Урош19 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bravo Duarte, valjda je ovo znak njegovog povratka u formu jer bez brzih krila imamo slabe vajde od Arnauta 1
Mr.Consular Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Čim su ovi zveknuli stativu, znao sam da ga dajemo.. Daj da se dobije ovo
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Daj sad Kataija da dobijemo na brzini i probojnosti. 1 1
Molina23 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Zaslužio je Bruno, a bogami i Seol ❤️ Može ovde se ubaci još jedan i zatvori meč. Rade Klasa, fočanski Le Talek. Edited 22 hours ago by Molina23 2
Kooineeperk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Miloje opet zatvara utakmicu od 60og minuta koju jos nije dobio? Ili smo bas crkli sa 10 na terenu? Ili oba. 1
Diogen Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago I opet sednem da ispratim malo i vidim da se ceo svet menja osim naše bedne igre. Zašto je Rodrigao sklonjen iz lrvog tima, ima daleko bolji CV i iskustvo od ovog mučenog Učene? Jeste slabiji malo sa fizikalijama ali šta one vrede Učeni kad ne ume. Miloje i njegove bravure… Čovek ukinuo poziciju krilnog napadača, svako krilo je kod njega skrajnuto, da bi mu vezni i lažne devetke popunjavali roster na boku. Ne razumem… Šta god da bude ove sezone, ogadio mi je fudbal i totalno ubio interesovanje da pratim ovu dekadenciju. A što je najgore, neće on nigde u skorije vreme, šta god da se desi. Mi se sa vrtićem od prvog tima komšija krljamo za prvo mesto u ovajvoj ligi, čovek ima tim od 50 ili 80 miliona, zar je uopšte bitno… Tuga. Jedino što bednije čak i od nas izgleda je ova mučena Steaua. Još jedan fore da imaju nije im sigurna pobeda. Cripple fight nekadašnjih evropskih velikana… 😐
TB Told Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Miloje opet zatvara utakmicu od 60og minuta koju jos nije dobio? Ili smo bas crkli sa 10 na terenu? Ili oba. Oba. S tim što se grčevito branimo, ne možemo da iznesemo loptu, igramo bez krila i uopšte brzih igrača, a Miloje misli da je rešenje da pojačamo odbranu, bez pokušaja da se uvede neki igrač koji može da ubrza igru.
crni96 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Slazem se da je Steaua kanta opasna, skoro nismo igrali sa gorim timom
TB Told Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Inače nije ni problem odbrana sama po sebi, već što ne znamo šta ćemo sa loptom kad je u našem posedu na 30 metara od našeg gola, jer nema ko da potrči u napad.
crni96 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bukvalno znam da ovakve stvari mašamo, realizacija nam je tragedija kako oratim fudbal
Borky Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago U svojih 30 i kusur godina nisam vidio gore igrace 1 na 1 od Ivanica i Rasvorda. 4
Knipex Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Mirko "Zicer" Ivanić, koliko ih je samo promašio kroz karijeru 1
Мџе Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Mudaški potez Vladana da zadrži Krunića posle crvenog. Dosta pomaže u presignu i 1na1 odbrani iako se loše postavlja u liniji. 5
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da je na mestu Mirka nemirka bio Katai, on bi dao gol P.s Surdulici
Zadnji vezni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Мџе said: Mudaški potez Vladana da zadrži Krunića posle crvenog. Dosta pomaže u presignu i 1na1 odbrani iako se loše postavlja u liniji. Jeste vala. Miloje je i stvorio reputaciju na mudima i mudaškom fudbalu.
Teleći sač Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Knipex said: Mirko "Zicer" Ivanić, koliko ih je samo promašio kroz karijeru Ovaj kao njega da je opisao.
crni96 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jest da 50+ min igramo s igračem manje al mi i dalje ne jasno da smo ovako fizički tanki. Arnaut jedva diše.
Recommended Posts