Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Pa da. Uskoro će da jure Nedeljkovića, Maksimovića i Mijatovića. To je taj naš čuveni skauting. Edited 8 hours ago by Čočo 1 1
crni96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni žao što nije došao Filip Kostić i ako su mnogi protiv toga. Prvo za Zvezdu je itekako klasa, iskustvo ima, pomoći nam može dosta u utakmica kao što sada slijedi Lille. Ako je mogao Ronaldo Arnaut mogao je i Kostić.
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sa Kostićem je ista priča kao sa Tadićem. Dečko je lokal - patriota, iz Radničkog je odmah otišao u inostranstvo iako su ga tražili oba večita rivala.
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Markoss said: Jure i Mimovica, ali za leto. Sto i ima logike jer je Seol sigurno bivši na leto. Pafos ima opciju da ga otkupi za 6 miliona sto sigurno neće koristiti. Verujem da može da se spusti cena na nekih 4 miliona.
muzipoz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, crni96 said: Meni žao što nije došao Filip Kostić i ako su mnogi protiv toga. Prvo za Zvezdu je itekako klasa, iskustvo ima, pomoći nam može dosta u utakmica kao što sada slijedi Lille. Ako je mogao Ronaldo Arnaut mogao je i Kostić. Ne mora Kostić, stop prevarantima 1
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Sa Kostićem je ista priča kao sa Tadićem. Dečko je lokal - patriota, iz Radničkog je odmah otišao u inostranstvo iako su ga tražili oba večita rivala. Kostic je partizanovac nacelno, kao i Tadic. Ali i s njim smo u prici, videcemo.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 24 minutes ago, Markoss said: Kostic je partizanovac nacelno, kao i Tadic. Ali i s njim smo u prici, videcemo. Ne bih rekao. Neke njegove izjave nakon Radničkog ukazuju drugačije. izjave su bile da je veliki navijač Radničkog i to ne samo FK-a nego celog Sportskog društva. Pre 2,3 godine je izjavio da se uopšte ne kaje što nije došao u Partizan ili Zvezdu. Evo i citat sa Mozzart sporta: Za razliku od svog prijatelja, Kostić nije navijač nijednog od beogradskih "večitih", ali ambicije i snovi su mu jednako veliki: "Navijam za Radnički iz Kragujevca, zato što mi je taj klub omogućio da napredujem u karijeri i ostvarim san. Ja sam iz Kragujevca i cela moja porodica navija za Radnički. Inače, moj stric Negomir je dugo bio kapiten kluba, dok je brat Marko branio za Radnički. Kada se radi o ambicijama, voleo bih da jednog dana zaigram za neki od vrhunskih svetskih klubova, nebitno da li je u pitanju Barselona, Real, Bajern, Mančester junajted..." Edited 2 hours ago by Petkovic Miroslav97
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Što bi Kostić iz Juventusa prešao u Zvezdu, ima dobru platu, igra solidno. Naravno i to što je vezan za Radnički je dodatna otežavajuća okolnost. Treba se tu tražiti drugi igrač. 1
Ikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Perkos2 said: Što bi Kostić iz Juventusa prešao u Zvezdu, ima dobru platu, igra solidno. Naravno i to što je vezan za Radnički je dodatna otežavajuća okolnost. Treba se tu tražiti drugi igrač. Ističe mu ugovor na kraju sezone, ali kao i Tadić ne verujem da će do toga doći. Šteta za Mimovića i Nedeljkovića kako nisu dobili priliku, čak im ni dobre pozajmice nisu rešili. Ako sam dobro razumeo, Roze otišao iz Lajpciga, novi trener ga ne želi. Mimovića tražio jedan deo Fenera, nisu imali prostor da ga registruju pa ga slali u Zenit i sad Pafos posle roka za registraciju za LŠ. Mimović je tu realniji, investicija od 7.6 miliona nije velika za Aston Vilu da bi već odustali od njega. Doduše i ovi Turci su poludeli sa parama, ali deluje da bi prihvatili 2-3 miliona lagano za Mimovića, na desnom beku imaju Nelsona Semeda i Mert Muldura. Je l' postoji neka šansa da se Glazer i Milson vrate u Izrael? Sa ta 2 transfera veličina rostera bi bila ok.
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mijatović i Mimović su primeri igrača koji nisu smeli onako rano da se prodaju, iz aviona se videlo da će samo gubiti vreme iz više razloga. Nisu talenti nivoa Maksimovića, Milosavljevića ili Kostova koje prodaješ Lajpcigu i Bornmutu, mašinama za mlade igrače sa jasnim i prepoznatljivim programom. Jebao ti brze pare i procente ako dugoročno gubiš rejting i svoju decu praviš na poluproizvode u bespućima Turske i Kipra. Isto su radili u Partizanu gde su se kurčili uvaljivanjem Gulana, Aksentijevića, Šćepovića i sličnih pa se sad u 2026. bore da namaknu 3 mil umesto 15 i 20. Trebao bi neko doktoru ekonomije da to predoči, ako ima ko. Edited 1 hour ago by Molina23
Recommended Posts