No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tirkinzjan je eksplodirao večeras. Jeste on pokazivao kvalitet kod Milojevica, pa onaj nesporazum kada ga umalo nisu oterali posle svađe sa Kataijem. Ali plus ide Stankoviću jer je insistirao da on ostane, uvideo je kvalitet u njemu, i on vraća. Neverovatno kondiciono spreman. Takodje I Seol je preorao desnu stranu. Mislim da smo jedino protiv Milana pre 4-5 g, bolje stajali na terenu. Večeras jako čvrsto od prvog minuta, maksimalno koncetrisano svih 90 . Greške svedene na minimum. Nema sta, kad je nešto dobro, onda treba pohvaliti, a ovo večeras jeste bilo dobro. 9
Guru Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, Урош19 said: Enem me je baš iznenadio, razgrtao ih je ko malu decu. "Pojačanje" iz OFK Beograda, kombinacija, sramota šta se radi... Lik deluje impresivno sa ovom kombinacijom visine, brzine i snage, a vidi se odmah i da nije neko drvo, da ume da igra. Baš smislen potez je njegovo dovođenje, odlaskom Šerifa nam je falio takav profil u špicu, s tim što ovaj sa 22-23 godine može da bude još bolji i svakako je talentovaniji igrač. 11
Polivalentni Stevica Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Prijatno su me iznenadili sa igrom naši fudbaleri. Rutinirali smo Lil,mogli smo i sa većom razlikom dobiti.Morao je Arnautović neki od dva zicera da spakuje. Odlično pripremljena utakmica Stankele. Isti pristup u Beogradu i nema problema.
muzipoz Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 minutes ago, No name said: Tirkinzjan je eksplodirao večeras. Jeste on pokazivao kvalitet kod Milojevic Više mu odgovarqa kad igra kao ving bek nego kao full bek 3
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) ZVEZDA Svetla tačka srpskog sporta! Edited 8 hours ago by Petkovic Miroslav97 1
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 24 minutes ago, Guru said: "Pojačanje" iz OFK Beograda, kombinacija, sramota šta se radi... Lik deluje impresivno sa ovom kombinacijom visine, brzine i snage, a vidi se odmah i da nije neko drvo, da ume da igra. Baš smislen potez je njegovo dovođenje, odlaskom Šerifa nam je falio takav profil u špicu, s tim što ovaj sa 22-23 godine može da bude još bolji i svakako je talentovaniji igrač. Da, uopšte ne deluje operisano od fudbala tako da će sigurno moći i lepo da se zaradi od njega u budućnosti. 1
Ebuka Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 32 minutes ago, dunaj95 said: Učena BEGER!! Strašna partija... Rade (već nas je navikao) i HANDEL doktorska partija veze... imam osjećaj da portugalac nije dao pogrešno dodavanje... Enem je dokaz da se i iz SL može dovesti kvalitetan igrač... Zvezda je još jednom dokazala da igra ozbiljan fudbal i da ima ozbiljnu ekipu.. 5ta pobjeda sa 1:0... a navodno sve "kiksare" pozadi... Eraka je baš fino gledati opet u Zvezdi i nadam se da će igrati još dugo, dugo u Zvezdi i biti kapiten i legenda kluba.. I ponavljam opet da se jednog dana mogu citirati, Lučić će Zvezdi doneti finu zaradu... Oce kad ode za 50% od sledeceg transfera😂. Citiraj i ovo.
tsva Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Dragan Mićić said: Koliko se jelo govna za Krunica, neverovatno Imao uzasan start u Zvezdi. Cim se popravio stalo je i pljuvanje. Sve normalno. 1 hour ago, Darko said: Jel Kostov povređen pa zato nije igrao? Prilicno spor i nema kila 1 hour ago, Nini3112 said: Kako leps pobeda,uff Zna li se zasto Owusu nije igrao,sitna povreda ili? Nema kila. U ovom kriteriju sudjenja koje je vrhunsko on bi vise bio na travi nego na nogama 1
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ozbiljno spremljena utakmica stvarno, svaka cast. Ne bi se ovakve utakmice postideli ni mnogo jaci ni renomiraniji timovi. Jeste Lil prilicno mekan i nema tu nekog ne znam kakvog kvaliteta, ali je ipak skuplji tim, tim koji igra u ligi petice i ova igra i rezultat su za respekt. 2
božija noga Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Evo malo iz svlačionice. Drugo, neko nas zove na derbi. Mada, voleo bih jednom da izađemo sa željom da dobijemo večitog rivala i da ne bude neizvesnosti. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da je Zvezda izgubila sve bi palo na dušu Dejana Stankovića. Ovako, svaka mu ċast na taktici i smelosti da odigra ovako perfektnu utakmica. Nakon Brage koja je bila perfektna, ovo je njegov doktorat. Može da se šepuri i da hoda uzdignute glave, poštovanje!
Steve Gerrard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pobjeda ko pobjeda uopste nije bitna, kao ni foormacija i taktika, sve ove sanse i igra kao autsajderi, ma sve je totalno nebitno. Treba se pozabaviti samo jednom stvarcicom, vladimir lucic i pricati samo o tome, pobjede i golovi ce sami od sebe dolazit to je normalno. Zanemarimo doktorsku partiju nasih stopera, bekovi koji su odlicno odigrali, centralni vezni sa doktorskom partijom, prevarom iz Ofke kojem je nenormalni trener dao sansu prije Arnautovica.. Samo je bitan Vladimir Lucic koji se borio kao lav,jeste grijesio, jeste da nije za ovu ekipy al makar je preorao i ostavio srce na teren... Al to je manje bitno, trebak je neki maneken u vidu Radonjica ili ko li vec tu samo radi imena da stoji. Zalosno zaista. Svaka cast Deki doktore,svaka cast momcima, idemo do kraja nastavite sa ovakvom igrom i borbom 5 1
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Uvijek smo što se tiče realizacije bili loši. Ne znam utakmicu da nismo mašali kao ludi sa ovakvom igrom koju smo trebali nagraditi barem s još 1 golom. Arnaut sa svojom i kvalitetom i iskustvom bi trebao malo smirenije i sigurnije izgledat pred protivničkim golom. Edited 2 hours ago by crni96
berti Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Svaka čast igracima i Dekiju. Alal vera. Bas zrela partija. Inace, gledam jutros Novu tv. Čita Nevena neke vesti par minura pre 8. Sportska vest je pobeda KKP. Nisam siguran, ali mislim da tada nije ni pomenula nasu pobedu u Francuskoj. Koliko im skidam kapu za borbz protiv mrcine, toliko su često dzukele prema Zvezdi.
Oi! Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Sve čestitke Zvezdi na pobedi, iako nisam vatreni navijač vašeg kluba, odgledao sam svaku utakmicu u Evropi ove godine. Inače gledali smo u jednom lokalu na Novom Naselju u Novom Sadu, navijanje je bilo vrhunsko. p.s. kaže drugar koji je inače vatreni fan, ide često na utakmice, al' je loš Lil 😄
Bad Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Vrhunska partija i možda najbolje postavljena utakmica sa trenerske strane u poslednjih 20 godina. Lil šansu nije imao, a mi smo trebali da utrpamo još 2-3 komada ali to nije do trenera. Još na sve to smo dali gol kurcem. Pa šta hoćeš više
Recommended Posts