Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Mislim da niko ne dovodi u pitanje da je Stojkovic izdajnik i mentol, ali raditi ovo u 2025. godini je nepotrebno i neukusno. Da ne pricamo da je lik do pre par godina i dalje branio derbije, a ne secam se da je bilo nekih incidenata iako ovaj ima sigurno bar 20 derbija "u rukama". 

• Like 1
Posted (edited)

Mirko Ivanic leš koji hoda...taj tempo .Kapiten zvezde.

Centarsutevi Seola su nivo pionirskog uzrasta. Plasirana lopta koja jedva da ide ka šesnestercu.

Uveo takticar sve raspoložive snage , a taman planirao da ih odmori...pih

Edited by No name
  • Like 1
Posted

Da ovo izgubimo, da nas satru Portugalci pa da tražimo ozbiljnog trenera. Eto, može biti i neke koristi. Ne gledati sve crno.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Mislim da niko ne dovodi u pitanje da je Stojkovic izdajnik i mentol, ali raditi ovo u 2025. godini je nepotrebno i neukusno. Da ne pricamo da je lik do pre par godina i dalje branio derbije, a ne secam se da je bilo nekih incidenata iako ovaj ima sigurno bar 20 derbija "u rukama". 

Tragikomično pokazivanje "snage".

Posted

Bacio sam pogled kako igra Porto ove sezone i bolje da nisam.
Sest utakmica, isto toliko pobeda, gol razlika 15-1. Sutra igraju jos jedan mec, znaci imamo dan vise, sto vrlo verovatno nece puno znaciti.
S' obzirom kako igramo trenutno, moglo bi da bude neprijatno.

Medjutim, sa ovoliko rotacija u timu i potpuno bezidejnom igrom ne znam za koju slamku da se uhvatim. 
Delujemo tako sporo, uzasno.

Posted

Uzgred džabe je Milojeviću da tera igrače da igraju brže i da igraju presing, to ne ide na dugme, forsira sporu i igru bez rizika, pa sad vidimo i posledice.

Posted

Ја мислим да је српска лига једина лига где Радоњић може да игра. 

Мала је разлика између озбиљносту у лиги каква је ЈСЛ и турнира малог фудбала у Марковцу :roflmao: