diego Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 hours ago, Sokmeniki said: Veljko Milosavljevic 15 miliona € Andrija Maksimovic 14 miliona € Lazar Jovanovic 5 miliona € Andrej Djuric 1.5 milion € Luka Ilic 2 miliona € Nasser Djiga 12 miliona € Ognjen Mimovic 6.7 milion € Hwang 7 miliona € Bukari 7 miliona € Mijatovic 8 miliona € Nedeljkovic 7.6 miliona € Azarovi 3 miliona € Ovo su sve transferi u zadnjih par godina. Koji ovde nije opravdan transfer? Osim mozda Nedeljkovica svaki ima smisla i ozbiljno smo zaradili na tim prodajama. Babicka likes this.
The_Big_S Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 hours ago, Don Dusko said: Kod nas nisu toliko problem treneri vec uprava kluba koja se mesa i prodaje igrace u sred sezone. Tu nijedan ozbiljan trener zeljan uspeha nece da radi. I zato uprava dovela onog ko hoce i ko nema gde. Deki izabrao.... "Holanđanin iz OFK Beograda prvo Dekijevo pojačanje..." 😂😂
Milko Miller Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Sigurno nisu bili jednostavni pregovori, ipak su i Bodo Glimt i Ludogorec hteli igrača. Svaka cast upravi! 1
mare80 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Produžavamo ugovor sa Prucevom ... da bi ga posle par utakmica opet poslali na neku pozajmicu ....😄
Perkos2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 hours ago, Sokmeniki said: Mislis da je zbog FKCZ liga kriminalna? Da smo mi glavni razlog zbog toga? Ja koliko se sjecam prije par godina su se svi klubovi dogovorili da se liga smanji na 12 klubova, a glavni inicijatori toga su bili FK Crvena zvezda i FK Partizan. Zna se ko je to stopirao. A druga stvar. Da ostali timovi pola vremena trose na sopstveno razvijanje umjesto na vjecito glumljenje zrtve i krivljenja FKCZ za njihove neuspijehe, liga bi bila znatno kvalitetnija. Ti ili ne živiš u Srbiji ili si zarad slepe navijačke pripadnosti zario glavu u pesak i nije te briga šta se dešava u srpskom fudbalu dok god je Zvezda najača.
Petkovic Miroslav97 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 hours ago, berti said: Koliko god neko bio veliki zvezdaš, sve ce to u očima velikog broja navijača biti dzabe ako je taj neko ćaci. I plus se to vrlo teško podnosi. To sto su Drčela i jebeni Terza ćaci je jbg, ali kada legende kao što su Piksi, Deki i ko zna ko još uđu u tu priču, e to baš boli. I sada ti napadi sa severa za svakog ko kaze nesto loše za Dekija... A Vida? Što se ne zazuzeše za njega? Pa jer nije ćaci. Neka dođe Nemanja Vidić na bilo koju Zvezdinu utakmicu, nema tog Zvezdaša koji mu se ne bi poklonio. I Piksi je ćaci, pa im nikad nije bio volji.
berti Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 43 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Neka dođe Nemanja Vidić na bilo koju Zvezdinu utakmicu, nema tog Zvezdaša koji mu se ne bi poklonio. I Piksi je ćaci, pa im nikad nije bio volji. Generalštab se ne bi složio sa tobom.
Petkovic Miroslav97 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, berti said: Generalštab se ne bi složio sa tobom. Mislim da grešiš. Nemanja Vidić se nikad nije potkačio sa “Delijama”, niti je ikad rekao nešto loše o Zvezdi. Možda ne bi bilo pokrenuto skandiranje sa “šipke”, ali sam ubeđen da i kad bi hteli ne bi mogli da zaustave stadion da mu skandira jer čovek nema mrlju , pa da se uhvate za to nešto.
Milko Miller Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Produženje Pruceva mi ima logike. Nema ogromnu platu pa bi glupo bilo da ga pustimo bez obeštećenja. Onda bi ostali samo Glazer i Radonjić sa ugovorom do kraja sezone. Glazera ćemo verovatno već pustiti za neku sicu ove zime, a Radonja je posebna tema. Ne samo sa sportske a pogotovo nesportske strane, ali valjda ima i neke opcije u ugovoru. Ne znam da li opciju ima klub ili igrač. Edited 15 hours ago by Milko Miller
Polivalentni Stevica Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Mislim da grešiš. Nemanja Vidić se nikad nije potkačio sa “Delijama”, niti je ikad rekao nešto loše o Zvezdi. Možda ne bi bilo pokrenuto skandiranje sa “šipke”, ali sam ubeđen da i kad bi hteli ne bi mogli da zaustave stadion da mu skandira jer čovek nema mrlju , pa da se uhvate za to nešto. Vidić se nije zakačio sa Delijama,ali oni jesu sa njim. Zato što nije ćaci,ima svoj stav i ne libi se da kaže kakve su stvari generalno u domaćem fudbalu. Nema više ko da skandira Nemanji,da je normalna država,bio bi na čelu ili Zvezde ili saveza. 1
Bobby Shurda Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Prucevu je Stanković poslao brata na pozajmicu kada je bio trener Spartaka pa ga sada vraćaju da pošalje i njega da ima 2/2.
L' Imperatore Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledajuči highlightse ovog momka iz OFK, kandidat za tehnički najlošijeg igrača kojeg je Ajaxova škola izbacila. Dobar primer ovaj gol koji je dao ovde. Prijem katastrofa. Šut nedaj Bože nikome. Ali otkotrlja se nekako gol. Mada iskreno, slične kritike sam imao i za Ndiaye-a, kada je dolazio. Pa se na kraju ispostavilo da je bio koristan u mnogim drugim fazama igre. A čini su po tom pitanj dosta slični. I ovaj je odličan u skoku. Ume da zdrži loptu kada želiš da preskočiš sredinu i pomeriš težište na protivničku polovinu. Dosta je i brz obzirom na to koliko je snažan... Tako da za neki sistem koji treba 9ku sa tim stvarima, može da posluži. Ali takodje treba se spremiti i na to da če u završnici da ponekad da promaši fudbal sa 6 metara, kao Omega u svoje dane (samo pred protivničkim golom, ne pred svojim)
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naime, Radnik je po informacijama sa juga Srbije odbio ponudu tešku 2.500.000 evra za Daglasa Ovusua. Navodno, egipatski gigant Al Ahli želeo je napadača iz Gane u svojim redovima, ali je odgovor iz Surdulice bio „ne“. Ne žure čelnici Radnika jer smatraju da mogu da zarade više na svom krilnom napadaču. Na stolu imaju još nekoliko ponuda. Takođe, pitanje je i koliko bi sam Daglas Ovusu, koji je dobio srpske papire, bio raspoložen da se iz Evrope preseli u Afriku. U Surdulici veruju da će prodajom Daglasa Ovusua da obore rekord. Za sada ga drži Igor Zlatanović kog je Radnik prodao u Majroku za 1.300.000 evra. Podsetimo, brzonogo krilo iz Gane prati i Crvena zvezda.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Naime, Radnik je po informacijama sa juga Srbije odbio ponudu tešku 2.500.000 evra za Daglasa Ovusua. Navodno, egipatski gigant Al Ahli želeo je napadača iz Gane u svojim redovima, ali je odgovor iz Surdulice bio „ne“. Ne žure čelnici Radnika jer smatraju da mogu da zarade više na svom krilnom napadaču. Na stolu imaju još nekoliko ponuda. Takođe, pitanje je i koliko bi sam Daglas Ovusu, koji je dobio srpske papire, bio raspoložen da se iz Evrope preseli u Afriku. U Surdulici veruju da će prodajom Daglasa Ovusua da obore rekord. Za sada ga drži Igor Zlatanović kog je Radnik prodao u Majroku za 1.300.000 evra. Podsetimo, brzonogo krilo iz Gane prati i Crvena zvezda. Jeste da je dečko u Radniku, ali ima tu opasnog potencijala, mogu uzeti 3-3,5m verujem.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vraćen Lazar Jovanović iz Štutgarta na pozajmicu. Enem takođe na pozajmici, do kraja sezone, pa će biti otkupljen od Ofke (lol) ako zadovolji. Bezera, Ovusu i Eraković nisu opcije, o Prucevu se razmišlja i odluku će doneti Stanković. 1
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, fradler said: Vraćen Lazar Jovanović iz Štutgarta na pozajmicu. Enem takođe na pozajmici, do kraja sezone, pa će biti otkupljen od Ofke (lol) ako zadovolji. Bezera, Ovusu i Eraković nisu opcije, o Prucevu se razmišlja i odluku će doneti Stanković. Ko nas je kleo, nije dangubio
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Naime, Radnik je po informacijama sa juga Srbije odbio ponudu tešku 2.500.000 evra za Daglasa Ovusua. Navodno, egipatski gigant Al Ahli želeo je napadača iz Gane u svojim redovima, ali je odgovor iz Surdulice bio „ne“. Ne žure čelnici Radnika jer smatraju da mogu da zarade više na svom krilnom napadaču. Na stolu imaju još nekoliko ponuda. Takođe, pitanje je i koliko bi sam Daglas Ovusu, koji je dobio srpske papire, bio raspoložen da se iz Evrope preseli u Afriku. U Surdulici veruju da će prodajom Daglasa Ovusua da obore rekord. Za sada ga drži Igor Zlatanović kog je Radnik prodao u Majroku za 1.300.000 evra. Podsetimo, brzonogo krilo iz Gane prati i Crvena zvezda. Za Owusua ima jako malo video materiala, ali po onome što ima, to je tek igrač koji če Zvezdi teško moći da pomogne u evropi. A razlog je sličan onome zbog kojeg Milson igra loše. A to je što nema neke probojnosti, koju krilni igrač na tom nivou treba da ima. Ne može brzinom da stavi u problem protivničkog beka. Bez lopte u nogama ne predstavlja neku opsanost. Kad je u posedu, 100 dodira, vrtenje oko svoje osi, itd itd. Nekada to ispadne lepo, ali za LŠ nivo, to ne prolazi. To vrtenje i konstantno zalamanje u sredinu u nameštanje na levu nogu je previše providno. Jedino ako je zamišljen za neku drugu ulogu. Ali kao čisti krilni napadač, ovo je tanko. Lošija verzija Milsona, po meni. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago “sportske net” Crvena zvezda dogovorila je povratak Lazara Jovanovića (19) na pozajmicu iz nemačkog Štutgarta, prenosi Mocart Sport. Kako navodi isti izvor, Crvena zvezda je, pored same pozajmice, obezbedila i povoljnije procente od narednog transfera igrača, pa bi umesto dosadašnjih 10 odsto imala pravo na 20 odsto od buduće prodaje. Devetnaestogodišnji krilni fudbaler trebalo bi da predstavlja značajno pojačanje za ekipu Dejana Stankovića u prolećnom delu sezone, u kojem "crveno-bele" očekuju obaveze na svim frontovima. Jovanović je u Štutgart prešao prošlog leta za obeštećenje od 5.000.000 evra. Iako je ostavio dobar utisak tokom priprema, nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu u jakoj konkurenciji, dodatno pojačanoj dolascima Bonanija i El Kanusa u završnici prelaznog roka. U dosadašnjem toku sezone zabeležio je šest nastupa i ukupno 124 minuta na terenu. Zvezda je tokom jeseni imala sve manju konkurenciju na krilnim pozicijama, pa su kadrovske promene na ovim mestima postavljene kao prioritet od strane uprave kluba.
Ikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovi naši gledaju postere timova iz prethodnih sezona i tako dovode igrače i trenere.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo još jedne lepe vesti. "Dejan Stanković ozbiljno računa na Vladimira Lučića, sjajni dribler će dobiti minute i šansu da se nametne."
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A jebote bas lepe vesti. Stankec ce imati skime da radi. Uzdamo se u kombinacije.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ahahah, konaktirali su i Dragovića. Još Kanga i spremni smo da protutnjimo kroz LE.
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uz dolazak Enema i Jovanovića i da se vidi da li će ostati Lučić ili Prucev za rotaciju, verujem da će prodati Bruna i Glazera i da je to to. Stoper i levo krilo će samo dolaziti ako stiže ponuda za nekog stopera i Milsona. U suprotnom će biti da je Deki oduševljen Ucenom i Milsonom i da ozbiljna računa na njih.
No name Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Kakvi mentoli jašu ovaj klub. Pojacanja iz OFK Bgd ( ovde su pregovori bili mukotrpni izmedju konstadina i zvezdana), povratnik i igrac za pripreme Prucev koga je Celje i Rijera otpustili, ali mi mu dajemo po 1000 puta šansu da nam po 1000 puta pokaze da nema pojma. Tu je Vlada Lučic vihorni dribler koji zalama i zalama gde je pitanje samo kad ce sam sebi slomiti nogu. Tu je i povratnik iz Studgarta koji se nije izborio za mesto, a mi smo rame za plakanje. E to su naša pojacanja. Verujem da Stanković klima glavom i aminuje jer je za to i doveden a ne da on razmišlja. Sve u svemu bednici, lopovi, secikese, vode ovoj klub.
Recommended Posts