Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Perkos2 said:

On treba to da proceni i odluči o svemu, ne bih nikom da dajem savete pi tom pitanju. Imaš jedan zanimljiv intervju Elvira Bolića o situaciju u kojoj su bili i on i njegova porodica kad je bio član FKCZ i kako je to najbezbolnije rešeno.

Druga su vremena bila. 
No ne bih sad o tome, da padne Voša za novu “duplu krunu” 🍻

Posted

Beogradski i Novosadski klub igraju utakmicu na "novokomponovanom" stadionu, na kome ocigledno nema uslova za bezbedno igranje utakmica. Posebna pohvala i za policiju koja ne moze da organizuje utakmicu od 5-6 hiljada navijaca.

Posted

Pored tradiocionalno nesposobne organizacije jedne ovakve utakmice, tuzno je i ono sto ostalo od nekad respektabilne grupe Delije

• Like 1
Posted

Kakva su dva mrtvaka na sredini Krunic I Elsnik, to istorija zvezde ne pamti. 

A onda na ove dve kornjače po brzini i kretanju, dodas još dva sporaća Arnautovica i Kataija, I sve to začiniš bez klasičnog krila. 

• Like 1
Posted

Au. Jbt mi od Bukarija nemamo igrača koji može da trči. 2026. godina, nama je glavni igrač Katai koji igra na šmek. 

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, K.Dot said:

Au. Jbt mi od Bukarija nemamo igrača koji može da trči. 2026. godina, nama je glavni igrač Katai koji igra na šmek. 

Katai jeste majstor, ali koliko usporava igru.

Ovo je verovatno najsporija ekipa Zvezde u istoriji...od Rajka Mitića pa do Ace Kataia

Edited by Blejk
Posted

Vojvodina igra baš čvrsto na sredini i vrši solidan pritisak na loptu. Sa druge strane mi napred nemamo brze igrače, uz dvojicu igrača koji uopšte ne trče.  Katai je bezopasan kad prima loptu daleko od gola (isto važi i za Anautovića), a u uz to je potencijalna opasnost kad se izgubi lopta jer se nazad ne vraća (niti može). Za Vojvodinu je bitno da što duže vrše pritisak na sredini i da prate Duartea i mi ćemo biti u problemima.

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, СтелаРоса said:

Imam utisak da samo Duarte igra

Los ti utisak. Ne igra niko.

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, СтелаРоса said:

Imam utisak da samo Duarte igra

Kao muva bez glave...nema definisanu poziciju, pa će da skapa u 55 min....

Trči u prazno, dosta se troši, I kao uvek do sada izgubiće snagu i biti zamenjen.

Katai non stop usporava igru, carini loptu, namešta se, u stanju je 200 puta da šutne frljoke ka goli, da bi jednom ubo. I onda postaje magiko

Arnautovic nema kome da prosledi loptu na stranu pošto krila nemamo i on je bezopasan, pogotovo što loptu prima na 30 m od gola.

Edited by No name
Posted
1 minute ago, Perkos2 said:

Ako Pavle ne pomogne biće čupavo

Jedino neki crveni, ne može čovek da dosudi penal kad u njihov kazneni i ne vidimo. 

Posted
2 minutes ago, Perkos2 said:

Ako Pavle ne pomogne biće čupavo

Nadam se da si ovog puta uložio veće pare na preokret.