Markoss Posted Tuesday at 07:25 PM Posted Tuesday at 07:25 PM (edited) Ma Djiga je dosao za 2.2 miliona plus procente. Transfermarkt automatski uracuna procente kad se izvrsi transfer dalje (Djiga u Vulvse). Tako da ste svi u pravu. 😄 Edited Tuesday at 07:25 PM by Markoss 2
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 03:05 PM Posted yesterday at 03:05 PM Milojević na konferenciji reče da je Rijera novi trener.
gucevo Posted yesterday at 03:07 PM Posted yesterday at 03:07 PM Jel nam se to "pa sigurno.." princeza uvrijedila na konferenciji pred Lil ?
Мџе Posted yesterday at 03:13 PM Author Posted yesterday at 03:13 PM Vladan sam se degradira ovim glupostima. Šteta za nekog ko je odlično krenuo sa Čukom, Panioniosom i Zvezdom. Ovako ne možeš da ga žališ kada je sebi uništio karijeru i da umesto bude trener projekta čovek spao na krpača rupa kod nas i na Kirpu. 2
K.Dot Posted yesterday at 03:17 PM Posted yesterday at 03:17 PM Bukvalno je sam kriv za sve, ako je neko imao kredita kod navijača da ne guta Terzina i MM duo sranja, to je bio on, svaki navijač bi stao na njegovu stranu, ovako na kraju ipak bljutav rastanak.
Don Dusko Posted yesterday at 03:20 PM Posted yesterday at 03:20 PM Jbt aj nek da otkaz i skrati muke.Ovako samo pravi sprdnju od sebe. 1
Dzo23 Posted yesterday at 03:26 PM Posted yesterday at 03:26 PM Srećno Miloju do decembra. Ipak je to najbolji naš trener u ovom vijeku, i nije zaslužio pola ružne riječi. Ostvario je zvezdaški višedecenijski san, napravio gomilu vrhunskih rezultata. Posle idemo sa Špancem, da probamo da se "modernizujemo". U suštini drugi pokušaj, nakon Bahara, koji se nije snašao. Ipak mislim da s Terzićem i tom ekipom u upravi teška priča. 3
Markoss Posted yesterday at 04:01 PM Posted yesterday at 04:01 PM Meni se cini da je Milojevic bio ironican ovo oko Rijere, a ne da je otkrio neki info. Vec napusava novinare jer pisu o tome. 4
Milko Miller Posted yesterday at 04:12 PM Posted yesterday at 04:12 PM 5 minutes ago, Markoss said: Meni se cini da je Milojevic bio ironican ovo oko Rijere, a ne da je otkrio neki info. Vec napusava novinare jer pisu o tome. Rekao bih da je prvenstveno napao upravu jer je rekao da očigledno postoji razlog sto su izašle te informacije u medijama i da činjenica da svako zna da neće više dugo biti na klupi Zvezde ima uticaj na ekipu. Ovo je možda i prvi put da je u svom ironičnim tonu rekao nešto protiv uprave.
dr sleep Posted yesterday at 04:24 PM Posted yesterday at 04:24 PM Izgubio sam interesovanje za konferenciju cim sam cuo "ja sam vojnik, vojnik, sluzim"... 1
Don Dusko Posted yesterday at 04:28 PM Posted yesterday at 04:28 PM 3 minutes ago, dr sleep said: Izgubio sam interesovanje za konferenciju cim sam cuo "ja sam vojnik, vojnik, sluzim"... Zna se koji igraci u cilju dodvoravanja publici koriste te termine. 1
berti Posted yesterday at 05:01 PM Posted yesterday at 05:01 PM Vojnik, pa vojnik. Neka kaze da je gardista, ako sme. 3
pantelia Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Quote Sale Katai je u Nišu igrao posle šest minuta treninga, dete je moglo da doživi ozbiljnu povredu Jebalo ga dete od 34 godine 10
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 hours ago, pantelia said: Jebalo ga dete od 34 godine Ali zato deca iz gimnazije su monstrumi...
Shunsuke Nakamura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 16 hours ago, berti said: Vojnik, pa vojnik. Neka kaze da je gardista, ako sme. Služio dvije vojske, i treću u Zvezdi.
Manoly Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Je li danas neka utakmica? Ima, al ne haju cigani previse, dosla takva vremena...
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne očekujem apsolutno ništa od večerašnje utakmice niti od ove LE generalno.Niti me nešto loži FK na čelu sa Vučićevom pudlicom Terzićem i na klupi sa Terzićevom pudlicom Milojevićem.Dok je ova garnitura govana na čelu kluba šta god se dešava mi da me takne. Ekipa je ubijena,atmosfera oko kluba loša.Igra uzasna . Tako da očekujem lagani poraz i mlaku atmosferu i lošu posetu na tribinama. Mislim da će nas Francuzi pojesti i pregaziti trkom i fizikom. A od nas očekujem duple blokove i zglobne autobuse ispred Mateusa. Jer piksla trenerska drugačije i ne zna. Sve sem navedenog smatram iznenađenjem i čudom u ovom trenutku.
Polivalentni Stevica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vidi smrada Puaču što nešto analizira.Šaban najobičniji. Kakva televizija,takvi i analitičari.
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Vidi smrada Puaču što nešto analizira.Šaban najobičniji. Kakva televizija,takvi i analitičari. Direktno iz cacilenda na televiziju 1 1 1
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 min klasične Milojevštine,tj. Dekadencije fudbalske,duplih blokova ,jebenih zglobnih autobusa ispred gola ,krvavih očiju,bez bilo kakve ideje da napadnemo ,da razmenimo tri jebena pasa i zelje da se da gol. Kakva bruka ,čemer,jad i fudbalski beznađ. Postavka je takva da se zapita čovek,jel sa druge strane Real ili Lil? Mada ovom je isto da li Lil,Pafos ili Bayern,taktika je poznata. 2
Recommended Posts