СтелаРоса Posted yesterday at 07:02 PM Posted yesterday at 07:02 PM Just now, suptil said: Valjda je to mesto sad upraznjeno. Savic nije vise tu 😄 Ma mislim na ovog Negica koji je tu vec sto godina i mislim da mu je to jedina uloga
Zadnji vezni Posted yesterday at 07:05 PM Posted yesterday at 07:05 PM Jedna od najvećih trenerskih piksli i jajara koje je struka ikad videla na ovim prostorima. Čovek je u stanju i od Mbapea napravi Vukanovića ili pak od Yamala Babiku. Marš iz kluba beskičmenjače!!! 1
Zadnji vezni Posted yesterday at 07:06 PM Posted yesterday at 07:06 PM 2 minutes ago, СтелаРоса said: Ma mislim na ovog Negica koji je tu vec sto godina i mislim da mu je to jedina uloga Tom smradu dok sam bio u Železniku je Jusa Bulić zabranio da uđe na parking a ne na stadion. 1
Markoss Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Kako igramo? Igrali smo okej dok Vojvodina nije shvatila da treba da nas napadne. Cim su to skontali, spakovali su tri komada za 45 minuta. 1 1
Don Dusko Posted yesterday at 07:08 PM Posted yesterday at 07:08 PM Msm da je veceras Miloje bivsi. 1
Summerfunk Posted yesterday at 07:12 PM Posted yesterday at 07:12 PM 3 minutes ago, Don Dusko said: Msm da je veceras Miloje bivsi. Daj Bože. 🙏🏼 1
No name Posted yesterday at 07:14 PM Posted yesterday at 07:14 PM Bivši je sigurno. Ako ne večeras onda će Lil da zakuca ekser. Ni milimetar mi ga neće biti zao.
Summerfunk Posted yesterday at 07:17 PM Posted yesterday at 07:17 PM Pa ja ne znam je l se očekuje pobeda protiv Lila. Ako je nešto poslednji esker, to je onda bap ova utakmica. Gde mu pola igrača ako ne i više igra na pozicijama koje im nisu prirodne. Šta nam uradi čovek, ovo je za stati i gledati
suptil Posted yesterday at 07:18 PM Posted yesterday at 07:18 PM Slobodan pad Milojevica krenuo je posle izjave:"Imam selektorske ambicije". 4 1
Summerfunk Posted yesterday at 07:21 PM Posted yesterday at 07:21 PM Al što sise ne smeju da objave rezultat na instagramu hahahaha. Uvek izbace odmah, sad sve čekaju nešto. Verovatno tamo 2-3 ujutro kad ne bude nikog
Zadnji vezni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Jel ovaj čitač ceduljica i trenerska piksla ima obraza i morala da sam da ostavku ili i za to čeka nečiji mig? Sramotno igramo,sramotno mu izgleda ekipa već duže vreme,stramotne izjave i KZŠ ima. Ali pošto ni morala ni obraza nemaju ni on ali ni onaj ko ga je doveo i onaj čije ceduljice čita,izgledfa to nam je što nam je do polusezone.A do tada ima i ovaj mučeni Partizan da nas obiđe o LE da ne pričam,bićemo topovsko meso svima. Ali ne treba ništa dirati,neka bagra iz kluba padne kad im bude i glavni gazda pa možda sa novim talasom dođu i novi ljudi, vredni Zvezde i njene tradicije i kluba kao brenda. Vidim i "sever" se ne oglašava,izgleda da i njima sve ovo odgovara ili pojedinima.Jer odavno je ovde lični interes iznad kluba u svakom pogledu. U skladu sa tim,izgleda da će morati svoje mišljenje da izrazi ova većina navijača koja ćuti ,trpi ili ne dolazi uopšte na stadion. Klub je praktično okupiran!Postali smo samo mašina za pranje i izvlačenje love i guranje u izlog nekog omladinca za kojeg se bratija tali kad se proda. Ali pravo stanje u klubu (kao i u drzavi) ćemo videti kad se ova mafijaška bagra skloni.Verujem da će ostaviti iza sebe dugove i bušnu kasu da ćemo zbog toga grcati godinama. Edited 13 hours ago by Zadnji vezni 5
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Stavljen je lični interes pojedinaca (terzica i dela ljudi sa severa). Ovo sto se radi je bolesno. Krade se na sve strane, trener poslušnik, a novčanik samo raste. Milojević neka bude sramota na sta mu tim liči. Ovako bi svako od nas mogao da vodi tim. Ulupano je miliona I miliona, najavljivan LS, a šta mi gledamo. Toliko mi se Milojević zgadio da je u rangu Rodica. Toliko je arogantan, prepotentan, covek se isprimao da je on novi selektor, pa onda daje izjave da mu je to želja i šta sve. Druže da ti nije terzica ne bi ti ni ovde bio, već bi tumarao po kipru. Prva tri krivca su ( terzic van konkurencije)...Milojević, Ivanic, Radonjic....ovim redom. Šta je rešenje? Da Milojević dobije otkaz . Da se završi sa ovim fudbalom koji se svima zgadio. Da se nikad vise ne vrati da spašava. Dakle otkaz Milojeviću i da se dovede trener i plati. Ako se ima para za razne Babike 4,5 miliona,Milsone 5 miliona, može da se izdvoji cifra i za trenera. Druga stvar je da se raskrinka Ivanic,Katai,Radonjic...Prvi jer je uzurpirao levu stranu I kapitensku traku a redovno je najgori na terenu. To sto se on koprca po JSL neka okači mačku o rep. Isto i Katai. Apsolutno me ne zanimaju rekordi po lucanima , surdulicama, gde je ovo samo njemu zanimljivo. Njegov gol nikog vise ne dotiče. Kad je trebalo dati gol Pafosu ( dva zicera) oba je omašio. Prodaju se deca da bi im mesto zauzela i primala platu ova dvojica koji misle da su bogom dani da igraju. Radonjic je posebna kategorija. Covek celu polusezonu nije spreman za vise od 10 min. Ovo je isto odlika trenera koji ovo toleriše i dopušta. Najaktivniji je pored terena da skače i da se vera po tribinama. Još jedan od plejade gardista , šipkaša koje treba odstraniti iz kluba. 1
berti Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne mozes da postanes trener ako nema njegove dozvole, ne mozes da prestanes da budes trener bez njegove dozvole. Severna Koreja je nasa mera. 1 1
PERICA!!! Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pokusavam da nadjem adekvatnu riječ koliko mi se ogadila tribina, šipkaši, almi ne ide. Mislim da je ovako najbolje Terzić=tribina. Koliko je on ljigav toliko je i tribina postala. Nekad ozbiljna grupa ljudi sa stavom na koje smo sa ponosom gledali sad instrument u rukama bolesnog manijaka. I prije su bili instrument, al ne ovako nisko da su pali. Zabrinjava me brojnost takvih ispranih mozgova. Ne mogu da povjerujem da su svi na platnom spisku ili da toliki broj ljudi ima korist od toga. Prosto zabrinjavajuće. Komsije su u gorim govnim duzecod nas, ali njihova obicna normalna publika pokazuje stav i trpi maltretiranje od malumnika. Mi smo postali tako nekako pasivni, bez volje da bilo sta mjenjamo. Kao da je neki strah usao u nas. Ne kontam sta se desava. 1 1
berti Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Neki su na platnom spisku, neki su ucenjeni.. Jbg, poruči mu se da ce najebati čuje li se sa severa nesto protiv njega. A mogu svašta da urade, kako njima, tako i porodici. Naravno, to ih ne pravda. Neka se povuku onda, napuste stadion, bilo šta. Oni koji primaju pare rade to što rade za ogromne pare. Problem je što na Marakani običan svet ćuti. Ni da zucnu protiv Terze, Vucica, Mrkele... A ranije nije bilo tako. Jedan Dzaja je oteran na utakmici sa Zenitom. Ma šta radio i muljao, on je ikona i mnogo toga je uradio za Zvezdu. Sve u svemu, mučna atmosfera je u Zvezdi. 3
Cromodora Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago DOO Srbija, šta ste očekivali, da jedan se jedan fudbalski klub razlikuje od države u kojoj se nalazi. Kancer sve izjeda, državu, klubove, društvo... nema ovde spasa nažalost, a ni srama naravno. 1
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 15 minutes ago, Don Dusko said: Kazu da je Vladan ponudio ostavku a Terza odbio. Pa kad nemaš koga da imenuješ trenutno. Milojević je bivši već protiv Pafosa bio, ali džabe, niko tog ranga ne može sad da ti preuzme klub. Jedino Kolarov ili Milijaš. A video sam jutros da se piše da bi mogao baš Milijaš da se zaigra malo kao prvi trener. Opasno kockanje sa titulom ove sezone sa svim ovim potezima. Ostaviš trenera na leto, prodaš sve igrače, dovedeš škartove i onda ovo. Može Milojević da nudi ostavku koliko hoće, ali Terzić istu neće prihvatiti sve dok mu zamena ne bude spremna. A to je leto. Ili ako se ubedi Rieira da dođe nekako na zimu.
berti Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 22 minutes ago, Don Dusko said: Kazu da je Vladan ponudio ostavku a Terza odbio. To sam i ja čuo još ranije. Terza nema koga da dovede da mu bude poslušnik, a Miloje nece na silu da ode jer ne zeli da se svađa sa klubom.
No name Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja ne znam ko uopšte može da razmatra milijasa za bilo šta. Kakve on ima veze sa trenerskim poslom? Koji su njegovi rezultati? Sta je to što ga kvalifikuje za tu poziciju? Ni kao igrač nije imao radne navike. Ne znam kako on moze bilo šta da prenese igračima kad je on prvi bio sličan njima po mnogo čemu. Meni loše rešenje ne bi bio ni Milos Milojević. Bio je ovde, stekao iskustvo, otišao van države, opet uzeo neko iskustvo, nekako mi deluje kao Alimpijevic u kosarci , koji je takodje bio kod nas, gde se nije snašao ali napravio solidnu karijeru. Meni on od domaćih prvi pick.
Recommended Posts