Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Jedna od najvećih trenerskih piksli i jajara koje je struka ikad videla na ovim prostorima.

Čovek je u stanju i od Mbapea napravi Vukanovića ili pak od Yamala Babiku.

Marš iz kluba beskičmenjače!!!

• Like 1
Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

Ma mislim na ovog Negica koji je tu vec sto godina i mislim da mu je to jedina uloga

Tom smradu dok sam bio u Železniku je Jusa Bulić zabranio da uđe na parking a ne na stadion.

• Like 1
Posted
Just now, Miki28 Lakers in 5 said:

Kako igramo?

Igrali smo okej dok Vojvodina nije shvatila da treba da nas napadne. Cim su to skontali, spakovali su tri komada za 45 minuta. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Pa ja ne znam je l se očekuje pobeda protiv Lila. Ako je nešto poslednji esker, to je onda bap ova utakmica. Gde mu pola igrača ako ne i više igra na pozicijama koje im nisu prirodne. Šta nam uradi čovek, ovo je za stati i gledati

Posted (edited)

Jel ovaj čitač ceduljica i trenerska piksla ima obraza i morala da sam da ostavku ili i za to čeka nečiji mig?

Sramotno igramo,sramotno mu izgleda ekipa već duže vreme,stramotne izjave i KZŠ ima.

Ali pošto ni morala ni obraza nemaju ni on ali ni onaj ko ga je doveo i onaj čije ceduljice čita,izgledfa to nam je što nam je

do polusezone.A do tada ima i ovaj mučeni Partizan da nas obiđe o LE da ne pričam,bićemo topovsko meso svima.

Ali ne treba ništa dirati,neka bagra iz kluba padne kad im bude i glavni gazda pa možda sa novim talasom dođu i novi ljudi,

vredni Zvezde i njene tradicije i kluba kao brenda.

Vidim i "sever" se ne oglašava,izgleda da i njima sve ovo odgovara ili pojedinima.Jer odavno je ovde lični interes iznad kluba u svakom pogledu.

U skladu sa tim,izgleda da će morati svoje mišljenje da izrazi ova većina navijača koja ćuti ,trpi ili ne dolazi uopšte na stadion.

Klub je praktično okupiran!Postali smo samo mašina za pranje i izvlačenje love i guranje u izlog nekog omladinca za kojeg se bratija tali kad se proda.

Ali pravo stanje u klubu (kao i u drzavi) ćemo videti kad se ova mafijaška bagra skloni.Verujem da će ostaviti iza sebe dugove i bušnu kasu da ćemo 

zbog toga grcati godinama.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1