No name Posted October 5 Posted October 5 Doslovno krvare oči od ovog fudbala. Nije ni čudo što niko neće da gleda. Milojević konstantno izvodi ( Š) tim , koji je dodatno istumban pozicijama, kao naprimer večeras kad Lučić igra u špicu i sličnim primerima. Neće niko da gleda ovo. Ajde da igramo sa najjačim timom pa da neko i dodje da gleda Arnautovica, Radonjica da tako kažem prvi tim, pa u nastavku da se ubaci nekoliko rezervista, alo ovo je tuga. Poslednji tim u ligi i rezervni tim ne može da ih slomi nego igra nerealno dosadan meč. Da mi plate da dodjem da gledam zvezdu u JSL ne bih prihvatio. Ovo je toliko dosadno da to boli.
fradler Posted October 5 Posted October 5 Uhvatio sam deo izjave Milojevica posle meca, rece nesto u fazonu "videli ste, ponovo dosta promena u startnih 11, nije lako..." Lol, kao da ne bira licno on tih 11. Doduse, verovatno i ne bira. 1 6
Todo Posted October 6 Posted October 6 Olajinka može biti skroz ok na mestu špica, što je najviše igrao u Slaviji P. Ili neka formacija sa 2 napadača, kao onda sa Krasoom, kod Bahara. Nije on baš toliko loš igrač kako ispade kod nas. Ali guranje njega na krilo, levo, desno nevažno je za oduzimanje trenerske licence. On u 16 zna da bude zajeban, takav je i bio pre nas, kraj aut linije nema šta da traži... 2
Molina23 Posted Wednesday at 12:33 PM Posted Wednesday at 12:33 PM (edited) Najveći u istoriji, legendarni Miša. Počivajte u miru gospodine. Edited Wednesday at 12:33 PM by Molina23 5
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vujadin nije vise deo strucnog staba. Dosle mu trandze glave izgleda. Kakva konjina, eno mu mama i tata veliki pravoslavci i tradicionalisti, nek im objasni sto je navodno jurio trandzu (i/ili Sapica) dok ga kuci ceka Mirka sa cetvoro dece 2 2
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dakle iskreno hvala trandži za jednu manje budaletinu u klubu. U stvari dve. Još i tata Dule pravoslavšćujući da se zamonaši ili čuva unuke od bludnog sina, previše se ta krindž porodica šlepala na račun kluba. Marš u pizdu materinu, baš nikom neće nedostajati. 8 1
dzakala Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dodje mu trandza glave Videcemo da li ce tata Dule uspeti da zataska snimak ili ce ih Terza madjija pustiti niz vodu.
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, NMX said: Vujadin nije vise deo strucnog staba. Dosle mu trandze glave izgleda. Kakva konjina, eno mu mama i tata veliki pravoslavci i tradicionalisti, nek im objasni sto je navodno jurio trandzu (i/ili Sapica) dok ga kuci ceka Mirka sa cetvoro dece Hahahahahahaha, zašto ja ovo nisam znao? Pa, ovo je...sveeee!!! Srbenda i zilot, od oca ekstremnog putinofila, uhvaćen kako ga goozi trandža?! Kakva ironija sudbine..sad nek' ide da mlati lgtb osobe..ako ga nije sramota 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Što bi se reklo: Vujadine brate, da se ne ljubimo.. 😁😁
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, NMX said: Vujadin nije vise deo strucnog staba. Dosle mu trandze glave izgleda. Kakva konjina, eno mu mama i tata veliki pravoslavci i tradicionalisti, nek im objasni sto je navodno jurio trandzu (i/ili Sapica) dok ga kuci ceka Mirka sa cetvoro dece Koja je fora za Sapica? Otkud on u celoj prici (ako uopste mislimo na istog Sapica) ? 😁
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Golijat said: Koja je fora za Sapica? Otkud on u celoj prici (ako uopste mislimo na istog Sapica) ? 😁 Pa eno narod po X-u pominje i Sapica da je navodno snimak iste sadrzine neko dobio (i guess udba, s obzirom da se sapke malo odmetnuo).
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izvinite, ali samo se crta: Kad se Vujke nagužen na Kosovo vrati Neću više..oplakah..
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je sasvim realna priča, najmanje morala i imaju ,,najveće patriJote", koje pritom na nos konstantno navijaju svoj ,,patriotizam", a većina takvih nisu ništa više od šovinista.
maXa88 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Lik je na debiju za Zvezdu dobio crveni tako sto je proveravao jel li protivnik trandza ili ne Misim sta drugo ocekivati 😌
Azazelkg Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago On nove godine dobijamo novog trenera 😯. Ako je verovati Žurnalu Miloje je novi selektor 😯.
harmonajzer Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago https://www.zurnal.rs/scc/clanak/227769/fudbal/reprezentacija/ekskluzivno-milojevic-novi-selektor-srbije
ZiS Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 2 minutes ago, Azazelkg said: On nove godine dobijamo novog trenera 😯. Ako je verovati Žurnalu Miloje je novi selektor 😯. Sa Rijerom(Celje) se već pričalo, koliko ja znam 🙂
Plavi Dres Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Terza je znači našao elegantan način da promeni Milojevića. 1
Kosjan Willavić Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 2 hours ago, NMX said: Vujadin nije vise deo strucnog staba. Dosle mu trandze glave izgleda. Kakva konjina, eno mu mama i tata veliki pravoslavci i tradicionalisti, nek im objasni sto je navodno jurio trandzu (i/ili Sapica) dok ga kuci ceka Mirka sa cetvoro dece Prica se za Sapica odavno da je gej, uz bivseg kolegu Vanju. Ima mi logike da ce Zvalonja da mu napravi problem sad kad vreme za ljubav istice.
Don Dusko Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Ja cu reci svoje misljenje ako bude zvanicno ovo za Miloja.
Recommended Posts