Petkovic Miroslav97 Posted May 13 Posted May 13 1 hour ago, Perkos2 said: On treba to da proceni i odluči o svemu, ne bih nikom da dajem savete pi tom pitanju. Imaš jedan zanimljiv intervju Elvira Bolića o situaciju u kojoj su bili i on i njegova porodica kad je bio član FKCZ i kako je to najbezbolnije rešeno. Druga su vremena bila. No ne bih sad o tome, da padne Voša za novu “duplu krunu” 🍻
Perkos2 Posted May 13 Posted May 13 Po običaju policija ne zna da napravi plan kako da dve navijačke grupe na vreme budu na stadionu 3
Dzo23 Posted May 13 Posted May 13 Panduracija je toliko nesposobna, da ne mogu da organizuju utakmicu od par hiljada ljudi. 3
TB Told Posted May 13 Posted May 13 Uz vučićeve stadione na kojima se na silu igraju ovakve utakmice a nisu pravljeni za to. 1 1
marko_pantelic Posted May 13 Posted May 13 Beogradski i Novosadski klub igraju utakmicu na "novokomponovanom" stadionu, na kome ocigledno nema uslova za bezbedno igranje utakmica. Posebna pohvala i za policiju koja ne moze da organizuje utakmicu od 5-6 hiljada navijaca.
Blejk Posted May 13 Posted May 13 Pored tradiocionalno nesposobne organizacije jedne ovakve utakmice, tuzno je i ono sto ostalo od nekad respektabilne grupe Delije 1
DijametralnoSuprotan Posted May 13 Posted May 13 Neverovatno kakva dva dunstera imamo na klupama kkcz i fkcz. 1 1
No name Posted May 13 Posted May 13 Kakva su dva mrtvaka na sredini Krunic I Elsnik, to istorija zvezde ne pamti. A onda na ove dve kornjače po brzini i kretanju, dodas još dva sporaća Arnautovica i Kataija, I sve to začiniš bez klasičnog krila. 1
K.Dot Posted May 13 Posted May 13 Au. Jbt mi od Bukarija nemamo igrača koji može da trči. 2026. godina, nama je glavni igrač Katai koji igra na šmek. 1
Blejk Posted May 13 Posted May 13 (edited) 4 minutes ago, K.Dot said: Au. Jbt mi od Bukarija nemamo igrača koji može da trči. 2026. godina, nama je glavni igrač Katai koji igra na šmek. Katai jeste majstor, ali koliko usporava igru. Ovo je verovatno najsporija ekipa Zvezde u istoriji...od Rajka Mitića pa do Ace Kataia Edited May 13 by Blejk
TB Told Posted May 13 Posted May 13 Vojvodina igra baš čvrsto na sredini i vrši solidan pritisak na loptu. Sa druge strane mi napred nemamo brze igrače, uz dvojicu igrača koji uopšte ne trče. Katai je bezopasan kad prima loptu daleko od gola (isto važi i za Anautovića), a u uz to je potencijalna opasnost kad se izgubi lopta jer se nazad ne vraća (niti može). Za Vojvodinu je bitno da što duže vrše pritisak na sredini i da prate Duartea i mi ćemo biti u problemima. 1
JPM Posted May 13 Posted May 13 4 minutes ago, СтелаРоса said: Imam utisak da samo Duarte igra Los ti utisak. Ne igra niko. 1
No name Posted May 13 Posted May 13 (edited) 6 minutes ago, СтелаРоса said: Imam utisak da samo Duarte igra Kao muva bez glave...nema definisanu poziciju, pa će da skapa u 55 min.... Trči u prazno, dosta se troši, I kao uvek do sada izgubiće snagu i biti zamenjen. Katai non stop usporava igru, carini loptu, namešta se, u stanju je 200 puta da šutne frljoke ka goli, da bi jednom ubo. I onda postaje magiko Arnautovic nema kome da prosledi loptu na stranu pošto krila nemamo i on je bezopasan, pogotovo što loptu prima na 30 m od gola. Edited May 13 by No name
K.Dot Posted May 13 Posted May 13 1 minute ago, Perkos2 said: Ako Pavle ne pomogne biće čupavo Jedino neki crveni, ne može čovek da dosudi penal kad u njihov kazneni i ne vidimo.
TB Told Posted May 13 Posted May 13 2 minutes ago, Perkos2 said: Ako Pavle ne pomogne biće čupavo Nadam se da si ovog puta uložio veće pare na preokret.
Recommended Posts