Markoss Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Ma Djiga je dosao za 2.2 miliona plus procente. Transfermarkt automatski uracuna procente kad se izvrsi transfer dalje (Djiga u Vulvse). Tako da ste svi u pravu. 😄 Edited 22 hours ago by Markoss 1
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Milojević na konferenciji reče da je Rijera novi trener.
gucevo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel nam se to "pa sigurno.." princeza uvrijedila na konferenciji pred Lil ?
Мџе Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Vladan sam se degradira ovim glupostima. Šteta za nekog ko je odlično krenuo sa Čukom, Panioniosom i Zvezdom. Ovako ne možeš da ga žališ kada je sebi uništio karijeru i da umesto bude trener projekta čovek spao na krpača rupa kod nas i na Kirpu. 1
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bukvalno je sam kriv za sve, ako je neko imao kredita kod navijača da ne guta Terzina i MM duo sranja, to je bio on, svaki navijač bi stao na njegovu stranu, ovako na kraju ipak bljutav rastanak.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt aj nek da otkaz i skrati muke.Ovako samo pravi sprdnju od sebe. 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Srećno Miloju do decembra. Ipak je to najbolji naš trener u ovom vijeku, i nije zaslužio pola ružne riječi. Ostvario je zvezdaški višedecenijski san, napravio gomilu vrhunskih rezultata. Posle idemo sa Špancem, da probamo da se "modernizujemo". U suštini drugi pokušaj, nakon Bahara, koji se nije snašao. Ipak mislim da s Terzićem i tom ekipom u upravi teška priča.
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni se cini da je Milojevic bio ironican ovo oko Rijere, a ne da je otkrio neki info. Vec napusava novinare jer pisu o tome. 1
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Markoss said: Meni se cini da je Milojevic bio ironican ovo oko Rijere, a ne da je otkrio neki info. Vec napusava novinare jer pisu o tome. Rekao bih da je prvenstveno napao upravu jer je rekao da očigledno postoji razlog sto su izašle te informacije u medijama i da činjenica da svako zna da neće više dugo biti na klupi Zvezde ima uticaj na ekipu. Ovo je možda i prvi put da je u svom ironičnim tonu rekao nešto protiv uprave.
dr sleep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izgubio sam interesovanje za konferenciju cim sam cuo "ja sam vojnik, vojnik, sluzim"...
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, dr sleep said: Izgubio sam interesovanje za konferenciju cim sam cuo "ja sam vojnik, vojnik, sluzim"... Zna se koji igraci u cilju dodvoravanja publici koriste te termine.
berti Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Vojnik, pa vojnik. Neka kaze da je gardista, ako sme.
Recommended Posts