Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ovo je bio drugi žuti, ono nije bio direktan crveni. Nebitno, eto prilike da vidimo novog desnog beka koga smo doveli. Ili, nismo ga doveli? 

Nebitno, uvijek mozemo prekomandovati krilo na beka, dugogodišnja poslastica.

Kako radili ,tako nam se vratilo!

Posted (edited)

Izdrzati nekako do poluvremena ..... 

Milojevic ne daleko od opanaka, jos jednom kao sto vecina forumasa pise, Milojevic je daleko daleko od savremenog trenera....

Edited by Saxon01
Posted

Pišem ovde da je desni bek potreban pod hitno, uz naravno štopera. Svi ovde vidimo šta treba da se vidi sem moćnog sportskog sektora. Nije još pronađena idealna kombinacija za tako nešto.

Posted
Just now, Ikac said:

Pišem ovde da je desni bek potreban pod hitno, uz naravno štopera. Svi ovde vidimo šta treba da se vidi sem moćnog sportskog sektora. Nije još pronađena idealna kombinacija za tako nešto.

Pa dolazi valjda i bek i centar...

...ne zameri, dosadna utakmica.

Posted

Milson je napravio 5 startova za zuti karton za 40 minuta, bukvalno ludilo mozga od pocetka utakmice.Jebeni Milojevic i njegos odvratni hrkljus, usrao bi Siti i Barselonu sa svojim taktickim zamislima.

• Like 1
Posted
1 minute ago, JPM said:

Pa dolazi valjda i bek i centar...

...ne zameri, dosadna utakmica.

Ne bi me čudilo da dođe i 5. centar iskreno pre nego što FK dovede bilo kog igrača na pozicijama štopera, desnog krila, desnog beka ili pismene 6ice.

Posted
4 minutes ago, Milko Miller said:

Inače za ovo Seol treba da dobije ozbiljnu finansijsku kaznu. 

Zasto? Ono je start za zuti, ako i toliko.

Elem, tragicno smo spori. Stravicno spor vezni red, spori stoperi, spora krila, spor napadac i Katai koji igra peske.

• Like 2
Posted

Na klupi Radonjić i klinci. Nemaš igrača da ga ubaciš a da mozes ocekivati da ce nesto napraviti, izuzev Radonjica. Nedaj Boze da se Bruno povrijedi, mi nemamo napadaca na klupi. Jebote, napravi nam ekipa iz Gibraltara mrtve probleme. I kakva je logika da Poljak sudi ekipi koja sledece kolo mozda igra protiv poljske ekipe?!

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Dekadentan fudbal naseg strucnjaka. Ama nista se nije promenilo u igri jos od njegovog prvog mandata.. 

Naucio jednu istu taktiku i teraj napred. 

Sa ovom igrom ti hoces u LS ? 

Nemoj posle da se ceses po dupetu kad te izbaci Leh , a nedaj boze ovi konobari, to bi bio blamaz svetskih razmera. 

Cim sam video Kataija u ekipi znao sam kakva ce nam igra biti , pored Kataija ti imas jos 3 sporaca u srednjem redu .. Elsnik, Krunic.. Katai plus Ivanic, budi bog s nama ...

Edited by Saxon01