No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao da nas je sklepao i sastavio večerašnji sastav lično Milojević. Izmešane pozicije, svako igra ono što nije igrao do sada. Duarte igra na krilu. Do sada je bio špic i ofanzivni vezni.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imamo inicijativu celo poluvreme a da nismo bas ozbiljno zapretili. Zaista zavrsnica katastrofalna, uvek neki smusen ili potez viska.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, dunaj95 said: Možda sam vidio kadar od 20min prije tekme... učinilo mi se da nema ni 30 hiljada... Zvanično 46.500 navijača. 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Au produžeci... Mi jedva da možemo 60', a kamoli još 30. Aaaaaaa
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šteta za glupi gol koji smo primili. Zaslužili smo prolaz. 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kolko ljudi ovde nemaju pojma fudbal 😳 Ne valja vam Seol 😳 5
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ponosan sam na ekipu kako god da zavrsi, mi smo ekipu iz vrha Francuske razbili
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, No name said: Zvanično 46.500 navijača. To je ozbiljna priča...ja kada sam vidio jug prazan...zapad i istok 70%... baš se razočarah... Najveća posjeta ove sezone...
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imamo pravo na još dve izmene. Tipujem na Kataija i Avdica. Duarte je na aparatima i treba ga zameniti.
Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlicno 2 pol. Falio nam je mirniji zavrsni pas kao i bolji centarsut u nekim situacijama. 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Prolazimo ih. Makar na penale. Edited 1 hour ago by Čočo
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, dunaj95 said: To je ozbiljna priča...ja kada sam vidio jug prazan...zapad i istok 70%... baš se razočarah... Najveća posjeta ove sezone... Nije bilo puno pred početak. Kasnije se napunilo . Čuo sam od ljudi koji su otišli da je gužva ogromna na ulazima 10 min pre početka. Dobra brojka, uzimajući u obzir da je derbi bio pre par dana kada je bilo brdo ljudi, pa juče basket ...
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro smo odigrali, naravno nemamo brzinu i to nas uvek koči. nadam se samo da možemo istrčimo produžetke
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daj boze da prodjemo, steta za primljen gol. Dace bog da prodjemo, bio bi neverovatan uspeh! Molim te boze pomozi 🙏
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemamo ideju u poslednjoj trećini. Mislim čim Eraković centrira to je baš loše. Zašto ne bi ušao Ovusu?
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, BattleBender said: Kolko ljudi ovde nemaju pojma fudbal 😳 Ne valja vam Seol 😳 Zasto prebacuje na lijevu nogu cijelo vece? 1
dzakala Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fali Ivanovic i Katai, odnosno fali pas u zadnjoj trecini koji bi otvorio nesto
dr sleep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko nam je falio zavrsni neki pametan pas ili potez, pakao. Steta bas
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, BattleBender said: Kolko ljudi ovde nemaju pojma fudbal 😳 Ne valja vam Seol 😳 Sačekaj da ode na leto, kao i Tiknizijan. Plakaće ljudi za njima dvojicom. Ali isto tako, ruku na srce, ovo je Seolova lošija utakmica od kad je u Zvezdi. Nešto lošija kažem.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daj čoveče osveži ekipu imaš dve izmene... vučemo se po terenu
Recommended Posts