diego Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Sokmeniki said: Veljko Milosavljevic 15 miliona € Andrija Maksimovic 14 miliona € Lazar Jovanovic 5 miliona € Andrej Djuric 1.5 milion € Luka Ilic 2 miliona € Nasser Djiga 12 miliona € Ognjen Mimovic 6.7 milion € Hwang 7 miliona € Bukari 7 miliona € Mijatovic 8 miliona € Nedeljkovic 7.6 miliona € Azarovi 3 miliona € Ovo su sve transferi u zadnjih par godina. Koji ovde nije opravdan transfer? Osim mozda Nedeljkovica svaki ima smisla i ozbiljno smo zaradili na tim prodajama. Babicka likes this.
The_Big_S Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 hours ago, Don Dusko said: Kod nas nisu toliko problem treneri vec uprava kluba koja se mesa i prodaje igrace u sred sezone. Tu nijedan ozbiljan trener zeljan uspeha nece da radi. I zato uprava dovela onog ko hoce i ko nema gde. Deki izabrao.... "Holanđanin iz OFK Beograda prvo Dekijevo pojačanje..." 😂😂
Milko Miller Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sigurno nisu bili jednostavni pregovori, ipak su i Bodo Glimt i Ludogorec hteli igrača. Svaka cast upravi! 1
mare80 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Produžavamo ugovor sa Prucevom ... da bi ga posle par utakmica opet poslali na neku pozajmicu ....😄
Perkos2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 hours ago, Sokmeniki said: Mislis da je zbog FKCZ liga kriminalna? Da smo mi glavni razlog zbog toga? Ja koliko se sjecam prije par godina su se svi klubovi dogovorili da se liga smanji na 12 klubova, a glavni inicijatori toga su bili FK Crvena zvezda i FK Partizan. Zna se ko je to stopirao. A druga stvar. Da ostali timovi pola vremena trose na sopstveno razvijanje umjesto na vjecito glumljenje zrtve i krivljenja FKCZ za njihove neuspijehe, liga bi bila znatno kvalitetnija. Ti ili ne živiš u Srbiji ili si zarad slepe navijačke pripadnosti zario glavu u pesak i nije te briga šta se dešava u srpskom fudbalu dok god je Zvezda najača.
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, berti said: Koliko god neko bio veliki zvezdaš, sve ce to u očima velikog broja navijača biti dzabe ako je taj neko ćaci. I plus se to vrlo teško podnosi. To sto su Drčela i jebeni Terza ćaci je jbg, ali kada legende kao što su Piksi, Deki i ko zna ko još uđu u tu priču, e to baš boli. I sada ti napadi sa severa za svakog ko kaze nesto loše za Dekija... A Vida? Što se ne zazuzeše za njega? Pa jer nije ćaci. Neka dođe Nemanja Vidić na bilo koju Zvezdinu utakmicu, nema tog Zvezdaša koji mu se ne bi poklonio. I Piksi je ćaci, pa im nikad nije bio volji.
berti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 43 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Neka dođe Nemanja Vidić na bilo koju Zvezdinu utakmicu, nema tog Zvezdaša koji mu se ne bi poklonio. I Piksi je ćaci, pa im nikad nije bio volji. Generalštab se ne bi složio sa tobom.
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, berti said: Generalštab se ne bi složio sa tobom. Mislim da grešiš. Nemanja Vidić se nikad nije potkačio sa “Delijama”, niti je ikad rekao nešto loše o Zvezdi. Možda ne bi bilo pokrenuto skandiranje sa “šipke”, ali sam ubeđen da i kad bi hteli ne bi mogli da zaustave stadion da mu skandira jer čovek nema mrlju , pa da se uhvate za to nešto.
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Produženje Pruceva mi ima logike. Nema ogromnu platu pa bi glupo bilo da ga pustimo bez obeštećenja. Onda bi ostali samo Glazer i Radonjić sa ugovorom do kraja sezone. Glazera ćemo verovatno već pustiti za neku sicu ove zime, a Radonja je posebna tema. Ne samo sa sportske a pogotovo nesportske strane, ali valjda ima i neke opcije u ugovoru. Ne znam da li opciju ima klub ili igrač. Edited 4 hours ago by Milko Miller
Polivalentni Stevica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Mislim da grešiš. Nemanja Vidić se nikad nije potkačio sa “Delijama”, niti je ikad rekao nešto loše o Zvezdi. Možda ne bi bilo pokrenuto skandiranje sa “šipke”, ali sam ubeđen da i kad bi hteli ne bi mogli da zaustave stadion da mu skandira jer čovek nema mrlju , pa da se uhvate za to nešto. Vidić se nije zakačio sa Delijama,ali oni jesu sa njim. Zato što nije ćaci,ima svoj stav i ne libi se da kaže kakve su stvari generalno u domaćem fudbalu. Nema više ko da skandira Nemanji,da je normalna država,bio bi na čelu ili Zvezde ili saveza.
Bobby Shurda Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prucevu je Stanković poslao brata na pozajmicu kada je bio trener Spartaka pa ga sada vraćaju da pošalje i njega da ima 2/2.
Recommended Posts