fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Poveo upravo Genk u Holandiji, to nam komplikuje situaciju...
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 14 minutes ago, Milko Miller said: U ovom trenutku mora sledece da se desi, ako racunamo da cemo imati najgoru gol razliku sto se ekipa sa 16 poena tice: Prvi uslov: - naravno prvo pobeda protiv Selte Drugi uslov: - Panatinaikos - Roma 1 - Porto - Rendzers X2 - Betis - Fejenord X2 - Notinghem - Ferencvaros 1 Za drugi uslov je dovoljno 2 od 4, sto i nije bas realno ali ne i nemoguce. Ako dobijemo Seltu, treba nam samo jedan kiks/poraz od sledećih ekipa Porto,Ferencvaros,Betis,Roma u poslednjem kolu, pa da završimo u 8 ekipa. Po meni realnije je da jedna od ovih ekipa izgubi nego sve da dobiju. Edit. U stvari treba nam dva kiksa od ovih ekipa remi/poraz za prolaz, plus sustize nas i Genk ako dobije večeras, pa će i on imati šansu. 50/50 šanse. Edited 2 hours ago by No name
texas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Najjači su mi ovi mračni upisi nakon pobeda, gde nam kao objašnjavaju da nije sve sjajno i bajno. Uživajte ljudi, imamo proleće u evropi, dočekaćemo Seltu pred punim tribinama za ev. Top 8 Pune tribine…. 😂
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, No name said: Ako dobijemo Seltu, treba nam samo jedan kiks/poraz od sledećih ekipa Porto,Ferencvaros,Betis,Roma u poslednjem kolu, pa da završimo u 8 ekipa. Po meni realnije je da jedna od ovih ekipa izgubi nego sve da dobiju. Potrebna su dva kiksa, nije dovoljan samo jedan. Zapravo ako Genk sada pobedi Utreht, onda su potrebna cak tri rezultata u nasu korist: - Panatinaikos - Roma 1 - Porto - Rendzers X2 - Betis - Fejenord X2 - Notinghem - Ferencvaros 1 - Genk - Malme X2 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cigani čestitam nam novo proleće. Rutinski smo ovo pobedili i šteta što nismo dali još neki gol. Naravno da je još rano suditi ali meni smo izgledali bolje nego kod Miloja.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ekipa Zvezde je sklapana za LŠ i bio bi baš veći neuspeh da se nije obezbedilo proleće kroz LE. Potrošeno je mnogo para, imamo odlične igrače koji su uz sve neke mane i hronike ipak kvalitet i uspeli su da pre svega odgovornom igrom ostvare dobre pobede.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, texas said: Pune tribine…. 😂 Mislim da će protiv Selte i biti najviše gledalaca ove sezone u LE na našem stadionu. Dobar protivnik, mi smo takodje u naletu (4 pobede u nizu u evropi) još na sve to nismo igrali kod kuće jače od mesec dana, mnogi su se poput mene uželeli Marakane.
texas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Mislim da će protiv Selte i biti najviše gledalaca ove sezone u LE na našem stadionu. Dobar protivnik, mi smo takodje u naletu (4 pobede u nizu u evropi) još na sve to nismo igrali kod kuće jače od mesec dana, mnogi su se poput mene uželeli Marakane. Voleo bih da se slozim s tobom, ali mislim da je kara banana u najavi. Na stranu rezultati, ovo su najcrnji dani istorije kluba. To se vec odavno oseca u vazduhu, a tribine su odraz takvog stanja. 1
Zadnji vezni Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) 48 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Mislim da će protiv Selte i biti najviše gledalaca ove sezone u LE na našem stadionu. Dobar protivnik, mi smo takodje u naletu (4 pobede u nizu u evropi) još na sve to nismo igrali kod kuće jače od mesec dana, mnogi su se poput mene uželeli Marakane. Nemam nikakvu želju da posećujem "Rajka" dok je predsednikov kum zajahao i privatizovao klub.I dok ga čerupaju i pljačkaju Terza&sinovi i dok se seiri nad žrtvama ističući ruku sa pokazanom krvavim srednjim prstom. Jednostavno postoje neke stvari koje su iznad ljubavi prema klubu i navijačke strasti.Kao što sam i naglasio par puta ovde već par sezona ne kupujem sezonsku mi klincu a ni meni.Niti će me stadion videti skoro,dok jaše ova bagra na čelu kluba. Nemam želudac za neke stvari.Valjda to dođe godinama a ja sam ih nakucao već 50. Edited 20 minutes ago by Zadnji vezni 1
Recommended Posts