Milko Miller Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 26 minutes ago, suptil said: Izvor? Sportklub pise da je Riera spreman da preuzme i pre Decembra. 1
СтелаРоса Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Koja konferencija Milojevica, sta naprica covek. Do pre par dana je preuzimao odgovornost za sve lose, a sad nabraja milion opravdanja. Napusava novinare koji inace ne smeju nista da napisu bez odobrenja Terzica, kao da su izmislili pricu o Rieiri, a ne dobili direktnu informaciju iz kluba. A i da jeste izmisljeno kao da je to nesto nevidjeno u svetu sporta i novinarstva, bukvalno se svi sportisti sa tim suocavaju, ako si profesionalac nece te doticati. Niko ti drugi nije kriv sto ti Terzic rasprodaje sve sto valja i dovodi polovnjake, da imas hrabrosti pricao bi o tome, a ne bi vodio bitke sa izmisljenim neprijateljima. Veliko razocarenje je Milojevic. 17 1
Summerfunk Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 40 minutes ago, suptil said: Izvor? Video sam na SK nešto + sam pročitao sa strane da bi uveliko mogao ove/početkom sl. nedelje da bude na klupi FKCZ. Zato i pitam je l ovde zna neko nešto više o tome jer je bilo priče da će tek na leto da preuzme klub, pa će ipak u decembru, pa sad pišu da će ovih dana...
phen33 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ne znam iskreno sta je ocekivao Milojevic nakon izjave da zeli da bude selektor i da ima ambicije da preuzme reprezentaciju. Takva izjava nije korektna prema klubu koji trenutno vodi, mogao je da izbjegne odgovor. Mislim da je sa tom izjavom poremetio i ekipu koji su ostali u nekom raskoraku cekajuci ko ce ga naslijediti. Sam sebi je stvorio neprijatelje, one koji jedva cekaju da se nesto lose desi u Zvezdi da mogu da pisu svasta, a kad ide dobro opet Milojevic nije adekvatno odjeven da zadovolji njihove modne ukuse. Sam pao - sam se ubio 1
Bejn Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 18 minutes ago, Milko Miller said: Sportklub pise da je Riera spreman da preuzme i pre Decembra. Pakuj odma.
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dobro je Miloje.Nedaj boze da kiksnes sledecu.... 1 1
СтелаРоса Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 15 minutes ago, dzoneee said: Па победио па сад може да се курчи мало 😂 Pa bar da se kurci kao covek, a ne da izmesa patetiku, bes, frustraciju i napravi jedan buckuris od izjave koji ni on sam ne razume na kraju. Bilo koji profesionalniji novinar bi ga sa jednim pitanjem pokopao i demantovao. I ti novinari su takvi beskicmenjaci da ja nemam reci, bukvalno i njima na dusu ide jedan deo od svega loseg sto se desava u nasem fudbalu.
dunaj95 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Milojević je jednostavno takav i tjt... Često se zapetlja u sopstvenim mislima, pa to sve izgleda, tako kako izgleda... Međutim, niko mu ne može osporit emociju.. pa iz svega toga meni je razumljivo njegovo "kurčenje"...a ja bi to nazvao ljutnjom... Bori se sa vjetrenjačama, izmišlja protivnike? Jbg a zar svi to nekada ne radimo? Kada se sve sabere i oduzme Milojević je Zvezdi dao MNOGO!!! I zato zasljužuje poštovanje... Bilo je i loših stvari...al' mislim da kada bi se na vagu stavilo...te loše bi bile lansirane u nebesa, koliko bi dobre zakucale... Na kraju krajeva, još jedna velika evropska pobjeda sa njim na klupi... Da treba bolji TRENER, treba...da Milojević zasljužuje RESPECT, zasljužuje... Prvi ja znam pretjerati...al' jbg...naši su kakvi su god...od Magika,Miće, Radonje,Miloja... Nekada jbu živce, al' isti ti momci su nas bezbroj puta obradovali... Edited 18 hours ago by dunaj95 10
dzoneee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, СтелаРоса said: Bilo koji profesionalniji novinar bi ga sa jednim pitanjem pokopao i demantovao. Немамо ми ово, а тек професионалног 🤣
СтелаРоса Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, dunaj95 said: Milojević je jednostavno takav i tjt... Često se zapetlja u sopstvenim mislima, pa to sve izgleda, tako kako izgleda... Međutim, niko mu ne može osporit emociju.. pa iz svega toga meni je razumljivo njegovo "kurčenje"...a ja bi to nazvao ljutnjom... Bori se sa vjetrenjačama, izmišlja protivnike? Jbg a zar svi to nekada ne radimo? Kada se sve sabere i oduzme Milojević je Zvezdi dao MNOGO!!! I zato zasljužuje poštovanje... Bilo je i loših stvari...al' mislim da kada bi se na vagu stavilo...te loše bi bile lansirane u nebesa, koliko bi dobre zakucale... Na kraju krajeva, još jedna velika evropska pobjeda sa njim na klupi... Da treba bolji TRENER, treba...da Milojević zasljužuje RESPECT, zasljužuje... Prvi ja znam pretjerati...al' jbg...naši su kakvi su god...od Magika,Miće, Radonje,Miloja... Nekada jbu živce, al' isti ti momci su nas bezbroj puta obradovali... Bas zbog svega toga sto si naveo bi Milojevic morao da ima jaci status u klubu i da na konferencije izlazi zaista u kurcevitom stavu, a ne kao da ce se u svakom momentu rasplakati. Mislim, sad je kasno za to, ali pre dve godine kada se vracao u klub je morao da postavi jasne granice, a ne da dopusti da bude jos jedan u nizu trenera koje ce Terzic istrositi. Na konferencijama je vise puta pricao o tome kako sa jednim timom igramo pripreme, sa drugim kvalifikacije, a sa trecim grupnu fazu, pa ko je kriv za to? Novinari? Razmazeni navijaci? Ne zelim da budemo kao komsije u slucaju Zoca i da mi na nase trenere gledamo kao na bezgresne Bogove, ali ne bi bilo lose imati jedno takvo ime koje ce se izdici iz citavog ovog politicarsko-sportskog mulja i cija ledja uprava nece koristiti da se sakrije iza njih. Milojevic je, zbog tih stvari koje si i sam nabrojao, mogao da krene tim putem, ali je odlucio da bude igracka u ruci mafijasa i uopste mi ga nije zao zbog toga. Za sve rezultate mu hvala, ali od proslosti se nikada nije i nikada se nece ziveti, a primera toga je u svetu sporta mnogo. Sto se tice jucerasnje utakmice ponovo smo igrali dosadan fudbal, ali ovaj put sa drugacijim ishodom. Konacno smo izgledali malo stabilnije, mada me Lil uopste nije odusevio, ali mi do kraja ovog prvog dela LE imamo, na papiru, slabije rivale od Lila tako da su sanse da docekamo prolece u takmicenju sasvim realne. Arnautovic je klasa iznad svih i u ovim godinama. Steta je sto nije na fizickom maksimumu i sto ga nisu docekale prajm verzije Ivanica i Kataija u klubu. U tom slucaju bi imali paklen ofanzivni deo tima, ali sta je tu. Mislim da Handela ne treba muciti sa pozicijom nego ga staviti da igra tamo gde je navikao, a recimo Elsniku je vreme za klupu. Kostov u 11. Steta sto nemamo bar jedno upotrebljivo krilo. 1
Мџе Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 32 minutes ago, СтелаРоса said: Mislim da Handela ne treba muciti sa pozicijom nego ga staviti da igra tamo gde je navikao, a recimo Elsniku je vreme za klupu. Šta se muči igra na poziciji malo ofanzivnije od njegove jer mu je defanziva inače očajna. Sa druge strane, Elšnik ne igrao i levog beka i šesticu. Na osnovu poslednje tri utakmice u SLS, po kojoj je Elšnik zaslužio da bude na klupi a Handel nije? 2
Amigo21 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ruzna utakmica, bitna i lepa pobeda. Terza izasao iz misije rupe i dao intervju, nije ga bilo prethodnih mesec dana da se oglasi. Miloje kojem je propao transfer u FSS vidno nervozan, izgubio je sve konce sto se tice ponasanja. Ja licno cu pamtiti utakmicu po reakciji Arnautovica kada je sudija svirao kraj meca... 11
СтелаРоса Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 24 minutes ago, Мџе said: Šta se muči igra na poziciji malo ofanzivnije od njegove jer mu je defanziva inače očajna. Sa druge strane, Elšnik ne igrao i levog beka i šesticu. Na osnovu poslednje tri utakmice u SLS, po kojoj je Elšnik zaslužio da bude na klupi a Handel nije? Pa Handel kroz karijeru igra DM/CM, a ne AM, valjda postoji razlog zasto je to tako. Po meni cak ni Hvang koji je tehnicki mnogo jaci igrac od njega nije imao karakteristike za tu poziciju. Sto se tice Elsnika, ne znam sto bi se ogranicavali na poslednje tri utakmice SLS? Handel je skupo pojacanje koje do sada nema nijednu (ako se ne varam) utakmicu odigranu na prirodnoj poziciji uz Krunica pored sebe. Voleo bih da vidim taj tandem na delu, a Elsnik me od pocetka sezone nije ubedio da mu je mesto zacementirano u 11.
Guru Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Elšnik je fizički čvrst i taktički pismen igrač, njegova agresivnost i defanzivni impact nam dosta znače, a u poslednje vreme je i vidno digao formu. Mislim da za njega mora imati mesta u startnih 11, lično bih ga češće spuštao u liniju sa štoperima i onda gurnuo Tiknizijana još ofanzivnije, a to bih uradio i desno sa Seolom, kada već nemamo upotrebljiva krila... Bolje gurnuti sve te veznjake na teren kada tu evidentno imamo najviše kvaliteta, nego pokušavati sa rekreativcem Radonjićem i indisponiranim Ivanićem i to na pozicijama koje im ne leže. 2
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 12 minutes ago, Guru said: Elšnik je fizički čvrst i taktički pismen igrač, njegova agresivnost i defanzivni impact nam dosta znače, a u poslednje vreme je i vidno digao formu. Mislim da za njega mora imati mesta u startnih 11, lično bih ga češće spuštao u liniju sa štoperima i onda gurnuo Tiknizijana još ofanzivnije, a to bih uradio i desno sa Seolom, kada već nemamo upotrebljiva krila... Bolje gurnuti sve te veznjake na teren kada tu evidentno imamo najviše kvaliteta, nego pokušavati sa rekreativcem Radonjićem i indisponiranim Ivanićem i to na pozicijama koje im ne leže. Dobro, da, ako tako gledamo naravno da je pre mesto na klupi npr Radonjicu nego Elsniku. Mozda i nije losa takva tvoja ideja, samo sto ne verujem da Milojevic razmislja o tome. Inace, kako Arnautovic odigrava iz prve, prelepo. Izgleda jednostavno, a nema mnogo napadaca koji su u stanju da tako dodaju. Ona asistencija Kostovu, kada je bio ofsajd, je takodje bila prelepa. Edited 6 hours ago by СтелаРоса
Мџе Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 1 hour ago, СтелаРоса said: Pa Handel kroz karijeru igra DM/CM, a ne AM, valjda postoji razlog zasto je to tako. Po meni cak ni Hvang koji je tehnicki mnogo jaci igrac od njega nije imao karakteristike za tu poziciju. Sto se tice Elsnika, ne znam sto bi se ogranicavali na poslednje tri utakmice SLS? Handel je skupo pojacanje koje do sada nema nijednu (ako se ne varam) utakmicu odigranu na prirodnoj poziciji uz Krunica pored sebe. Voleo bih da vidim taj tandem na delu, a Elsnik me od pocetka sezone nije ubedio da mu je mesto zacementirano u 11. Igrao je na svojoj poziciji do sada uglavnom, nebitno uz Radeta ili ne. Pogledaj mu statistiku i videćeš da je slabija nego Timijeva što dalje znači da Elšnik ne igra gore od njega. Handel je u hajpu, nov i to mu je trenutno jedina preporuka. Nema razloga, po meni, da se kaže da on zaslužuje prvi tim više od Timija. 22 minutes ago, СтелаРоса said: Inace, kako Arnautovic odigrava iz prve, prelepo. Izgleda jednostavno, a nema mnogo napadaca koji su u stanju da tako dodaju. Ovo je Duarte radio na nedeljnom nivou ali iz nekog razloga niko nije primećivao ili želeo da primeti. 5 1
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, Guru said: Elšnik je fizički čvrst i taktički pismen igrač, njegova agresivnost i defanzivni impact nam dosta znače, a u poslednje vreme je i vidno digao formu. Mislim da za njega mora imati mesta u startnih 11, lično bih ga češće spuštao u liniju sa štoperima i onda gurnuo Tiknizijana još ofanzivnije, a to bih uradio i desno sa Seolom, kada već nemamo upotrebljiva krila... Bolje gurnuti sve te veznjake na teren kada tu evidentno imamo najviše kvaliteta, nego pokušavati sa rekreativcem Radonjićem i indisponiranim Ivanićem i to na pozicijama koje im ne leže. Džabe i kvalitet kad trenerski mag igra ono za šta nije ekipa pravljena.Nije pravljena za ove blokove,zone gde se uvučemo golanu u krilo sa odsečenim Markom napred. Pravljena je i imaš igrače za ono što smo gledali protiv Porta,posed,pasovi,kratka i duga dodavanja gde se iz toga prave šanse i opasnoti za gol.Naravno bilo je tu i povremenih presinga i izlazaka visoko.Sve ono što odgovara ovom rosteru.Jer on nema više u ekipi Bakule,Jovančiće,Vukanoviće ,Srniće.Ima pimsne igrače koji mogu da odgovore tom vidu fudbala. Naravno uz takav srednji red treba da imaš bar jedno upotrebljivo i kršteno krilo. Ali to nećemo gledati jer Milojević ne zna drugačije.Sve sem onog sinoć ili onog protiv Poljaka je njegova zona komfora.Svaki vid drugačijeg kod njega ne postoji. Da li što neće,ne želi nije ni bitno,ali svaka utakmica u Evropi je praktično preslikana.Tek kad ga primimo kao počnemo nešto da igramo ,ali tad većinom bude kasno. Bar u ovoj mučenoj SL može da vežba i primenjuje razne varijante i taktike za Evropu. 38 minutes ago, Мџе said: Igrao je na svojoj poziciji do sada uglavnom, nebitno uz Radeta ili ne. Pogledaj mu statistiku i videćeš da je slabija nego Timijeva što dalje znači da Elšnik ne igra gore od njega. Handel je u hajpu, nov i to mu je trenutno jedina preporuka. Nema razloga, po meni, da se kaže da on zaslužuje prvi tim više od Timija. Ovo je Duarte radio na nedeljnom nivou ali iz nekog razloga niko nije primećivao ili želeo da primeti. Duarte je najbolje počeo sezonu i bio najbolji igrač i strelac,kad je naprasno sklonjen iz 11 . Pedantni i onog što proigra odmah pokvari zarad katai ili Ivanića koji se raspada već duze vreme,a čovek ne nezamenljiv. Sinoć sem rezltata ništa.Jedno veliko fudbalsko ništa! Videli smo da u igračima ima želje,borbe ali šta vredi kad igramo dosadan,spor,zastareo,dekadentni fudbal. I takav ćemo i igrati dok je ovog na klupi. Od igre ekipe još više se blamira i raspada na KZŠ.Postao je jedan nadobudni orator i serator koji je pun besa,patetike i praznih floskula i izjava. Prvo ti se smuči igra i utakmica a onda šlag na tortu je KZŠ pedantnog stručnjaka.Baš se izgubio i pogubio. Napada novinare ali nema muda da oplete po upravi koja ime takođe veliki udeo u ovom što se dešava oko kluba i ekipe. Edited 5 hours ago by Zadnji vezni 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, СтелаРоса said: Dobro, da, ako tako gledamo naravno da je pre mesto na klupi npr Radonjicu nego Elsniku. Mozda i nije losa takva tvoja ideja, samo sto ne verujem da Milojevic razmislja o tome. Inace, kako Arnautovic odigrava iz prve, prelepo. Izgleda jednostavno, a nema mnogo napadaca koji su u stanju da tako dodaju. Ona asistencija Kostovu, kada je bio ofsajd, je takodje bila prelepa. Sreca pa je golman ispao glup ovde, inace bi opet izgubili posed.
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 hours ago, Summerfunk said: Jesam dobro čuo/pročitao, Rijeira je već sutra u Beogradu? I da će on da vodi Zvezdu protiv FCSB? 11 minutes ago, Summerfunk said: A možda da malo odmoriš od prenošenja neproverenih informacija i rekla-kazala priča? Sinoć si čuo da je Rijera od danas u Beogradu, danas prenosiš nekakav Sport Fokus po kome Milojević ostaje trener, 'ajde malo konzistentnosti i svesti da si na forumu a ne na Tviteru, nema potrebe praviti cirkus od topika. 2
СтелаРоса Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Rierin menadzer je sinoc bio na utakmici u prisustvu Terzica. Novinari su ga posle utakmice pitali sta se desava, rekao je da zavisi od Celja. Dakle, niko ne izmislja price nego se nesto konkretno ocigledno desava. Tako da Milojevic treba da vidi sa Terzicem i ekipom sto zele da ga smene. Edited 4 hours ago by СтелаРоса
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 hours ago, dzoneee said: Па победио па сад може да се курчи мало 😂 Pobedio tako što sviran penal koji je valjda u napadu ludila napravio golman i nakon što ga Mateus 3 puta spasio. U utakmici tokom koje sam se bukvalno dva puta udremao. U prevodu, napokon je dočekao svoju čekalicu.
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Pobedio tako što sviran penal koji je valjda u napadu ludila napravio golman i nakon što ga Mateus 3 puta spasio. U utakmici tokom koje sam se bukvalno dva puta udremao. U prevodu, napokon je dočekao svoju čekalicu. Imali smo stativu Ucene, zicer Arnautovica na pocetku utakmice, gol iz ofsajda, imali veci xG od Lila. Tako da mi nije jasno sta tacno hoces da kazes.
Recommended Posts