JPM Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Milko Miller said: Imali smo stativu Ucene, zicer Arnautovica na pocetku utakmice, gol iz ofsajda, imali veci xG od Lila. Tako da mi nije jasno sta tacno hoces da kazes. Kako ti nije jasno, prilično sam jasno napisao. Bedna igra, bedna utakmica, bunkerica na svom terenu, i konačno mu je to upalilo. Možeš da se ne slažeš ali baš sam jasno napisao šta sam mislio.
Guru Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ovaj put smo ipak igrali protiv ekipe iz lige petice, sa znatno kvalitetnijim i tri puta skupljim rosterom od našeg, plus smo bili u ozbiljnoj krizi... Tako da je u ovom trenutku ubedljivo najvažnije da smo pobedili kako bilo, s tim što u drugom poluvremenu ni igra nije bila toliko loša i svakako nismo nadigrani. 8
harmonajzer Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nisam neki stručnjak, pogotovo za ovaj savremeni fudbal, ali kapiram da danas bez brzine, kondicije i trčanja nema ništa. Shodno tome, jedan lelemud koji je ujedno i majstor je najviše što jedan tim koji želi da igra moderan fudbal može da istrpi. I tu vidim Arnautovića u prvih jedanaest, Ivanića i Radonjića na klupi, a Katai mi ne bi ni ulazio u evropskim mečevima. Pravo pitanje je koga umesto njih. Duarte, Kostov, Milson...to su alternative. Nama su za ozbiljan fudbal potrebna ozbiljna pojačanja u svim linijama tima. 1
dzoneee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 9 hours ago, JPM said: Pobedio tako što sviran penal koji je valjda u napadu ludila napravio golman i nakon što ga Mateus 3 puta spasio. U utakmici tokom koje sam se bukvalno dva puta udremao. U prevodu, napokon je dočekao svoju čekalicu. Е сад јебига 😁 Нисам гледао текму, био сам на послу,друга смена. Не знам како су они играли, како ви, ко се трудио а ко ладио јаја, али чињеница да је успео да победи јачег противника од себе. Ова такмичења су таква да до плејофа и испадања, свакој екипи се намести по неки поклон, питање је само ко ће да га искористи. Милојевић је овог пута успео. Против Порта није, овог пута јесте и честитке на томе. Ви ћете можда "кикснути" против Штурма тамо, или Стеауе кући, све долази у обзир, али овог пута је узео три бода и с обзиром да је таква ситуација каква је са њим јбг човек се мало окуражио и избацио негативну енергију из себе која је сигурно скупљана у њему, а није смео да зуцне док не направи резултат. Ово јесте резултат. Е сада ви да играте са макар првих 10 француских екипа, надигравате се са њима и још и добијете... то је далеко и мнооооого озбиљнији рад, воља и знање треба да поседује ваш клуб да би то постала нека рутина. Наравно све на то и јаче финансије... које реално могу да дођу као последица овог горе побројаног, али опет ваља и то да се напомене. Милоје је лош тренер и не требаш бити неки махер да то видиш. Човек је најурен из сваког клуба који је тренирао на страни, а у Звезди може да ради јер је подобан за систем који се у Србији, наравно и у Звезди користи. Али чињеница је да је и ваша управа лоша и криминалистичка и да му није помогла. Ви играте колико година ЛШ/ЛЕ заредом? Сваке сезоне нек сте доводили по једно појачање вредно а да је остало и направили тим од тога. То је већ нешто. 2025. уместо да имате у тиму заједно Ђигу, Хванга, Ераковића, Максимовића, Букарија, Шерифа, па онда њима да додаш још ове неке из ове сезоне попут Костова и ето нпр. Арнаутовића.. е то је већ неки план. Разумем ја и продаје и све али ако хоћеш са овима да се такмичиш мораш да оставиш најбоље и уиграваш и спремаш их их сезоне у сезону да расту заједно и напредују. Али реално за то стање није крив Милојевић. Милојевић може да буде крив што није карактер и што не отера Терзића и компанију у три лепе, каже ово није озбиљан рад и оде. За то јесте крив, али знате и сами каква је ситуација код нас са тим спортистима, нарочито фудбалерима. То је исто ко да очекујеш сада од репрезентативаца да изађу и кажу ма ово све је срање не зовите нас више.. и то да ураде једно 10 њих... ал знате да не иде то тако код нас. Него ће пре да дођу, одиграју преко курца, отаљају то и врате се где год у својим клубовима. Е то је слично и за Милојевића. Нема такав је систем и то ће све бити тако док не постанемо уређенија средина. Није да браним сада Милојевића, стварно ме боли уво, ја сам генерално о Звезди написао мишљење и стојим при томе, али реално за неке ствари није човек крив. А те ствари би биле ту и са Милојевићем и без. Једино што ето да их отера својевољно испао би више човек, али за неке, и да се не лажемо за већину у нашем фудбалу, то је већ мало теже. Edited 6 hours ago by dzoneee
Recommended Posts