo ofanzivnog veznog to glumi duarte koji je špic. Cista improvizacije. Ivanic kao da prvi put igra seniorski fudbal. Tako se ponaša i stoji na terenu. Elsnik u svom moodu...gubi lopte u duelu i pravi faulove u zoni Edited August 26 by No name
Petkovic Miroslav97 Posted August 26 Posted August 26 Babika, elšnik, Ivanić.. za sad bas losi, mora bolje 1
Azazelkg Posted August 26 Posted August 26 Da su barem ovo što nisu igrali sedam dana iskoristili da spreme revanš....
Čočo Posted August 26 Posted August 26 Bukari je za Babičku mlazni avion sa Viktorijinim Andjelima od stjuardesa.
K.Dot Posted August 26 Posted August 26 Iskreno, Pafos je bolja ekipa i to se jasno vidi u ovom dvomeču. Zaslužili su da nas prodju, mada u fudbalu nije uvek sve po zasluzi. 4
Kosjan Willavić Posted August 26 Posted August 26 Iskreno, ocekivao sam da budemo bolji od ovoga veceras. Nastavljamo gde smo stali
Zadnji vezni Posted August 26 Posted August 26 Imamo dva krila za koja smo istresli 9 mil evrića ,a od njih jedno veliko ništa. Naša igra je kurac na bicikli. Ništa , apsolutno ništa. Mislim ovo mi igramo od početka sezone,samo što su protivnici bili gori i jadniji od nas. Kao što napisah i pre utakmice ovde prevagu čini struka tj. Trener a ne kvalitet igrača i njihova vrednost. 1
TB Told Posted August 26 Posted August 26 Milojević je ipak prevazišao sebe. Umesto pritiska na loptu kad se branimo, Ivanić i Krunić igraju maksimalno povučeno.
Perkos2 Posted August 26 Posted August 26 20 minuta ničega sa naše strane, što je najgore igrači nam deluju nekako tromo i neangažovano u duelu. Biće valjda bolje, mora ...
Petkovic Miroslav97 Posted August 26 Posted August 26 Krunić baš u dobroj formi.. Milina ga je gledati kad je pripremljen 1 1
Recommended Posts