Mr.Consular Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago dobiti, odnosno, rutinirati u baražu Lil, sve u Lilu, ne može niko u krugu od 500 km od Beograda i to je sve što je potrebno znati... Ovo je bila fantastična partija večeras, gotovo bez zamerki, pravo uživanje za sve nas napaćene Cige. Deki je možda smanjio neke hobije,a možda i sazreo kao trener i pedagog, bombona kako je ovo spremio i postavio. Bravo crveno-beli i za 7 dana da ih proždrnemo! 5
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Guru said: Rodri Krunić Kakva igračina Doktorat. 2
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne znam jel Francuska liga baš slaba ili smo mi jaki? 🤔 Ovaj Lil ima par brzih i tehnički potkovanih igrača, ali smo ih totalno nadigrali. Objektivno s ovakvom igrom možemo se i protiv Liona pošteno ponosati , a mozda čak i protiv Vile. Edited 2 hours ago by Dzo23
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Napisao sam već pre utakmice da bi ova formacija trebalo da naviše odgovara igračkom kadru, ali svaka cast Dekiju da je uspeo da to i implementira u najkraćem mogućem roku. Realno najbolja pobeda u gostima zadnjih X godina. 9
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ustati i reći kapiten Rade De Krujne ❤️ Kakva pobeda, kakva rutina u Evropi. Mora da gori derbi i sledeći četvrtak. Momci su to apsolutno zaslužili. Bravo bre svi ali svi! 3
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Učena je drugi igrač kod Stankovića. Za Rodrigaoa se zna da može da odigra, ali Tebo me je baš iznenadio. 2
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lijevi stoper u zadnjoj trojci (Ucena?) bukvalno savrsen mec. Pokupio covjek bukvalno svaku loptu plus ne znam jel duela izgubio. 2
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Darko said: Jel Kostov povređen pa zato nije igrao? Ne verujem , igrao je u ligi zadnji meč, a večeras je bio na klupi. 1
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Darko said: Jel Kostov povređen pa zato nije igrao? Vrlo verovatno da ce igrati 90 min u derbiju. Tri zahtevna meca u 8 dana, mora da rotira, pravilo bonusa i slicno. 1 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ali brat Kaluđer, alijas AK99 koji trepti kao dete posle pobede, koliko mu je drago ❤️ Kao da je juče bilo kada se odbijao od svih onih štopera i veznjaka Rena, svemirski brod su bili za nas onomad. Edited 2 hours ago by Molina23 6
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Biće dobar štoperski tandem Eraković - Učena. Ako se Eraković otkupi to jest. Stvarno ovo dobro izgleda. Plus su obojica "mladi".
Teleći sač Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma svi su odigrali zrelo i odgovorno. Da nas nije hteo gol - nije, ali ne moze ni svaka sansa da se realizuje. Pobeda kao kuca. Ne znam koga bih pre pohvalio. Mozda Enema, mlad igrac, jak kao bik a nije posvadjan sa loptom. Mnogo ce nam biti koristan. Svidja mi se ova formacija, imamo igrace nacrtane za nju. Rutiniramo u gostima, u Francuskoj, u eliminacionoj fazi. Ovo jeste nivo iznad onoga sto smo gledali do sada. 3
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Učena je drugi igrač kod Stankovića. Za Rodrigaoa se zna da može da odigra, ali Tebo me je baš iznenadio. Pokazao je ovo donekle i kod Milojevića, samo je sada imao bolju podršku od ostatka tima. Dobio je slobodu da visoko napada i da će Rodrigao i Erakovic da mu čuvaju ledja i nije morao da iznosi loptu.
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kakva igracina je Rade Krunic, svugdje ga ima covjek pojede i preora sredinu terena. Meni je ova formacija sa 3 stopera vrh, svi komplementarni i dopunjuju se, Rodrigau bas godi, a Ucena i Erakovic pokazali zasto su date tolike pare na njih. Tiknizijan moze da trci 2 dana non stop je u presingu, a i Seol me veceras pozitivno iznenadio trcanjem. Enem kao Serif razgrce i zadrzava loptu a djeluje i da nije operisan tehnicki vec itekako zna da proslijedi unaprijed. Duarte opet malo nesiguran u zavrsnici, mora to da popravi, a Lucic uprkos svim manama se borio ka lav i svaka mu cast na tome. I za kraj, Dejan Stankovic koji opet savrseno sprema jednu Evropsku utakmicu, sta bi tek bilo da zna nesto o taktici 🤔 Edited 2 hours ago by Sokmeniki 5
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Uf ovo je bilo rutinski, bez greške odigrana utakmica. Enem me je baš iznenadio, razgrtao ih je ko malu decu. Edited 2 hours ago by Урош19
VukVule1988 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 24 minutes ago, Mr.Consular said: Deki je možda smanjio neke hobije,a možda i sazreo kao trener i pedagog, bombona kako je ovo spremio i postavio. Ja se zaista nadam da je tako. Stvarno ga je milina slusati kada prica. Ima ime, autoritet, radio je sa vrhunskim trenerima, mislim da ima sve da bude odlican trener. Edited 2 hours ago by VukVule1988
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlicno pripremljen mec od strane Mister Dekija i staba, momci zaista izginuli na terenu, borba, trcanje, sjajno anticipiranje protivnickih napada. Bravo Zvezdo! 14 minutes ago, Dragan Mićić said: Koliko se jelo govna za Krunica, neverovatno Ne bi cigani bili cigani da ne jedu govana, jbg. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, No name said: Pa naravno. Jajarenje na max. Ova ekipica nije odigrala ni jedan meč zajedno, ali je mister baš sad u LE resio da eksperimentise, da igra sa Enemom koji nije starter ni u JSL ali je večeras volsebno u startnoj. Sa tri stopera nismo igrali ni jednom ali večeras igramo. Bitno je da se stare kosti Arnauta odmore za derbi. Tu je i moderna legenda kluba dokazana po Surdulici Katai koji se čuva za derbi da zapleše. Jer ko jos zaboga igra dva puta nedeljno ? Ej Kostov na klupi, Veljković??? Starter Lučić? Bravo mister jbo te onaj ko te doveo i ko te drži u klubu i tebe i terzica. Vala svaka mu cast na postavci igre. Urnisao je Lil . 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako leps pobeda,uff Zna li se zasto Owusu nije igrao,sitna povreda ili?
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jazavcima sa b92 je naravno glavna vest junačka pobeda Partizana nad FMP-om, a naš trijumf je ispraćen sa "Minimalac Zvezde u Lilu". 4
Amigo21 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobijemo i opet pretezno pljuvanje u komentarima. Ok Lucic odigrao lose ali zar je tesko pisati o dobroj partiji tipa Emena, Seula, Tinkizijana, Krunica, Rodriga i da ne nabrajam ostale. I veliki pozdrav za sve koji su se divili Dinamu Zagrebu do skoro i pitali se zasto ne mozemo da budemo na njihovom nivou. A vidim da je tesko i pohvaliti Stankovica samo jer zida zgrade... Tajkuni zidaju zadnjih 30+ godina i to nije problem a problem je da zida covek koji je od fudbala zaradio 10etina milioma evra... PS nije ovo gotovo bice i revansu ozbiljne tuce sa njima opet.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Ludi za Poli said: Lijevi stoper u zadnjoj trojci (Ucena?) bukvalno savrsen mec. Pokupio covjek bukvalno svaku loptu plus ne znam jel duela izgubio. Jedina greska je ono bespotrebno proigravanje petom bese kada su posle u tom napadu imali nezgodan sut. 3 minutes ago, fradler said: Jazavcima sa b92 je naravno glavna vest junačka pobeda Partizana nad FMP-om, a naš trijumf je ispraćen sa "Minimalac Zvezde u Lilu". Lil je u losoj formi 'nate...
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Učena BEGER!! Strašna partija... Rade (već nas je navikao) i HANDEL doktorska partija veze... imam osjećaj da portugalac nije dao pogrešno dodavanje... Enem je dokaz da se i iz SL može dovesti kvalitetan igrač... Zvezda je još jednom dokazala da igra ozbiljan fudbal i da ima ozbiljnu ekipu.. 5ta pobjeda sa 1:0... a navodno sve "kiksare" pozadi... Eraka je baš fino gledati opet u Zvezdi i nadam se da će igrati još dugo, dugo u Zvezdi i biti kapiten i legenda kluba.. I ponavljam opet da se jednog dana mogu citirati, Lučić će Zvezdi doneti finu zaradu...
Recommended Posts