Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 03:38 PM Posted yesterday at 03:38 PM 39 minutes ago, Markoss said: Tacno je i to za sedam pojacanja, i za Stankovica. Bice promocija odmah posle Mladosti, vrv nedelja. Šta sve tražimo od pojačanja? Koje pozicije? Ko su potencijalna imena? Priča se Eraković da je blizu. Tražimo li možda Viktora Đukanovića?
Summerfunk Posted yesterday at 05:07 PM Posted yesterday at 05:07 PM (edited) 2 hours ago, Markoss said: Tacno je i to za sedam pojacanja, i za Stankovica. Bice promocija odmah posle Mladosti, vrv nedelja. Čeka nas ova slika, već vidim. Samo Deki sa bradom i u Zvezdinom prsluku sa opisom "Zvezdaši, ne brini ništa! I mirno spavajte, tu je Deki!" Edited yesterday at 05:08 PM by Summerfunk
Polivalentni Stevica Posted yesterday at 05:56 PM Posted yesterday at 05:56 PM (edited) Klasičan potez krimi uprave. Katastrofalan. Živo me zanima sa kojim igračem će Stankela zakrviti,to mu je zaštitni znak. Edited yesterday at 05:56 PM by Polivalentni Stevica
misapet Posted yesterday at 06:09 PM Posted yesterday at 06:09 PM 23 hours ago, Tex_Willer said: Owusu je vrh potencijal, dečku fali snage, ali fudbalski sve ima, on je iznad Babike i Radonjica debelo. Osei iz Spartaka je igrač o kome vredi razmisliti...
Tex_Willer Posted yesterday at 06:18 PM Posted yesterday at 06:18 PM 8 minutes ago, misapet said: Osei iz Spartaka je igrač o kome vredi razmisliti... Ima on godina već, Owusu je ipak vrlo mlad, iz Spartaka Tomovic je odličan, u jednoj lošoj ekipi igra a ubedljivo najviše šansi stvara u ligi, iznad Vukotica i Ivanica.
Knipex Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Od jedva čekam neku vest o Zvezdi, pratim prelazni rok i komentarišem sa prijateljima, gledam svaku utakmicu, pa čak i pripremne, idem redovno na Marakanu i imam nekoliko sezonskih za sebe i familiju, do gledam sa pola oka utakmice u ligi evrope i ipak se obradujem svakom golu iako me često uhvati letargija i nezainteresovanost jer su ubili strast u meni. Često zaboravim na utakmice u super ligi pa me iznenadi flashscore ili slučajno prebacim kanal. Trenutno sam u hibernaciji, dok ne prođe vreme suša, ološa i pošasti, a proći će i ovo moja Zvezdo 4 2
Diogen Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Po transfermarktu smo u sezoni 2025/26 do sada samo od prodaje igrača prihodovali 47,5 mil €. I na polusezoni mi završimo iza komšijskog vrtića na tabeli, i sa genijalnim planom da nastavljamo na proleće sa novim trenerom i 70% izmenjenim timom. Pa, bravo legende! 👏 Iskreno o Miloju nemam puno lepih reči, hvala za sve, zlatni sat i plaketa i da se ne ljubimo… Čovek je po trenerskom znanju i struci metuzalem i definicija batadjoriste, nemi poslušnik i savršeni saradnik terzinja i njegove klike, i samo je zbog spleta okolnosti i mnogo fortune jedino na klupi CZ mogao da uživo vidi Ligu šampiona. Ni pre ni posle nikada nije mogao ni da prismrdi takvim takmičenjima što dovoljno govori o njemu i njegovom kredbilitetu. Ali to je njegov problem, naš je taj što smo zbog njega mi danas tu gde jesmo što se rostera tiče, jer je prećutni saradnik klupske politike i saglasan sa rasprodajama i preprodajama svih vrsta. Čovek se pita za sastav ekipe koliko i ja, a da i ne pominjem što zna da pronadje igrača ispod radara, vrhunac su mu insistiranja na reciklaži isluženih vojnika kluba i na Dalsiu a to svi znamo kako se završilo. I ako ode, ostavlja za sobom mogo gori sastav nego prošli put, u kom su glavne vedete u 2025. godini Katai i Ivanić, i izraubovani Arnautović koji je po ponašanju preuzeo ulogu timskog gardiste čiie je prisustvo takodje uvek krasilo Milojeve ekipe. Ono što mene mnogo više razočarava je Marin i njegov “rad”, jer se čini da kako vreme prolazi on je sve inertniji i dovode se sve gori igrači. Moram sa priznam da ne pratim aktivno domaću ligu ali ako smo mi spali da nas spašavaju Bezzera i Enem, i uopšte da mi sa našim aspiracijama igranja evropskih takmičenja sad tražimo pojačanja u OFK-i ili Napretku, onda se plašim da smo na strmoj nizbrdici našeg evropskog puta u poslednje vreme i da ćemo sami sebe resetovati na pre-2017 godinu jako brzo. A Milosavljevića, Maksimovića, Mimovića i Stamenića je sve manje i manje… 2
Мџе Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, Diogen said: Čovek je po trenerskom znanju i struci metuzalem i definicija batadjoriste, Ovo nije istina pa da se još hiljadu puta napiše ne može da bude tačno. Opšte prihvaćeno a zasniva se bukvalno ni na čemu. Ništa lično ali većinu ljudi koji ovo piše da pitaš šta je Rest Defence ne bi znali ali znaju da je Miloje drugi Milovan Djorić. Nije ni Dejan Stanković loš ili nazadni trener ali nijedan ni drugi nisu za Crvenu Zvezdu u 2026. godini. Edited 7 hours ago by Мџе
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Stanković je ispadao u kvalifikacijama ali je igrao dobro u grupnoj fazi EL i mečevima na ispadanje. Protiv Milana smo odigrali dobar dvomeč i časno ispali. Isto tako protiv Rendžersa nijesmo zaslužili da izgubimo 3:0. Kataiu su poništena dva gola, promašio je penal. Ohi šansa 1 na 1, Kanga pogađa prečku, itd. Moglo je lagano da bude 3:3 te noći. Edited 7 hours ago by Shunsuke Nakamura
Markoss Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Meni Stankovic deluje kao gori trener danas nego pre par godina. Ono sto sam gledao Spartak je bilo bas lose. 2
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Diogen said: Iskreno o Miloju nemam puno lepih reči, hvala za sve, zlatni sat i plaketa i da se ne ljubimo… Zašto bi to radio kad će se opet vratiti u klub da ispegla ono što Deki ostavi iza sebe kad dobije otkaz? 😄 Nije Miloje hteo da ode iako je podneo "neopozivu" ostavku. Neće on da se rastane sa Terzićem na loš način jer zna da će kad tad opet da se vrati. On je TAJ kojeg zoveš da ti ispegla stvari kad zagusti. Nikakva plaketa, satovi i slično. Vraća se Miloje tamo 2027. umesto Deje, a možda i ranije ako ovaj manijak ne uđe ni u LE.
Recommended Posts