Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Je l to do nas sto su ocajno losi? Prošle polusezone smo igrali sa klincima i opet izdominirali prvenstvo. Nek’ drugi misle o sebi, to nije Zvezdin problem. Zvezda treba uvek da ide na “Duplu krunu” i barem proleće u evropi. Nije Zvezdin problem. Klub koji skoro deceniju igra Evropu, prodaje igrače za rekordne sume ne može da bude kriv što ostali ne mogu da prođu nijedne kvalifikacije za bilo koje takmičenje ili što u istom budu kao statisti. Sama činjenica je da je Zvezda baš mnogo iznad lige i da tim ili klub ispašta zbog toga što su ostali bukvalno.... kante. Ja potpisujem da mi imamo jaču, kvalitetniju i bolju ligu, da bismo imali veće uspehe u Evropi nego sad. Što je i logično. Ali ovo trenutno je baš tanko i loše. Samo da nije Miloje ispustio tih +15 ili više, sad bismo bili na skoro +30. Prosto kada bismo imali iole jaču ligu, to bi se preslikalo i na evropske utakmice. Što je neko već napisao, a i ja sam isto to čuo... Igrači tih nižih klubova bukvalno kažu da kada igraju protiv Zvezde, samo gledaju kad će da istekne 90'. Statiraju i mole se da prime što manje. A na konto to, liga nam je po stoti put, ultra pro max nezanimljiva, dosadna i monotona. Ako ljudima u FSS-u nije u najboljoj nameri da se nešto tu uradi po pitanju kvaliteta, budžeta ili čega već, onda ne znam kome jeste. Pa čak i Zvezdi bi neko trebao da predloži na toj nekoj skupštini da ovo ne daje nikakve rezultate i da se oslikava negativno u Evropi. Ali opet, pred početak sezone, mislim da sam pročitao da je Zvezda PROTIV smanjenja lige. Zašto? Ne znam. I kad se smanji liga, dignu budžeti, sponzori... I dalje će Zvezda da bude prva, nema tu priče. Pa nije ni Zvezdi ovo došlo preko noći, već decenijskim radom. Ali da barem neko nešto radi u vezi lige, da je nekome u najboljem interesu da se to dovede u red, zategne, utegne. Ma jok.
Recommended Posts